Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-26-02, 03:04 PM   #126
koyasu
Account Locked
地獄領隊侯利亞

註冊日期: Jan 2002
to: |0|

唔好死撐啦,德國唔係廢?直頭係垃圾呀?!
贏波好巴閉咩?!由開始到現在,對個真正的強隊未呀?!最強都是以前非洲勁隊喀記和愛爾蘭;對愛爾蘭贏唔到波,對巴拉圭苦戰,最後才符碌贏,人家讓你德國隻車o架!對美國更加不知所謂!防守完全不行!如果不是球證唔判那球手球,德國老早歸家去也啦!贏波根本就和實力無關!南韓夠贏啦,德國走線才會那麼順利!86殘廢德國又入決賽90英格蘭入四強,但全世界都知道他們廢啦,屈唔到機就收工啦,根本就不是意識問題,是實力問題!德國佬幾時守到咁?!

還說不出紐維利?!出紐維利有什麼問題?如果人家駐重兵在兩閘,德國都幾難屈人機啦,出到頂到一定入咩?!出紐維利全面點,不用人家針對性守你,你就沒人家法子
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 03:07 PM   #127
koyasu
地獄領隊侯利亞

引用:
Originally posted by |0| :

又唔會係一早定左邊個做球證
何來換球證呀
係呀,唔係換!空降丫嘛!
舊 06-26-02, 03:08 PM   #128
koyasu
地獄領隊侯利亞

引用:
Originally posted by 宮本茂 :
連連:
這裏有好多人都認定左南韓係做馬..
真係唔明,點解自己捧個隊輸左就會話人地另一隊做馬!
最好笑的係有冇證據..
球證判錯=做馬 (我係今屆世界盃先學識一條咁的纙輯!)
一句講晒如果真係做馬國際足協唔出聲..你地當國際足協死架咩..
你係唔係想講落去先!仲咁多野講!又話人迫你自己又迫人!
舊 06-26-02, 03:10 PM   #129
koyasu
地獄領隊侯利亞

引用:

守得黎都要反擊具威脅先得架
唔係既話人地全部壓晒上黎都得啦

禾拉排乜鬼騎哩4-4-2陣
又用紐維爾打正選中鋒
想攻得有威脅都難啦
無威脅?!你隊德國唔係死守,意大利的威脅都好過德國啦
舊 06-26-02, 03:14 PM   #130
宮本茂
Game Master
宮本博士

引用:
Originally posted by koyasu :

你係唔係想講落去先!仲咁多野講!又話人迫你自己又迫人!
我好似唔係同你講緊野喎..
我同連連講..好似唔關你事喎..
宮本茂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 03:20 PM   #131
koyasu
地獄領隊侯利亞

引用:

我好似唔係同你講緊野喎..
我同連連講..好似唔關你事喎..
收啦,你之前個post好像在批評人喎,如果你唔想人迫你,你就最好唔好迫人
舊 06-26-02, 03:30 PM   #132
|0|
God of Gamer
太陽神

註冊日期: May 2002
引用:
to: |0|

唔好死撐啦,德國唔係廢?直頭係垃圾呀?!
贏波好巴閉咩?!由開始到現在,對個真正的強隊未呀?!最強都是以前非洲勁隊喀記和愛爾蘭;對愛爾蘭贏唔到波,對巴拉圭苦戰,最後才符碌贏,人家讓你德國隻車o架!對美國更加不知所謂!防守完全不行!如果不是球證唔判那球手球,德國老早歸家去也啦!贏波根本就和實力無關!南韓夠贏啦,德國走線才會那麼順利!86殘廢德國又入決賽90英格蘭入四強,但全世界都知道他們廢啦,屈唔到機就收工啦,根本就不是意識問題,是實力問題!德國佬幾時守到咁?!

還說不出紐維利?!出紐維利有什麼問題?如果人家駐重兵在兩閘,德國都幾難屈人機啦,出到頂到一定入咩?!出紐維利全面點,不用人家針對性守你,你就沒人家法子
咪係囉
贏到波就係垃圾嘛

真正的強隊都過唔黎同德國打
有乜辦法

對愛爾蘭贏唔到波
我都認同係把握唔到機會
同埋臨尾唔集中

人地真係要讓都冇法架
唔通唔去贏佢咩

對美國就真係唔夠人撞啦
不過總算把握到喎

弗林斯果球可能係判波打手者
就算當輸球十二碼
最多咪打和

贏波同實力無關
所以德國咪識得點去贏
而唔係淨識空有實力囉

鬼叫愛爾蘭同喀麥隆打和咩
德國想走次名出線都難啦
咪唯有首名出線囉

後來意大利又冇首名出線喎
真係想走線去對佢地都黎唔切啦

廢都有辦法去贏
證明德國淨識得去贏波既方法啦

屈都唔肯去屈
咁係德國自己笨啦

德國係唔想失波呀
但又冇個好既防守意識
咪守得咁險囉

一出紐維爾打正選前鋒
結果咪三場1-0險勝囉

贊卡廢可以令高路斯入四球
紐維爾勁可以令高路斯一球不入
真係夠實力啦

有屈form又唔去用
係要學人打中路突破
仲要打得差喎

結果最後咪又要靠用兩邊拉開對方防線先入到波
搞咁周身刀冇張利做乜呀
都係屈form最剎食

所以我話禾拉哩三場真係有問題
自廢武功搞到咁鬼險
|0| 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 03:31 PM   #133
|0|
太陽神

引用:

係呀,唔係換!空降丫嘛!
不嬲都係由賽會委任架啦
舊 06-26-02, 03:35 PM   #134
宮本茂
Game Master
宮本博士

引用:
收啦,你之前個post好像在批評人喎,如果你唔想人迫你,你就最好唔好迫人
係你下下都要死跟我..我都唔明點解..
明明我同人講緊埋..你又要插嘴..
又要強話我批評緊人..
我重申一次我唔係話緊人..我只是同連連表達我個人意見..
如有對反南韓的人,引致有什麼反感..敬請原諒..!
或KOYASU開個專駡南韓的TOPIC..我絕不會進入你的TOPIC發言的..!
我強調左好多次..我唔想同任何人發生駡戰..
贏左又唔係有得分...KOYASU兄請你明白啦...
我口水都乾埋...你究竟明唔明架..

問你又唔答..唔係問你你又爭住答..

此篇文章於 06-26-02 03:50 PM 被 摰格祈 編輯。
舊 06-26-02, 03:38 PM   #135
|0|
太陽神

引用:

無威脅?!你隊德國唔係死守,意大利的威脅都好過德國啦
真係死守既話
都算死守得差啦
連個死守意識都唔夠好

意大利d威脅係要靠個別球員
因為佢地條防線唔能夠上前支援
否則就有空位俾人攻
結果d威脅咪好難把握到囉

德國d反擊又係差既
有乜理由出比亞荷夫架
唔通真係等碧咸斬埋個波落佢個頭度咩

此篇文章於 06-26-02 03:45 PM 被 |0| 編輯。
舊 06-26-02, 03:56 PM   #136
koyasu
地獄領隊侯利亞

誰說贏波就垃圾呀,贏波和實力都無關,德國識得點贏!羸最強都是愛爾蘭的隊囉

對著沙地屈到機咁巴閉,對著比沙地強的隊伍呢?會守高空攻勢的那些隊呢?說到一定屈到咁,屈唔到就收啦德國;如果你說德國防守意識唔好才失愛爾蘭那球,那麼愛爾蘭夏迪都是意識不好,mark失高佬C,而攔到波的羅比堅尼又可以那麼順的入禁區射,德國佬完全包不到

面對現實啦,今次德國真的是幸運才入決賽的,以前的德國,甚至是上屆的德國,
都不會有今屆那麼差的表現啦(除了kahn)

來來去去都是那些point重重覆覆,很悶,不想再談了
舊 06-26-02, 03:57 PM   #137
koyasu
地獄領隊侯利亞

引用:

係你下下都要死跟我..我都唔明點解..
明明我同人講緊埋..你又要插嘴..
又要強話我批評緊人..
我重申一次我唔係話緊人..我只是同連連表達我個人意見..
如有對反南韓的人,引致有什麼反感..敬請原諒..!
或KOYASU開個專駡南韓的TOPIC..我絕不會進入你的TOPIC發言的..!
我強調左好多次..我唔想同任何人發生駡戰..
贏左又唔係有得分...KOYASU兄請你明白啦...
我口水都乾埋...你究竟明唔明架..

問你又唔答..唔係問你你又爭住答..
你幾時問我呀?!
舊 06-26-02, 04:03 PM   #138
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
阿叔都話呢隊德國係呢幾十年黎最廢0既德國啦
成日淨係識講用高路斯+贊卡屈機,識唔識足球戰術架?求其執個領隊見到咁都識搵兩個高大中堅頂住你啦,高路斯有3球波係沙地班矮仔度屈返黎架咋
對住喀麥隆根本就屈唔到,唔係靠保迪可能已經出左局啦
巴拉圭0個場開頭咪又係想屈機,不過0係巴拉圭兩個高大中堅面前,屈條毛?又咪係最後靠返紐維利d腳法
而家唔係打we呀,屈機......:loco:
淨係得一招,勁又點?人地一早研究好對策,防你有幾難,班後衛踢返十幾分鐘,睇唔穿你條路0既唔好踢世界盃啦
進攻板斧要多係足球0既基本戰術黎架,淨係靠屈機就捧到盃,我都可以做領隊啦
--
德國0既死守同英格蘭有d唔同,英格蘭係擺哂成隊0係後半場任你攻,德國係keep住個波0係後半場差死你,相比起黎,德國波係悶得死人0既:loco:

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 04:06 PM   #139
koyasu
地獄領隊侯利亞

引用:

真係死守既話
都算死守得差啦
連個死守意識都唔夠好

意大利d威脅係要靠個別球員
因為佢地條防線唔能夠上前支援
否則就有空位俾人攻
結果d威脅咪好難把握到囉

德國d反擊又係差既
有乜理由出比亞荷夫架
唔通真係等碧咸斬埋個波落佢個頭度咩
咁都差?入左就差呀?德國不守得更差?!只是德國好彩遇不到攻擊力強的球隊,不然早死了!

今屆德國幾時又打反擊呀,經常走去攻人,攻唔掂之嘛

總之一句,連阿叔是德國迷,都說德國唔掂,人人都這樣說,你咪繼續話掂囉,冇緊要,我亦都唔想再講
舊 06-26-02, 04:08 PM   #140
koyasu
地獄領隊侯利亞

to: sugihara

WHAT IS "we"?
舊 06-26-02, 04:34 PM   #141
烈火戰車
FullThrotle

引用:
Originally posted by sugihara :
阿叔都話呢隊德國係呢幾十年黎最廢0既德國啦
成日淨係識講用高路斯+贊卡屈機,識唔識足球戰術架?求其執個領隊見到咁都識搵兩個高大中堅頂住你啦,高路斯有3球波係沙地班矮仔度屈返黎架咋
對住喀麥隆根本就屈唔到,唔係靠保迪可能已經出左局啦
巴拉圭0個場開頭咪又係想屈機,不過0係巴拉圭兩個高大中堅面前,屈條毛?又咪係最後靠返紐維利d腳法
成日阿叔話阿叔話......阿叔講既野唔係一定岩既......有好多人都阿叔講咩d人係又應唔係又應,,..
烈火戰車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 04:36 PM   #142
烈火戰車
FullThrotle

引用:

泰兄乜咁好火呀!
唔洗又講粗口又要撕報紙咁激呀..
最多睇少兩套韓片,見少兩次全知賢!咪得0羅!
真係唔好意思......
以上咁多位,有得罪不便,請見諒..............

但係我一見到呢d不公既情況,我就好興,火都黎埋........
烈火戰車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 05:29 PM   #143
宮本茂
Game Master
宮本博士

引用:
Originally posted by 泰坦斯兵 :
但係我一見到呢d不公既情況,我就好興,火都黎埋
世界上太多唔公平的事啦..
點解全知賢咁靚..而我就似佢九成呢?(太唔公平啦)
全知賢鍚鍚..
唔好唔火爆啦..對身體無益..
不過未見過泰兄咁認真..又唔呃POST..又唔無理頭..好MAN啊!( )<--講笑咋..

此篇文章於 06-26-02 05:35 PM 被 摰格祈 編輯。
舊 06-26-02, 05:31 PM   #144
宮本茂
Game Master
宮本博士

引用:
你幾時問我呀?!
就好像這個POST你就冇答我啦..
我問你明唔明?..
你又問非所答..
舊 06-26-02, 10:50 PM   #145
宮本茂
Game Master
宮本博士

大家點睇下場南韓對土耳其呢!
希望南韓踢場爭氣波啦!
舊 06-26-02, 10:55 PM   #146
魚伕
Moderator

引用:
大家點睇下場南韓對土耳其呢!
希望南韓踢場爭氣波啦!
南韓場場都踢緊爭氣波啦
只係負面新聞影響左大家D情緒同見解咋嘛
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 11:24 PM   #147
楊威利
Game Master
革命預備軍總司令官

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by 魚伕之寶 :

南韓場場都踢緊爭氣波啦
只係負面新聞影響左大家D情緒同見解咋嘛
冇錯, 你講得好有道理!!!!!!
係d鍾意鬼佬波同仲係應為亞洲波係"水"既人先仲會罵韓國

好,再叫多兩聲:
大韓民國萬歲!!!!!!!!!!!
金大中萬歲!!!!!!!!!!!!!!!!
民主主義萬歲!!!!!!!!!!!!!!!!!

"國家的滅亡是理所當然的事。就和死亡一定會來訪一樣,這是世間自然的道理。"
"帝國的人民,在過去這將近二十個世代的歲月中,已經習慣了被統治、被支配。所謂的政治對他們來說,就是被迫去做些事情、或者靠別人為他們去做些什麼事。所以他們才會支持這個比過去還要好上許多的羅言克拉姆支配體制,絕對是理所當然的。但是當羅言克拉姆王朝,在歲月的風化作用中,開始走上自然崩壞的下坡路段時,就是民主共和制開始變得有意義的時候了吧 !"
民主主義萬歲!!!!!!!!!!!!!!
楊威利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 11:30 PM   #148
宮本茂
Game Master
宮本博士

引用:
Originally posted by 楊威利 :
冇錯, 你講得好有道理!!!!!!
係d鍾意鬼佬波同仲係應為亞洲波係"水"既人先仲會罵韓國
不過這裏真係有好多人唔同你咁諗...你睇返之前的POST就明白..
仲要攪到我比人孤立咁..又要被人死跟..仲要被人追住黎打..

此篇文章於 06-26-02 11:33 PM 被 摰格祈 編輯。
舊 06-26-02, 11:42 PM   #149
魚伕
Moderator

雖然南韓可能做左一D令我地呢D球迷好唔LIKE0既事
但係都過左去,而且就算得100萬人口總會有一,兩千人奸同變態啦
所以冇得講
不如大家睇埋季軍戰先,
如果還是有球証偏幫,到時再杯葛都未遲

P.S.
立場中立,以波論波
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 11:49 PM   #150
楊威利
Game Master
革命預備軍總司令官

註冊日期: Apr 2002
有球証幫,點都要韓國有得入波,好似對西班牙12碼果時,就算有球証幫都冇用

"國家的滅亡是理所當然的事。就和死亡一定會來訪一樣,這是世間自然的道理。"
"帝國的人民,在過去這將近二十個世代的歲月中,已經習慣了被統治、被支配。所謂的政治對他們來說,就是被迫去做些事情、或者靠別人為他們去做些什麼事。所以他們才會支持這個比過去還要好上許多的羅言克拉姆支配體制,絕對是理所當然的。但是當羅言克拉姆王朝,在歲月的風化作用中,開始走上自然崩壞的下坡路段時,就是民主共和制開始變得有意義的時候了吧 !"
民主主義萬歲!!!!!!!!!!!!!!
楊威利 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
土耳其 對 英格蘭 馬馬 體育版 64 10-13-03 02:09 AM
如果 巴西 鸁了 土耳其, 比利 會... t-cup 體育版 7 06-26-02 10:20 PM
南韓 勝利了 StevenLeong 體育版 79 06-24-02 10:04 PM
土耳其 sugihara 體育版 4 06-23-02 10:15 AM

現在的時間是 11:30 AM

手機版 | APP版