Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-14-02, 09:42 PM   #26
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
今日突尼西亞夠做龜啦,咪又係俾日本入兩粒
做龜唔易架

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 09:43 PM   #27
koyasu
Account Locked
地獄領隊侯利亞

SENEGAL不是踢得好,人家踢901,用diouf屈機,屈機指數比liverpool更過份(過份很多...)
踢901戰術,根本就不用談体力,速度,腳法和技術,9個人在禁區就行了,如果繼續是這樣,唔好叫我地再睇國際賽,留番fifa自己睇啦
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 09:43 PM   #28
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:
Originally posted by 某F :

人地都最打尾個段至少可以有2球...
南韓呢?對住少2人既葡萄牙都係淨係入一粒
拜亞至少救左3球單刀...

舊 06-14-02, 09:45 PM   #29
老野一個
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
睇英格蘭d 所謂既足球不如落街睇d 靚仔踢波仲好

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 09:46 PM   #30
koyasu
地獄領隊侯利亞

england一定做龜啦,人地目標係贏argentina,唔係贏世界盃
舊 06-14-02, 09:46 PM   #31
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by sugihara :

拜亞至少救左3球單刀...
葡萄牙打得實在太好啦(9人應戰時)....點解...
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 09:48 PM   #32
koyasu
地獄領隊侯利亞

引用:
Originally posted by 老野一個 :
睇英格蘭d 所謂既足球不如落街睇d 靚仔踢波仲好
如果brazil,italy,spain,england和sweden 16強出局,一定比人話打假波,到時真係睇街場la
舊 06-14-02, 09:48 PM   #33
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:

葡萄牙打得實在太好啦(9人應戰時)....點解...
因為11個0個陣打得唔好囉

舊 06-14-02, 09:49 PM   #34
某F
我的歌聲裡

引用:
Originally posted by sugihara :

因為11個0個陣打得唔好囉
唉...
舊 06-14-02, 09:50 PM   #35
小嘉
The One

今屆.......
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 09:51 PM   #36
千野 衛
KY KISKE

PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
連葡萄牙都出局啊!

舊 06-14-02, 09:55 PM   #37
小嘉
The One

引用:
Originally posted by 千野衛 :
連葡萄牙都出局啊!
法阿葡出局
舊 06-14-02, 09:57 PM   #38
koyasu
地獄領隊侯利亞

引用:
Originally posted by 小嘉 :
今屆.......
睇街場啦
舊 06-14-02, 09:57 PM   #39
貓又股宗
K on本命~

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDsiusiufai
大家!!波係圓嫁!!

舊 06-14-02, 10:02 PM   #40
RX-93
Insane Gamer
new type

我就睇o下下場隻英龜點樣比丹麥左右狂插而死! pk英國龜!!!

舊 06-14-02, 10:02 PM   #41
koyasu
地獄領隊侯利亞

波係圓,不過這些賽果...
歐洲國家盃2000 4強只有一個italy符碌入16強(要靠人家croatia輸波!),這只代表了world cup沒水準而已
舊 06-14-02, 10:03 PM   #42
小嘉
The One

大家有無發覺攻力強的球隊全出局,法阿葡.........
舊 06-14-02, 10:04 PM   #43
koyasu
地獄領隊侯利亞

引用:
Originally posted by RX-93 :
我就睇o下下場隻英龜點樣比丹麥左右狂插而死! pk英國龜!!!
有右嗎?不會是helveg吧...
舊 06-14-02, 10:06 PM   #44
koyasu
地獄領隊侯利亞

引用:
Originally posted by 小嘉 :
大家有無發覺攻力強的球隊全出局,法阿葡.........
興901戰術丫嘛
901戰術,無敵之戰術也
舊 06-14-02, 10:06 PM   #45
小嘉
The One

引用:
Originally posted by koyasu :

有右嗎?不會是helveg吧...
左,干查
右,羅美路
舊 06-14-02, 10:08 PM   #46
某F
我的歌聲裡

引用:
Originally posted by koyasu :

興901戰術丫嘛
901戰術,無敵之戰術也
迫球員練多d遠射:loco:
舊 06-14-02, 10:10 PM   #47
小嘉
The One

引用:

迫球員練多d遠射:loco:
迫球員練比波省
舊 06-14-02, 10:10 PM   #48
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

防守先係現代足球0既典範
world cup無水準,虧你講得出

舊 06-14-02, 10:11 PM   #49
RX-93
Insane Gamer
new type

葡萄牙冇遇龜丫

舊 06-14-02, 10:13 PM   #50
某F
我的歌聲裡

引用:
防守先係現代足球0既典範
world cup無水準,虧你講得出
agree,想睇好波不如睇5~90年代既記錄片啦

論壇跳轉

現在的時間是 08:22 PM

手機版 | APP版