Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-12-02, 06:56 PM   #1
老野一個
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
我唔睇世界杯lu

都冇阿根廷
:hrmph:

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-02, 06:58 PM   #2
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
Re: 我唔睇世界杯lu

引用:
Originally posted by 老野一個 :
都冇阿根廷
如Italy出唔到綠小弟要自盡
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-02, 07:00 PM   #3
integrator
潛艇基地八十七™

註冊日期: Mar 2002
XBox Live GamertagCloudScy
Re: Re: 我唔睇世界杯lu

引用:
Originally posted by 小嘉 :

如Italy出唔到綠小弟要自盡
睇下小弟post既呢篇topic睇下我講得有無道理
integrator 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-02, 07:09 PM   #4
小嘉
The One

Re: Re: Re: 我唔睇世界杯lu

引用:
Originally posted by 無聊人雲長 :

睇下小弟post既呢篇topic睇下我講得有無道理
小弟同意
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-02, 07:14 PM   #5
柔情蓋月天-陸小鳳
Account Locked
最愛小璘~~~~~~~

老野出來....俾我驗下你係咪真係切左
柔情蓋月天-陸小鳳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-02, 07:26 PM   #6
老野一個

引用:
Originally posted by 守護月天-陸小鳳 :
老野出來....俾我驗下你係咪真係切左
比我安息la

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-02, 07:34 PM   #7
赤武神
The One
多多指教!

Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
我會續繼睇世界盃..
睇下英格蘭和瑞典點死法..平息心中怒火

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-02, 07:46 PM   #8
JASUGUN
Crazy Gamer
精神病患者

第一like...荷蘭...冇...
第二like...法國...冇...
第三like...阿根廷...冇...
情意結...中國...冇...

依家淨係可以睇下我最傾慕既板主同埋主辦國...

:hrmph: :hrmph: :hrmph: :hrmph: :hrmph: :hrmph: :hrmph: :hrmph: :hrmph: :hrmph:
JASUGUN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-02, 07:51 PM   #9
柔情蓋月天-陸小鳳
最愛小璘~~~~~~~

引用:
Originally posted by 赤武神 :
我會續繼睇世界盃..
係睇下英格蘭點拿冠軍
柔情蓋月天-陸小鳳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-02, 08:03 PM   #10
chunyu
Banned

引用:
我會續繼睇世界盃..
我覺得瑞典係值得出線的.........
英格蘭.......好大機會過唔到丹麥果關~~~
chunyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-02, 08:18 PM   #11
赤武神
The One
多多指教!

Nintendo Switch ID5684-2538-5787
引用:
Originally posted by 守護月天-陸小鳳 :

係睇下英格蘭點拿冠軍
好呀

-------
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
舊 06-12-02, 09:01 PM   #12
C@T
God of Gamer
伊達と酔狂で・・・

註冊日期: Apr 2002
引用:
我會續繼睇世界盃..
me 2 !!!!
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-02, 09:07 PM   #13
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

引用:
我會續繼睇世界盃..
睇下英格蘭八強點輸比巴西,
瑞典十六強點輸比塞內加爾
相方實力又唔係差太遠,都全場打防守足球
雖然我唔係正宗阿根廷Fans,但係佢地D波勁好睇
入唔到十六強有D唔抵
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-02, 09:26 PM   #14
dragonquest
Senior Gamer

睇下英格蘭挨得幾耐

舊 06-12-02, 09:37 PM   #15
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

我單純係睇好波,冇話特別鍾意邊一隊,
只要有精彩既比賽,就唔好錯過,
難得4年先至得一次咁大型既比賽,
話自己喜歡既球隊出唔到線就話唔睇其他精彩比賽,
會唔會覺得好浪費呢?
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-02, 09:56 PM   #16
xzetaw
Senior Gamer

PSN  IDkamiruw
XBox Live GamertagzetaII
Re: 我唔睇世界杯lu

引用:
Originally posted by 老野一個 :
都冇阿根廷
我都一樣呀,只鍾意阿根廷。
xzetaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-02, 10:03 PM   #17
烈火戰車
FullThrotle

我喜歡:
阿根庭,德國,
AND今屈的烏拉圭,因為有列高巴.....
烈火戰車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-02, 10:51 PM   #18
samug
Game Master
迷失方向X_X

註冊日期: Feb 2002
希望英格蘭,德國十六強止步

舊 06-12-02, 10:55 PM   #19
mudhole
さとし

PSN  IDsatoshi_negi
Arrow

繼續睇日本~

舊 06-12-02, 11:16 PM   #20
Q頭
Banned

PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave
引用:
Originally posted by samug :
希望英格蘭,德國十六強止步
agree

i hate 德軍
Q頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-02, 11:23 PM   #21
RX-93
Insane Gamer
new type

註冊日期: Jun 2002
Question

英芥蘭繼續win一粒之後打龜縮應該可以捱得耐d. 睇咁多場都唔見有隊用d咁無恥踢法. PK英格蘭,去死啦.

舊 06-12-02, 11:35 PM   #22
HEI
Crazy Gamer

無阿根廷
HEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-02, 11:50 PM   #23
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

arm arm睇番精華
如果巴迪斯圖達冇聽盧比斯講漏個頭"隨"比佢
個波應該入
個形勢一定唔同晒
盧比斯累街坊
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-02, 12:14 AM   #24
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
如果連意大利都出埋局就真係好笑囉~

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-02, 02:04 AM   #25
赤武神
The One
多多指教!

引用:
Originally posted by 紅血人 :
arm arm睇番精華
如果巴迪斯圖達冇聽盧比斯講漏個頭"隨"比佢
個波應該入
個形勢一定唔同晒
盧比斯累街坊
不過我認為如果阿根廷教練在下半場叫球員多D作地波攻擊,
會對瑞典有更高的威脅...不過冇咁做到..狂用高波攻勢..可惜
另外真係好邪~~基斯普一換巴迪高做人場即刻被入~~~

-------

論壇跳轉

現在的時間是 03:54 PM

手機版 | APP版