Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-09-10, 12:02 PM   #401
卡柏
God of Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
http://gnn.gamer.com.tw/4/43984.html
相比之下,香港的實在太……
我地件員工衫............
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-10, 12:05 PM   #402
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 卡柏 查看文章
我地件員工衫............
員工o個件好似仲靚d
好想要

舊 05-09-10, 12:06 PM   #403
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Marco 查看文章
斷估唔會咁少下嘩....
其實訂都係為左件 Tee 同埋個 DLC Code 姐
如果唔係既話,其實我估 Walk-in 買都應該有限定
講真,依家訂係底,(如果對佢goods有興趣)
係之前個party見到件"i am awake"件t已經醒左,原本我去party之前只打算買普通版,
之後計個本書+t-shirt+add on+其他dlc應該都值49元.(我假設係普通版係299)

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-10, 12:09 PM   #404
卡柏

引用:
作者: AiStudio 查看文章
係之前個party見到件"i am awake"件t已經醒左,原本我去party之前只打算買普通版,
之後計個本書+t-shirt+add on+其他dlc應該都值49元.(我假設係普通版係299)
佢今次攪優先預訂優惠, 到時街應該仲會有少量既限定版, 不過應該唔會係349, 或者冇左衫+dlc
(其實最緊要都係dlc)
舊 05-09-10, 12:10 PM   #405
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
我直頭完全唔知之前有個 ALAN WAKE 既 PARTY....
佢又冇E-mail 俾我搞到我都唔知有呢回事,如果唔係我都想去下

舊 05-09-10, 12:12 PM   #406
ai.
RELEASED

引用:
我直頭完全唔知之前有個 ALAN WAKE 既 PARTY....
佢又冇E-mail 俾我搞到我都唔知有呢回事,如果唔係我都想去下
之前第7頁時有人提過.不過ms次次搞野都係咁,無計~
不過個party設計得唔係咁好.(未同台灣那個比.)

舊 05-09-10, 12:16 PM   #407
ai.
RELEASED

引用:
佢今次攪優先預訂優惠, 到時街應該仲會有少量既限定版, 不過應該唔會係349, 或者冇左衫+dlc
(其實最緊要都係dlc)
其實之前forza3係唔係都係cut左訂之後係街都有得賣?
不過我覺得依隻出到街都係349.

珍藏版好似係包括add on在內.
不過我見到好似有人提過日本版好似連普通版都包add on
而且sound track cd內容有改動.(<-唔知係全球定日本only.)

舊 05-09-10, 12:22 PM   #408
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
之前第7頁時有人提過.不過ms次次搞野都係咁,無計~
不過個party設計得唔係咁好.(未同台灣那個比.)
Oh,原來上月尾既事,唔怪得我唔知

舊 05-09-10, 12:51 PM   #409
ai.
RELEASED

引用:
Oh,原來上月尾既事,唔怪得我唔知
係上月月尾,o個珍藏版係個日公佈.

舊 05-09-10, 12:56 PM   #410
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
係上月月尾,o個珍藏版係個日公佈.
唔緊要啦,好彩都訂到限定

舊 05-09-10, 01:02 PM   #411
卡柏

唔知今次香港d限定會唔會爆訂呢?
記得果次GeOW3最後係爆左既~~~
舊 05-09-10, 01:05 PM   #412
luminezxa
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDlumine913
尋日去左上水百記訂,睇個樣無咩人訂過
luminezxa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-10, 01:09 PM   #413
卡柏

引用:
作者: luminezxa 查看文章
尋日去左上水百記訂,睇個樣無咩人訂過
/
舊 05-09-10, 01:14 PM   #414
ai.
RELEASED

引用:
唔緊要啦,好彩都訂到限定
咁又最真,好似我朋友咁又真係無奈.
因為係我迫佢陪我去party,之後去完party又話要訂,點知~比原本唔打算買限定版的我訂左,但佢依然未訂到.

引用:
唔會爆吧,依隻game又唔係咩大作的繼作.

舊 05-09-10, 01:17 PM   #415
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
其實有d 舖頭都可以幫你訂限定, 只係冇件衫, 其他一樣
係d 衫唔夠
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-10, 01:37 PM   #416
zx1314
Junior Member

註冊日期: Feb 2009
3DS Friend Code5214 9861 1323
PSN  IDLD-KaN
XBox Live GamertagxzLEOzx
反*城果d地方都仲有得訂,要訂唔難
zx1314 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-10, 03:47 PM   #417
ai.
RELEASED

咁我同朋友講講先.

舊 05-09-10, 05:08 PM   #418
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
我訂果日問咗普通版定價係$309,
考慮到加多$40多咁多嘢就訂,
之後點插價都唔關我事,GOW1我係$99買入的…
呢隻普通版N年之後應該都可以$99買到。
M$有心推廣,GAME價真係底。

舊 05-09-10, 05:42 PM   #419
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
係唔係送金槍果版本? 如果係就冇理由訂爆quota 喎. 因為果時我冇訂, 出果日walk in 百記買, 佢話賣哂限定版, 如果想要就即時比定錢, 聽日再o黎攞

引用:
作者: 機場美少年 查看文章
M$有心推廣,GAME價真係底。
XBOX360 係HK賣得咁好, 其中一個原因都係xb360 d game 普遍平過PS3

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞

此篇文章於 05-09-10 05:45 PM 被 initial 編輯。
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-10, 05:58 PM   #420
now_loading
VanHelsing

爆左係gears of war 2, 唔係3, 送熱狗,

金槍唔會用, 太揚, 熱狗又送左比人食..
舊 05-09-10, 09:06 PM   #421
david
The One

註冊日期: Mar 2002
現時平均分84分,仲心大心細o既都可以放心去馬啦!
http://www.metacritic.com/games/plat...ox360/alanwake

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-10, 09:07 PM   #422
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
XBOX360 係HK賣得咁好, 其中一個原因都係xb360 d game 普遍平過PS3

不過近期隻ssf4的p3版平過xb版。
問左game shop,話會早出貨…

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-10, 09:22 PM   #423
now_loading
VanHelsing

引用:
作者: KIM 查看文章

不過近期隻ssf4的p3版平過xb版。
問左game shop,話會早出貨…

一開似定價一樣姐....
之後就邊隻貨多咪平law.

話時話, 平時買開 360 ver. 平幾十,
見到Capcom 將PS360 d game 一樣價錢就會覺得360貴左..
舊 05-10-10, 01:31 PM   #424
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
a9 話 第7章會係 June 有得DL, 第8章就 Aug 有得DL

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-10, 01:55 PM   #425
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: initial 查看文章
a9 話 第7章會係 June 有得DL, 第8章就 Aug 有得DL
收費?!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Xbox360] ◇◆◇ Alan Wake ◇◆◇ 心靈殺手 ◇◆◇◆◇ 1000成就攻略討論區 ◇◆◇◆◇ updated ㊣㊣㊣ yKS 攻略及心得交流區 180 08-10-10 07:12 PM
[Xbox360] Alan Wake 攻略區請去樓上 now_loading 攻略及心得交流區 3 05-14-10 01:48 PM

現在的時間是 10:10 PM

手機版 | APP版