Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 59 109 149 153 154 155 156 157 158 159 160 
手機平板遊戲討論版>Final Fantasy BRAVE EXVIUS
wang2009hk 10:51 AM 10-02-18
912次

自選X1
素人X2
5星X2
4星X29
3星X83

很多的槍莫古
很多很多的雷因....

今天有卷今天抽~

5星卷:
ルビカンテ X2

4星卷:
エレフィム X1
究道カイン X1
冰虫 X1

3星卷
0虹

除了冰蟲本身就有超信下是多餘的

其他之前只抽到1隻的剛好可以上7星..

ルビカンテ完全沒有直接出2隻._.
GP03D 03:08 PM 10-02-18
素人即係咩?
wang2009hk 03:20 PM 10-02-18
作者: GP03D:
素人即係咩?
素人莫古

可以直接餵吃信賴莫古,吃到100%就出信賴
佐藤成樹 12:19 PM 10-03-18
作者: wang2009hk:
素人莫古

可以直接餵吃信賴莫古,吃到100%就出信賴
請問呢隻係咪食夠100之後可以百搭黎用?
wang2009hk 02:14 PM 10-03-18
作者: 佐藤成樹:
請問呢隻係咪食夠100之後可以百搭黎用?
唔係

這隻素人/空莫古只能用一次

選了一隻吃滿100%出信賴後就變成佔倉位的存在

使用流程:

合成時選素人/空 莫古為基底

之後選想要的信賴(如平時打共鬥時抽到一堆100%/未夠100%的)

吃出有這信賴的特殊莫古

之後再把這莫古吃到100%就會出信賴
ShinDou 07:45 AM 10-04-18
冇料虹左第3隻MACHINA
ShinDou 08:20 AM 10-05-18
5星SP第3隻絢香又係冇用,絢香本身已經好耐冇用過了
wang2009hk 08:34 AM 10-05-18
抽到的3星卷掉下去出~第2隻泳菲+德~!

這隻終於可上7星了..~!
ShinDou 09:10 AM 10-06-18
原來劫火兩招BUFF都扣LB,咁又冇咁好用喎,要出多隻加LB人,但D加LB人好多時都出到BUFF只係冇加咁多,要晒兩個人換180% BUFF好似唔係好抵

又刷完30萬SELECT飛,今次特別易刷,係咁出RARE
GP03D 12:47 PM 10-07-18
我好似第3日已經刷完30萬。。。。
全bonus人好易刷,一場出rare都5,6萬分
ShinDou 01:05 PM 10-07-18
正常,因為我呢排每日淨係有時間清1次體8場就算 XD
jackiecyho 04:24 PM 10-07-18
全隊都200% bonus 兼易出左bonus 怪, 打幾日神晶石都已經換晒
ShinDou 08:14 AM 10-11-18
開始悶,冇乜變化,3周年又好似冇新野咁,想棄了,同埋而家真係冇時間打呢隻 XD

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
GP03D 12:43 AM 10-14-18
係悶,每日login陸行鳥同冇料抽。。。
不過係咁先會歐,一飛中聖盾charlotte....
每日10卷又有5星飛。。
ShinDou 07:31 AM 10-14-18
已經棄左冇LOGIN XD 冇時間打,1隻夢戰都打晒D時間咁濟 @@
GP03D 11:27 AM 10-14-18
又有新坑?機戰都棄埋啦?
ShinDou 11:47 AM 10-14-18
機戰棄左成個月了,FFBE岩岩棄,DFFOO都半棄緊 XD 夢戰太正,拍得住D單機戰棋GAME
Orage 08:38 PM 10-21-18
3週年開波……終於出有CG既歷代系主角……仲要強化左……
jackiecyho 10:06 PM 10-21-18
作者: Orage:
3週年開波……終於出有CG既歷代系主角……仲要強化左……
即係之前D 舊角可以byebye
Orage 10:05 AM 10-23-18
作者: jackiecyho:
即係之前D 舊角可以byebye
正確,淨係lightening已經又係第一個LB lv 40及一開始就滿LB
GP03D 12:09 PM 10-23-18
一開始就LB爭好遠喎。。。
舊角全88....

11月終於有ff5event, 唔知留石抽邊個pool好,hope好似幾勁,我又冇軍c技c...
wang2009hk 10:22 AM 10-24-18
今天又多了845張3周年卷..
看看能不能抽夠自選卷等淚光2.0好了

昨天4張5星EX卷中了2隻和服彩花
5000石保底中晚裝艾琳

可收手了..
Cube 10:07 PM 10-24-18
超佛心, 派左成千幾張3周卷...
中左十幾張5星卷... 可惜得一個素古..
GP03D 12:04 AM 10-26-18
得一張5星卷同一隻素古。。。
又要合幾粒鐘野。。

冇料10連有隻虹。。。
Orage 01:12 PM 11-14-18
真降臨 リッチ 去到第3階段真係投降......魔法連轟真係得番精高既企係度...
標籤:FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス
第一 ... 59 109 149 153 154 155 156 157 158 159 160 

返回主題版面