Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-13-02, 11:52 PM   #1
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
國恥

今屆中國隊:
三戰皆北
無入球
失球幾近兩位數
對對手的防線毫無威脅
對手對自隊的進攻易如反掌折枝(如非有意外中國隊會輸更多)
32隊中戰績的倒數第二

總結:
這樣的隊伍怎麼會混在世界盃裡了?這種比魚腩部隊更魚腩的沒有資格打世界盃!

此篇文章於 06-14-02 12:07 AM 被 撘菟敺隞 編輯。
張飛後代 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-02, 11:59 PM   #2
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
沙地阿拉伯差d wow~
人地中國第一次打
唔好要求咁高啦~(本來都冇咩期望)

舊 06-14-02, 12:05 AM   #3
。一。
Insane Gamer
@\./@

世杯初哥都只係俾巴西入五粒
都唔似沙地咁有經驗都被德國數八粒咁衰
中國隊第一次打入決賽週入唔到十六強唔算係咩醜事
至少佢地都有兩球幾靚o既撞柱丫
點解你要用"國恥"做個topic??
。一。 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 12:07 AM   #4
張飛後代
V-MAX

搖搖傑:

係喎!!!改做"倒數第二"......

舊 06-14-02, 12:08 AM   #5
子貓物語hihi
~潛艇基地茶水部~
電眼.東尼

有咩咁恥???你想佢一入世界杯炒巴西?俾d時間中國發展下啦:glee:
子貓物語hihi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 12:16 AM   #6
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

PSN  IDARMY_Momo
比較起黎
係日本同south koera有脫胎換骨既表現
先覺得中國特別渣o者~

舊 06-14-02, 12:18 AM   #7
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
俾隊波符符碌碌竄入世界杯唔使包尾都要蚋還神啦,重咁高要求...

舊 06-14-02, 01:38 AM   #8
chunyu
Banned

註冊日期: Mar 2002
中國今次入到世界盃咁又真係有多少運氣o既~~~~
入到去實力我諗大家都唔會預期佢會點打得好超班.........
其實今次都真係打得算係咁啦..........
都打左幾場好波啦........而且今次起碼都見識過咩叫世界級球隊啦.......
至少都俾班國足知個世界水平係點啦~~~
至少都知道中國隊有咩需要改~~~
向好果方面諗下啦~~~
chunyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 01:45 AM   #9
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
入到32強好好勒,始終係個突破有進步,比較上黎上屆冠軍法國0分0入球仲恥辱啦。

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 02:22 AM   #10
RX-93
Insane Gamer
new type

註冊日期: Jun 2002
Unhappy

法蘭西有一分架(咁大把).:loco:

舊 06-14-02, 07:53 AM   #11
dan
sun shine™

恥你個頭(j/k)
中國入倒圍而經好犀利
有好多國家隊連入圍都唔得
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 09:47 AM   #12
張飛後代
V-MAX

引用:
Originally posted by RX-93 :
法蘭西有一分架(咁大把).:loco:
呢D就係[真.國恥]......(打唔慣亞洲場?)

舊 06-14-02, 10:30 AM   #13
布甸
Game Master
遊民一族

PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
聽聞上次法國係向巴西買個冠軍返黎,佢地踢假波先係國恥呀...

舊 06-14-02, 10:44 AM   #14
dragonquest
Senior Gamer

引用:
Originally posted by 布甸 :
聽聞上次法國係向巴西買個冠軍返黎,佢地踢假波先係國恥呀...

冇實質證據就唔好亂講喇,聽聞.......

舊 06-14-02, 10:57 AM   #15
布甸
Game Master
遊民一族

呢o的係公開既秘密,好多人都知啦!!!

舊 06-14-02, 11:09 AM   #16
C-law
大Law友=﹏=

咁叫國恥, 入唔到世盃 32強既國家叫咩野恥?

舊 06-14-02, 11:13 AM   #17
dragonquest
Senior Gamer

引用:
呢o的係公開既秘密,好多人都知啦!!!

冇證據就係冇證據,知又點(我都一早聽過喇)

舊 06-14-02, 11:15 AM   #18
布甸
Game Master
遊民一族

其實中國隊踢得幾好架啦,起碼有攻有守丫,冇比人禁住黎打,只係爭少少運囉...(兩球都中門邊....)

舊 06-14-02, 11:54 AM   #19
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
對球迷們強烈聲明:

波係圓既!!!<=

但有球迷說中國踢的是方形足球

舊 06-14-02, 12:46 PM   #20
koyasu
Account Locked
地獄領隊侯利亞

引用:
其實中國隊踢得幾好架啦,起碼有攻有守丫,冇比人禁住黎打,只係爭少少運囉...(兩球都中門邊....)
唔係下畫?
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 01:36 PM   #21
JASUGUN
Crazy Gamer
精神病患者

其實如果唔係今屆外圍賽冇左日本南韓,
中國真係好難入倒32強....
JASUGUN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 01:40 PM   #22
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

不過我覺得巴西果場有D讓波囉~

整體來看唔知係中國D體力差D~
人地由頭沖到尾~中國就~D波就快出界又唔多去追~人地跑九條街都追呀~
中國踢得咁懶點夠人砌呀~

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 01:50 PM   #23
連連
God of Gamer
↓進入第二個人生↓

國恥???? 完全極之唔認同~~~
你咁叻去玩d大型國際賽入到32強比我睇睇呀~~
就算係有運,都係食力黎架~~ 好似今次好多強隊無運咪輸左law~~
改下個topic名啦~~

舊 06-14-02, 02:01 PM   #24
Cooper 仔
Account Locked
潛艇基地 42 號

人地日本, 南韓都唔係一朝一席可以打得咁好喇~~~
比D 時間中國隊, 一定可以得好D 既
Cooper 仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 02:14 PM   #25
老野一個