Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 09-07-13, 02:27 PM   #676
寫輪眼
Insane Gamer
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
http://www.youtube.com/watch?v=Mw5lnwH-eGQ

0:40....新跑法,QSF SC!?
5Slot攪出黎的好事
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-13, 04:47 PM   #677
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
跳得好遠…

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-13, 06:32 PM   #678
LYH1
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2009
XBox Live Gamertaglyh1win
Quick3兄弟,3下就跑完一個場,條Boost剛好用完
唔知神速Formula和阿修羅會唔會識飛
LYH1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-13, 06:42 PM   #679
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
C 掣 要超用力先有反應嘅香港,呢招難用
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-13, 10:40 PM   #680
寫輪眼
插槍Master

引用:
作者: LYH1 查看文章
Quick3兄弟,3下就跑完一個場,條Boost剛好用完
唔知神速Formula和阿修羅會唔會識飛
中後段要黎Cut QS先變態,條Boost無郁咁滯,實戰見到都唔知點算
有理無理,クイックフォール開発予約排返第一先....
舊 09-08-13, 12:39 AM   #681
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
中後段要黎Cut QS先變態,條Boost無郁咁滯,實戰見到都唔知點算
有理無理,クイックフォール開発予約排返第一先....
+1 /

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-13, 07:26 PM   #682
河野貴明
Game Master

試左3Q,阿修羅一個STEP約14M
3Q一下32~33M,不過急降果下真係好難入得準,同埋個身BOOST量唔夠就…
舞唔掂,轉番普通野

舊 09-08-13, 07:44 PM   #683
寫輪眼
插槍Master

引用:
作者: 河野貴明 查看文章
試左3Q,阿修羅一個STEP約14M
3Q一下32~33M,不過急降果下真係好難入得準,同埋個身BOOST量唔夠就…
舞唔掂,轉番普通野
32M!?
Quick Jump必須?6slots
舊 09-08-13, 09:12 PM   #684
河野貴明
Game Master

彈一下有32m遠
qj必須,唔係就變左普通qs

舊 09-17-13, 03:55 PM   #685
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006

有玩BBM的要注意一下了

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 01:20 PM   #686
寫輪眼
插槍Master

無玩BBM都會拎4個通名喇
舊 09-24-13, 12:06 AM   #687
LYH1

今日試完Q3兄弟,用Formula,7 Slot剛剛好夠塞埋個Set Bonus x2
其實我睇唔明點叫成功,就咁兩個掣禁兩下好似無料到,
要先QJ再QS,同埋要落地後成功出到QF個動作先cancel到....
不過QS後直接QF就唔算太難
但係IIc腳用呢套野唔覺有效果,要跳5下先行到一個橫場,跳一下30m左右
舊 09-30-13, 07:08 PM   #688
LYH1

新玩具,榴彈散彈和EUT
榴彈散彈感覺一般, EUT,前線砂要變重武裝全彈發射嗎(自動炮台+手槍+EUT.....)
EUT:
http://www.nicovideo.jp/watch/sm21941669
舊 10-01-13, 08:26 AM   #689
寫輪眼
插槍Master

突擊砂終於解決follow火力不足問題,但係唔準忍身真係兩難
麻個把擴散開做蛇一條line就算把喇……
舊 10-01-13, 08:35 AM   #690
TCS_disable
我有車車~

感覺 EUS 用黎搭 BF, Moonlight,炸狙改

此篇文章於 10-01-13 08:39 AM 被 TCS_disable 編輯。
舊 10-01-13, 04:25 PM   #691
寫輪眼
插槍Master

搭鳴神、絕火長reload個堆,相性良好
唔用action chip都ok,畢竟4星手槍得6飛,就算打UB又好用
舊 10-01-13, 07:14 PM   #692
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
搭鳴神、絕火長reload個堆,相性良好
唔用action chip都ok,畢竟4星手槍得6飛,就算打UB又好用
打遠嘅話,無視覺欺瞞已經無左優勢

打中距離啱晒
舊 10-01-13, 07:31 PM   #693
寫輪眼
插槍Master

裝得EUS已經係近距離向,要有一定覺悟....
舊 10-02-13, 11:29 PM   #694
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
http://www.nicovideo.jp/watch/sm21951990

今期笑笑小影片.

舊 10-04-13, 11:29 PM   #695
寫輪眼
插槍Master

部長突擊砂
http://www.nicovideo.jp/watch/sm21964158
舊 10-08-13, 01:28 AM   #696
LYH1

近排換了裝,由Formula轉 阿修羅頭,修羅V身,修羅II手,阿修羅III腳
快就感覺唔到,不過行SP用MWII衝到就Plant去Plant都仲有剩真係超爽
用狙擊, 月光R+T1真係見佛殺佛,迷彩都無得走
舊 10-11-13, 11:54 AM   #697
寫輪眼
插槍Master

遲啲有直播,直播完畢後有code換顏色,
驚睇漏/唔得閒睇,麻煩代貼thx
舊 10-15-13, 12:29 PM   #698
寫輪眼
插槍Master

新玩具全部都滯空既...
舊 10-15-13, 09:02 PM   #699
TCS_disable
我有車車~

中華風新Map

For 無睇到 BB.TV Live 嘅
ほすいなますもいなま

此篇文章於 10-15-13 10:04 PM 被 TCS_disable 編輯。
舊 10-15-13, 10:06 PM   #700
LYH1

Screen 已Print, QR Code就沒有save

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BBAB Ver.2.7 討論區 vol 4 <<現戰場:【初公開】オルグレン湖水基地 ~天貫く光芒~>> <<『ヘヴィガードG型』、『シュライクW型』支給開始>> 彼岸花 街機心得交流討論區 1008 06-02-13 11:27 PM
[廣告 - CW] [CW32 U9] Sio2 新刊 <<No.6 FANBOOK「たからモノ」>> 與既刊<<慶次日記 バサラ村~!>>等 poyumoz Cosplay同人MIX討論區 0 08-08-11 10:57 PM
@@~~出左啦,最靚呢D GAME~~<<Dungeon Siege II>><< 末日危城2>>!!@@ Squalllg PC電腦遊戲討論版 45 09-10-05 04:52 PM
<< 急問>> <<< 7210點樣用電腦入歌?? >>> Minga 影音館 0 01-30-03 04:43 AM

現在的時間是 07:58 PM

手機版 | APP版