Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-26-08, 02:50 PM   #176
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: JENOVA 查看文章
yes,我決定左再一次全心對佢
如果到頭來佢要走, 我都唔會後悔

我冇講到 要見佢,就唔好返黎 咁盡...
咁諗就岩喇!

唔好做d 令自然後悔的事~
最少係佢離開你~ 唔係你唔珍惜!!!

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 02:53 PM   #177
鐵拳浪子
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
咁係咪要請私家偵探起完妹妹仔底先好keep on 討論落去?

由討論果刻係都係由樓主比料我地睇->然後比意見,E家你話"知d野都係樓主所描述",咁從一開始E個topic都可能係作出o黎,咁仲有乜價值討論下去?

我回都係相信樓主所講,做cd-rom 睇下你o地回應其實仲有樂趣
做咩要咁極端?我有幾時話起底先可以討論,只係唔好假設女方點睇佢個段感情啫!
鐵拳浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 02:54 PM   #178
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
我個陣表面好冷靜
個樣應該冇咩表情
我: 你去左邊
佢: 去左食野
我: 你電話冇電?
佢: 係
我: 你息左電話?
(佢冇答我, 禁番開個電話)
我: 你做咩呃我
佢: 我同你講你一定唔開心
我: 佢係邊個?
佢: 同事
我: 佢幾時約你?
佢: 12點幾
講到呢到左右我發現條友唔走 唔知等乜
我: 佢等緊你? 未講完?
佢: 唔知
我: 你叫佢走啦, 睇戲咩
佢埋去講左幾句, 佢開車走左
我之後同埋行埋一邊坐低
基本上我一坐低就喊左出黎
佢冇出聲, 搵隻手R下我
之後我同佢講, 我行左成個鐘都搵唔到你,拍門又冇人應,你知唔知我好擔心你有意外
佢冇應我
跟住我叫佢唔好再見果個人呀 之類...

事後我問過我d friend, 個個都話我唔笑個陣好似 "我爭左你錢" 個d樣
p.s. 其實同我熟左既, 我差唔多無時無刻都會笑個d
睇完呢段對話.我覺得樓主控制慾太強
其實我唔係太睇好你地兩個...如果樓主唔改下性格/處事方法既話..
即係咁.相處得唔好既.有無第3者都遲早散.相處得好既..個女仔對你一條心..都唔會就咁比人搶左去.
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 02:54 PM   #179
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 管家婆 查看文章
因為我覺得佢地兩個都仲細
可能會做到d野HURT到大家<--呢件事我指樓主女朋友 (但又唔覺自己有問題果隻)
咁睇樓主 佢今次著緊都ok架喎
見到同其他男仔一齊 夜晚晚
搵唔到佢兩個鐘
如果係我男友 咁樣唔見兩個鐘
我又撞見同其他女仔一齊既話
我都接受唔到架
話佢地無野? 我唔信搵我男友個女仔無野囉
如果係我 我都會叫佢唔好再搵果個女仔
我會好多疑多心
唔知要男朋友點氹先可以再信返佢
這個要看當事人既成熟同危機處理既lv喇

舊 08-26-08, 02:54 PM   #180
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
yes,我決定左再一次全心對佢
如果到頭來佢要走, 我都唔會後悔
用時間來証明給她看你的全心吧.

舊 08-26-08, 02:55 PM   #181
The One
業餘歌手

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
睇完呢段對話.我覺得樓主控制慾太強
其實我唔係太睇好你地兩個...如果樓主唔改下性格/處事方法既話..
即係咁.相處得唔好既.有無第3者都遲早散.相處得好既..個女仔對你一條心..都唔會就咁比人搶左去.
因為樓主o係某程度上已經自爆左個底

舊 08-26-08, 02:57 PM   #182
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 鐵拳浪子 查看文章
做咩要咁極端?我有幾時話起底先可以討論,只係唔好假設女方點睇佢個段感情啫!
激o左 ,拜下先

上面講果D野係我主觀意見,各位唔好太認真

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 03:00 PM   #183
The One
業餘歌手

引用:
激o左 ,拜下先

上面講果D野係我主觀意見,各位唔好太認真
認真ok喎
難聽d講句
呢個係一個活生生既example俾大家睇到
"當關心發生在不適合時"
係點

舊 08-26-08, 03:05 PM   #184
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
控制欲太強其實是代表你著緊呢段關係呢....到你大左,你會覺得唔緊先至驚.....

舊 08-26-08, 03:06 PM   #185
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: lauchai 查看文章
"當關心發生在不適合時"
係點
EQ要高係首要,因為你想關心的人一定會認為無必要甚至做出冷漠表情比你睇

之後又要諗下點改善 (降低投入度係其中之一可考慮點)

又要講句,成日都要男方做..........

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 08-26-08, 03:09 PM   #186
The One
業餘歌手

引用:
作者: Norm 查看文章
控制欲太強其實是代表你著緊呢段關係呢....到你大左,你會覺得唔緊先至驚.....
佢今次係由一去一百
踩得"行"得濟

舊 08-26-08, 03:10 PM   #187
The One
業餘歌手

引用:
EQ要高係首要,因為你想關心的人一定會認為無必要甚至做出冷漠表情比你睇

之後又要諗下點改善 (降低投入度係其中之一可考慮點)

又要講句,成日都要男方做..........
女仔想結婚就會咁做架喇

舊 08-26-08, 03:11 PM   #188
IamO
無聊人一號

引用:
佢今次係由一去一百
踩得"行"得濟
yes
唔係話唔食飯
都要食得夠
唔係要食到飽到唔想食

舊 08-26-08, 03:14 PM   #189
The One
業餘歌手

引用:
作者: IamO 查看文章
yes
唔係話唔食飯
都要食得夠
唔係要食到飽到唔想食
好多野一over左只會有反效果
所以------"8成飽好喇"

舊 08-26-08, 03:20 PM   #190
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
yes
唔係話唔食飯
都要食得夠
唔係要食到飽到唔想食
仲要唔好比飽飯佢食

舊 08-26-08, 03:22 PM   #191
IamO
無聊人一號

引用:
好多野一over左只會有反效果
所以------"8成飽好喇"
引用:
作者: 管家婆 查看文章
仲要唔好比飽飯佢食
看來男女有別解讀也不同
我收回剛才的說話好了

舊 08-26-08, 03:33 PM   #192
The One
業餘歌手

引用:
看來男女有別解讀也不同
我收回剛才的說話好了
我俾佢激死

舊 08-26-08, 03:38 PM   #193
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
忽然想起呢幕

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 03:39 PM   #194
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: Middle 查看文章
好鬼死唔公平

舊 08-26-08, 03:50 PM   #195
The One
業餘歌手

思想上係公平
不過行動上大多數不公平

舊 08-26-08, 03:57 PM   #196
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
我忍唔住要講啦

樓主冇錯

明明樓主女友講大話、關手機在先,而家居然講到係佢錯咁……

有d野過得自己先過得人,掉返轉試下係樓主咁做,女方又會有咩感受……

我想提下樓主,你而家處於危機呀……條友9成想奪刀……

夜媽媽12點幾特登開車來搵個女仔傾心事喎,你話係咪想溝丫?追過女仔的男仔都心照啦……
十零廿歲後生仔仲話「懶好FEEL」徹夜長談,佢大你地10年都近3張野啦,第朝要返工都咁做,可見幾咁出力……講得衰D,唔見成2個鐘,開完房返黎你都未知呀……

仲有,大你地10年呢點好致命,溝女技巧、經濟力都應該在樓主之上……大把30-40歲有經濟力的男人溝細自己10-20歲的女仔都係近乎殺晒架……

樓主小心啦
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 04:00 PM   #197
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: BRA武藏 查看文章
我忍唔住要講啦

樓主冇錯

明明樓主女友講大話、關手機在先,而家居然講到係佢錯咁……

有d野過得自己先過得人,掉返轉試下係樓主咁做,女方又會有咩感受……

我想提下樓主,你而家處於危機呀……條友9成想奪刀……

夜媽媽12點幾特登開車來搵個女仔傾心事喎,你話係咪想溝丫?追過女仔的男仔都心照啦……
十零廿歲後生仔仲話「懶好FEEL」徹夜長談,佢大你地10年都近3張野啦,第朝要返工都咁做,可見幾咁出力……講得衰D,唔見成2個鐘,開完房返黎你都未知呀……

仲有,大你地10年呢點好致命,溝女技巧、經濟力都應該在樓主之上……大把30-40歲有經濟力的男人溝細自己10-20歲的女仔都係近乎殺晒架……

樓主小心啦
20歲妹妹仔好易搞掂....上年我有個同事都搞掂左個細佢十年既,我同事問我,個女仔有男友喎....我話冇問題,你實掂既....結果三個月就ko左....

舊 08-26-08, 04:04 PM   #198
The One
業餘歌手

都話樓主唔係錯咯
over左少少, 衝動左少少
每個人做方都有唔同
而且樓主兩人都仲好年輕
handle唔到唔奇啫
個女仔蠢啫, 唔識呃人

舊 08-26-08, 04:04 PM   #199
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
好鬼死唔公平
山治一向都女性至上嘛,
可能實際上唔係好多男人做得到 ~___~

引用:
作者: BRA武藏 查看文章
但去麥記傾...... 又唔覺得好feel 去邊......
不過又可以當係先減少對方戒心?

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 04:05 PM   #200
The One
業餘歌手

引用:
作者: Norm 查看文章
20歲妹妹仔好易搞掂....上年我有個同事都搞掂左個細佢十年既,我同事問我,個女仔有男友喎....我話冇問題,你實掂既....結果三個月就ko左....
小妹妹往往對成熟男仕都有一個美好既憧憬嘛

論壇跳轉

現在的時間是 09:23 PM

手機版 | APP版