Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 03-11-13, 02:02 AM   #1
wutoms
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: whassupbun 查看文章
我冇聲畫唔同步, 不過睇片有時會突然冇左半秒聲

但講多左技巧未嘗唔係好事, 我玩落要有策略過以前GoW1-3, 等機會反擊, 唔好亂咁無雙
不過好多動作都硬正真係幾大劑, 冇得cancel, 連緊招果陣見到有人打你想避都冇得避,硬食
定係有cancel我未發現? (岩岩試左Cyclone果時碌地係cancel唔到)
我一開波玩Hard, 都死左好多次
暫時最大鑊係個鏡頭成日zoom out到母雷宮咁遠, demo果時係咁, 現時問題依然持續, 打個大佬, 佢zoom到鬼死咁遠, Kratos成粒白蟻咁, 玩Hard又好鍾意派一大堆人圍你, 成日睇唔到發生緊咩事
可能因為我用緊27吋mon玩, 一陣試下拎出廳用大電視會唔會好D
防反變左兩個製我覺得係多此一舉
兩個制一齊禁有時會變左跳.......
一定要早少少禁L1
搞到都唔係好直覺咁反.....
可能未習慣掛

Zoom得遠又真係好大問題,特別係玩蛇個到,跟本就睇唔到自己
我玩normal,就諗到hard個陣都唔知點死
wutoms 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
God of War: Ascension neo2046 電視遊戲討論版 277 03-27-14 12:47 PM
God of War IV ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 6 12-23-11 02:49 PM
God Of War II nakakula 攻略及心得交流區 25 11-15-07 12:11 PM
[PS2]God of war Q頭 電視遊戲討論版 4 07-23-05 03:21 PM

現在的時間是 04:51 AM

手機版 | APP版