Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-13-15, 06:08 PM   #701
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
帶二家姐出街原來係咁煩嘅,搞到超斯文嘅妹妹都罕見地面露青筋。XD
好心就call的啦
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-15, 11:40 AM   #702
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
伊波你係唔需要胸部的﹗只需要拳頭﹗(打飛

金毛出乎意料地進取,可惜差一句

相馬WWW

忍咗三集,下集終於要爆了嗎?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-15, 11:52 AM   #703
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
酒event算係good end啦...雖然之前不停放地雷

第3集都未有出拳(不過今集冇事件引發都叫正常 )

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-15, 02:45 PM   #704
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
果然第3集第一個高潮位

估唔到八千代係做主動那個(小鳥2姐good job)
佐藤你有勇氣行左2步,就唔好退後啦......

相馬唔食花生會死wwwww

個ending愈聽愈睇愈得....

舊 07-19-15, 04:57 PM   #705
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
神回

佐藤去到最後又縮沙,不過可以去到擁抱八千代已經係好大進步。嚟到呢個地步,八千代再遲鈍都應該估到佐藤心意啦下?

好想睇八千代嘅內衣look啊!!! (被佐藤毒打)

比小鳥遊摸過頭原來係會上癮,不過可能因為咁山田先開始咁勤力做嘢。

「普通」松本居然會喺大結局前有咁多台詞。

睇嚟今季應該會係收拾伏線嘅最後一季了。話晒原作啱啱先完。

最後,OP嘅山田亂入有增無減

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-15, 06:51 PM   #706
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
普通人今集居然開口了..

咁多年了,佐藤終於跨出這一步了..
擁抱一幕蠻感動的,八千代快點察覺佐藤心意吧

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-15, 07:00 PM   #707
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

問題普通人一句就將決勝服普通化了

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-19-15, 07:43 PM   #708
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
想問,有冇人知點解會有9HO贊助ge

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-15, 08:05 PM   #709
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

唔抵得人地多閒錢?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-19-15, 09:14 PM   #710
K.LIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
上集睇到爆粗今集又睇到拍掌…
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-15, 03:06 PM   #711
CSY
Ultimate Gamer
女神親衛隊

註冊日期: Mar 2003
好一下餓虎擒羊.. 不過我唔睇到八千代被那滾蛋得手..

CSY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-15, 09:01 PM   #712
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

出手了....竟然出到輕拳

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-27-15, 07:46 PM   #713
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

『WORKING!!!』Blu-ray/DVD連動購入特典「ぬいぐるみストラップセット」のイメージ画像を公開しました!サイズは10cm~12cmの予定です!
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-15, 11:03 PM   #714
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
佐藤君!!!
一個擁抱用晒多年既勇氣
之後你係要等八千代做主動嗎??
真係睇到心癢癢
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-15, 11:15 AM   #715
ゆり

註冊日期: Nov 2004

line sticker
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-15, 03:23 PM   #716
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 08-02-15, 08:18 PM   #717
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

影男出現

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-02-15, 08:53 PM   #718
Game Master

揾桐子去配二家姐嘅女責任編輯真係絕,當初真係以為佢係男嘅。XD

舊 08-05-15, 08:42 PM   #719
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 08-05-15, 09:48 PM   #720
知世公主
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2009
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
揾桐子去配二家姐嘅女責任編輯真係絕,當初真係以為佢係男嘅。XD
就咁睇我都以為係男,佢講女先知道係女仔黎,哈哈

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 12:04 PM   #721
野良猫
肥倫

重逢了
舊 08-09-15, 01:45 PM   #722
Game Master

先有佐藤同八千代,之後小鳥遊同伊波,而家連山田兄妹都重逢埋。D伏線係咁收,睇嚟好快大結局了

下集標題居然要同山田講再見??

舊 08-10-15, 06:20 PM   #723
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 08-11-15, 12:19 AM   #724
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
山田兄妹重逢相馬超不爽
好想知係咩原因!!!!

夢中變小的佐藤好可愛
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-15, 12:21 AM   #725
野良猫
肥倫

引用:
作者: 葉老頭 查看文章
山田兄妹重逢相馬超不爽
好想知係咩原因!!!!

夢中變小的佐藤好可愛
你忘了相馬是腹黑的嗎?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
高津カリノ「ダストボックス2.5」連載中 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 12-18-15 06:10 PM
is facebook working for anyone? (right now) GimGim 手機資訊/電腦軟硬討論 1 06-20-08 03:02 PM
[Rumor] BioWare working on KotOR 3? 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 06-07-08 12:22 AM
Working Holiday Kami ~清談館~ 20 06-26-07 05:28 AM
[Help] directX not working!? ZeroZeroZero 手機資訊/電腦軟硬討論 1 10-03-03 07:24 PM

現在的時間是 02:08 AM

手機版 | APP版