Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
體育版>NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS
Shadow 神 11:10 AM 06-23-17
依家咁唔知 wade 走唔走??
Penny仔 11:16 AM 06-23-17
作者: Shadow 神:
依家咁唔知 wade 走唔走??
佢已經option in,冇得走了(除非有手續未搞掂)
除非Bulls換走佢....否則走唔到
白薔薇騎士 11:33 AM 06-23-17
作者: Penny仔:
佢已經option in,冇得走了(除非有手續未搞掂)
除非Bulls換走佢....否則走唔到
感覺好似入左局咁
白薔薇騎士 11:40 AM 06-23-17
https://store.big3.com/products/3s-c...son-the-answer
題外話,其實一舊水美金有D貴
Penny仔 11:42 AM 06-23-17
作者: 白薔薇騎士:
感覺好似入左局咁
我覺得佢係為錢姐
其實Butler會換走都係可以預計的

而且佢講過自己唔求冠軍
一係賺埋呢年錢先, 之後再睇吾皇去邊啦
Shadow 神 12:15 PM 06-23-17
感覺上 wade 又被人呃咁 ...
之前 lbj 又昆左佢 opt out ... 今次又 opt in 左隊乜人都無的 bulls ...

依家木狼咪無左個後備 pg?? lavine, dunn 都走哂

另外 PG 仲 trade 唔走最後 pacers 真係渣都無
好心快手推俾 celtics 啦
Greenhead 12:43 PM 06-23-17
作者: Shadow 神:
..........

依家木狼咪無左個後備 pg?? lavine, dunn 都走哂

........
如果 D.Rose 不太貴,或者 Timberwolves 會有興趣?
Penny仔 01:00 PM 06-23-17
作者: Greenhead:
如果 D.Rose 不太貴,或者 Timberwolves 會有興趣?
再去跟肥Tom的話, Rose職業生涯就完了
如果spurs真係有意簽的話,就去馬刺吧
起碼保養工作好D

其實Butler 去Wolves都慘, 話就話跟恩師....但以佢恩師舊年表現,個位未必坐得穩
同埋我一直覺得Butler 唔似大佬格,佢似埋頭苦幹型

作者: Sar8:
Lavine已經公告定成個17-18接近冇得打....?
出年合約年唔打咁大穫!?

返回主題版面