Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-22-02, 07:10 PM   #1
koyasu
Account Locked
地獄領隊侯利亞

註冊日期: Jan 2002
看完這此spain vs south korea的比賽後

還有沒有人覺得南韓值得贏呀o下
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-02, 07:11 PM   #2
老野一個
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
今次南韓真係幫唔落

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-02, 07:13 PM   #3
諸星 當
Junior Member
無無謂謂人一個

南韓應該輸,若果西班牙第二球唔係被判出界在先.........
根本無需十二碼!!

能打,裝作不能打;
要打,裝作不要打。
孫子用此行兵,俺卻用此為人。
諸星 當 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-02, 07:33 PM   #4
烈火戰車
FullThrotle

今場比賽對西班牙,我都覺得南韓贏得唔光彩....西班牙出唔到線很唔值...可惜.....
烈火戰車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-02, 07:34 PM   #5
烈火戰車
FullThrotle

旁證被人收買了?????
烈火戰車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-02, 08:21 PM   #6
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
南韓印象分大跌
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-02, 08:28 PM   #7
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

有冇搞錯.....身為一個亞洲人你地應該支持南韓架喎

仆 夕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-02, 08:29 PM   #8
StevenLeong
God of Gamer

南韓真係............
StevenLeong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-02, 08:33 PM   #9
sutter
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by 仆 夕 :
咁又唔係咁講呀~
支持都要理性D,南韓值唔值得入四強大家心中有數...
sutter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-02, 08:58 PM   #10
任天狂
邪惡最快樂

但南韓會贏塞內加已(裸)今屆冠軍!
任天狂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-02, 09:28 PM   #11
老野一個
Ultimate Gamer

有睇場波既人都覺南韓係應該出局ga la
入q左個球証夠膽死話唔入

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-02, 10:22 PM   #12
。一。
Insane Gamer
@\./@

上場對意大利個球証已經…
今場連個旁証都…
真係好令我好失望
。一。 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-02, 10:50 PM   #13
氣體蛇
Crazy Gamer

PSN  IDfatboki
引用:
冇搞錯
唔好人地0係亞洲你0係亞洲就好似有親咁先得假
氣體蛇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-02, 11:22 PM   #14
教官
Senior Gamer
地球連邦軍極東支部少佐

引用:
身為一個中東人係咪就要支持拉登去炸米國?

舊 06-22-02, 11:26 PM   #15
迷之樣
Game Master
『最気高刃』

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDsheep23
只係旁証錯
南韓又唔係出矛招
做咩話南韓o既
迷之樣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-02, 11:27 PM   #16
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
呢次幫南韓唔落....(不過佢贏左我都好開心呀)
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-02, 11:39 PM   #17
samug
Game Master
迷失方向X_X

註冊日期: Feb 2002
今次南韓既印象分真係乜都冇晒,俾我的感覺真係好假.西班牙真係好似每半場入一球,一百二十分鐘共四球.可惜全部被判咋糊 如果冇能力去win,何不一開始就要求十二碼分勝負
如果南韓真係使咋,下次實輸比德國.論陰濕南韓未夠德國班

舊 06-23-02, 01:16 AM   #18
darkangel

南韓 ~!? They have $$$$$ ~
darkangel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-02, 01:18 AM   #19
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
Originally posted by 某F :
呢次幫南韓唔落....(不過佢贏左我都好開心呀)
因為某人...

舊 06-23-02, 01:50 AM   #20
炎尾燃
Game Master
HONO MOYUR

引用:
我覺得根本唔應該混為一談,照你咁講法,日本都係亞洲一部份,你估日本人會唔會支持南韓呢?又假設巴西捧杯?儭隉A你又估阿根廷人會有乜?牁P受??臐H以上兩個例子,可能你會覺得係佢]小氣,酸葡萄心理唔抵得人威過自己國家,但係我相信南韓人都只係會當做自己國家?嚘a耀,南韓人?幭熄A!亞洲人?鴷榮!?只係某?齯H一廂情願?檭靰k隉K…
所以我只會支持自己喜歡?鼤y隊隉A支持南韓?!no way……
炎尾燃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-02, 01:55 AM   #21
Hunter

我只支持睇好波, 咩國家都無所謂

不過睇黎南韓今年都係羅冠軍架啦, 最後決賽巴西對南韓
之後巴西又好似上次咁發神經, 朗拿度再度患病, 踢到死死下
南韓輕鬆取勝 :hrmph:
Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-02, 02:46 AM   #22
。一。
@\./@

而家咁南韓好大機會拎冠軍啦
俾人入幾球都變晒詐糊
。一。 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-02, 07:01 AM   #23
RX-93
new type

註冊日期: Jun 2002
我成場都係支持西班牙. 南韓打主場都冇乜攻勢. 西班牙響咁多南韓躉面前可以比到南韓咁多威脅,好野. 咁樣輸十二碼真係唔抵.

舊 06-23-02, 11:17 AM   #24
沉默是金

唉.........對世盃好我失望

舊 06-23-02, 12:09 PM   #25
darkangel

真的是全亞洲之恥!!
用下三濫的手段贏了也不光采......
有實力沒錯但扼殺了運動員最基本的精神
欺騙了自己也欺騙了世人
贏球狂歡的同時亦葬送了國家尊嚴
因為今後全世界都知道牠們民族性的卑劣
darkangel 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SPAIN VS SOUTH KOREA koyasu 體育版 57 06-24-02 03:16 PM

現在的時間是 05:47 AM

手機版 | APP版