Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-14-15, 08:25 PM   #76
mrk
God of Gamer

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: pet3 查看文章
無夏日課堂
即係唔洗去啦
我會理解為「無夏日課堂」提供,
將會少左好多宅呢排隊試玩

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-15, 08:59 PM   #77
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
引用:
作者: mrk 查看文章
我會理解為「無夏日課堂」提供,
將會少左好多宅呢排隊試玩
但係官方facebook 又話有,即係點?

4款試玩作品包括《The London Heist》、《The PlayRoom VR》、《Summer Lesson》及一款尚未公佈的神秘新作,為你帶來前所未有的虛擬體驗!
Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-15, 08:00 AM   #78
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
Secret唔知會唔會係akb0048?
定個隻只係測試用?

舊 07-15-15, 09:52 AM   #79
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
Secret唔知會唔會係akb0048?
定個隻只係測試用?
有akb, 係就正

原來真係有summer lesson,官方答覆咗:

"徇眾要求,改為試玩SUMMER LESSON"
Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-15, 11:28 PM   #80
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
試玩用咩方式?事前登記定到時排隊?
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-15, 02:38 AM   #81
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: Akira 明 查看文章
試玩用咩方式?事前登記定到時排隊?
登記

https://survey.playstation.com.hk/s3/Morpheus-ACGHK15

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-15, 11:59 AM   #82
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
剛收到email,我有得試玩了!
不過,無得選邊隻game。隨機。

舊 07-21-15, 01:12 PM   #83
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
剛收到email,我有得試玩了!
不過,無得選邊隻game。隨機。
我都收到EMAIL,不過我24號朝早
10分鐘唔知試到D乜,但都希望抽到Summer Lesson試
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-15, 07:37 PM   #84
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
真係有Summer lesson,毒忍(!?)進擊吧

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-15, 09:31 PM   #85
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我可唔可以幻想有SEGA feat. HATSUNE MIKU Project:VR Tech DEMO
如果早過日本有得demo就爆囉

http://www.famitsu.com/news/201507/21083576.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-15, 11:24 AM   #86
mrk

Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
我好遲先知到個登記,
到我知時已滿額,
請問各位唔知唔有冇另外其他方法試玩到呀??

PS:啱啱昨日我先係7-11買左2張預售飛,如果真係只得網上預約先試玩到Morpheus ,咁對於好似我D遲左先收到風o既玩家呢講,好唔公平ge!!!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
舊 07-22-15, 12:18 PM   #87
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
我好遲先知到個登記,
到我知時已滿額,

PS:啱啱昨日我先係7-11買左2張預售飛,如果真係只得網上預約先試玩到Morpheus ,咁對於好似我D遲左先收到風o既玩家呢講,好唔公平ge!!!
好似話PSN plus會員都有,而且應該可以駁下有後補吧
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-15, 12:30 PM   #88
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: yuhchan5 查看文章
好似話PSN plus會員都有,而且應該可以駁下有後補吧
PS+會員一早就SEND晒EMAIL俾佢地登記,至於邊D人有EMAIL有資格就冇人知,呢樣野俾人響佢FB嘈過

引用:
我好遲先知到個登記,
到我知時已滿額,

應該有公眾試玩區掛…
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-15, 01:36 PM   #89
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
我好遲先知到個登記,
到我知時已滿額,

前後有3次預約機會好難話唔知道....

PSN+ 預約
普通公開 預約
FB專頁 預約

8號PSN+ 預約開始到最後FB專頁 預約係21號先完 成十幾日.....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-15, 01:51 PM   #90
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
但話說佢預約前2次填到日期佢話FULL左跟住就無得再返轉頭填過...
好彩第3次有, 但好趕, 試玩完即刻仆上深圳睇波
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-15, 02:10 PM   #91
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
我係FB專頁 預約, 未收到EMAIL
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-15, 03:56 PM   #92
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
第3批 FB普通登記(非PSN)收到EMAIL要印出黎
都幾煩係另一個地方N201B試, 放棄左ACG主場區宣傳機會, 但應該擔心無walk-in俾人剷上天的公關問題
對不起 太高興唔小心打錯字

此篇文章於 07-22-15 08:23 PM 被 qwe 編輯。
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-15, 04:50 PM   #93
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: qwe 查看文章
XXXXXXXXXXXXX
原來現在比講粗口嗎

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-15, 05:01 PM   #94
HIM

PSN  IDhim927
引用:
作者: qwe 查看文章
第3批 FB普通登記(非PSN)收到EMAIL要印出黎
都幾煩係另一個地方N201B試, 放棄左ACG主場區宣傳機會, 但應該擔心無walk-in俾人屌的公關問題
呢個係ps plus專區嘛, 第二次登記既咪響會場入面「Project Morpheus體驗區」試坃囉!

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-15, 12:13 AM   #95
mrk

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
前後有3次預約機會好難話唔知道....

PSN+ 預約
普通公開 預約
FB專頁 預約

8號PSN+ 預約開始到最後FB專頁 預約係21號先完 成十幾日.....
佢個D PS+預約通知9成9只有用緊港服者先收到通知,
對於我D由PS3時期已主力用美服Acc+美服PSN Plus,同埋一早用開日服Plus個班呢講,(PS3+PSP時期比較資深的玩家都知個台港服PSN幾廢o架啦!)
又係好唔公平!

此篇文章於 07-23-15 12:17 AM 被 mrk 編輯。
舊 07-23-15, 12:31 AM   #96
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
對於我D由PS3時期已主力用美服Acc+美服PSN Plus,同埋一早用開日服Plus個班呢講,(PS3+PSP時期比較資深的玩家都知個台港服PSN幾廢o架啦!)
又係好唔公平!
咁佢地係做香港區,自然只會send俾香港acc,就正如日本PSN都唔會send野俾香港PSN acc啦!
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-15, 01:03 AM   #97
HI_Ricky
深山人士

引用:
又係好唔公平!
playstation fb , blog 已經月頭都有預告叫人留意,其實已經唔係圍內先知,通唔通知已經唔重要 再者乜plus 先得FB 一早有人問官方有回應....

呢個係香港區活動關你美國地址登記美國PSN乜事? 如果咁都比你登記到我地比HK plus$ 果D就真係唔公平!

https://www.facebook.com/machouse2004/
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk

此篇文章於 07-23-15 01:08 AM 被 HI_Ricky 編輯。
舊 07-23-15, 10:28 AM   #98
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
即係到時去排都無?記得好似又話有少量即場名額...
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-15, 12:59 PM   #99
安安

PS Plus VIP Lounge 於動漫電玩節尊享4大會員體驗
http://blog.asia.playstation.com/hk-...nge_acghk2015/
引用:
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-15, 02:29 PM   #100
HI_Ricky
深山人士

咁就慘原來plus 專區係場外.....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SONY HMZ T3 3D 頭戴式顯示器 nds 買賣專區 0 09-05-16 12:38 PM
[ETC] PlayStation 4 in 3D 神祕人1號 電視遊戲討論版 33 01-15-09 01:19 AM
[爆笑] PlayStation 9 nakakula 電視遊戲討論版 18 05-27-06 12:41 AM
Want Fix the playstation........ Orage 電視遊戲討論版 0 03-22-05 09:12 PM

現在的時間是 03:14 AM

手機版 | APP版