Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 09-02-16, 03:18 PM   #1
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
Marvel 會拍New Warriors .. 成員包括松鼠女
CW 會拍Black Lightning

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-16, 03:46 PM   #2
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 信長 查看文章
Marvel 會拍New Warriors .. 成員包括松鼠女
CW 會拍Black Lightning
電視劇還不錯,是會和電影同世界觀吧,現在netfix的英雄還未算正式和電影聯動呢

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-16, 04:11 PM   #3
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
New Warriors 無特別講明係咪MCU 聯動.... 青春喜劇類. 似係都同一世界.
不過有無互動都係睇Marvel意向

CW Black Lightning 應該似跟Arrow.FLash一世界.. 因為同一製作人
有一傳聞,流料成份多.... WB 見 Marvel 伙拍Netfliex 的作品成功, 有意同HBO 合作拍二線英雄(Question, Nightwing)
同WC 系列不同. 會同電影DCEU 同一世界

舊 09-02-16, 04:33 PM   #4
信長
The Flash

2016 Fall TV Premiere Schedule: Dates For New And Returning Shows
http://www.cinemablend.com/televisio...eturning-shows

一堆英雄劇,Walking Dead,BBT .. AHS s6 想追番.今季講神秘野
新野我睇Westworld ,MacGyver

舊 09-03-16, 12:34 PM   #5
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
Mr 蘿蔔 S0209
今集慢慢駁番埋d野, 好鬼緊張

舊 09-03-16, 06:38 PM   #6
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
Mr. ROBOT S02E09

1. 終於講晒男主腳入冊啲嘢,不過最重要嘅係,佢「靈魂出竅」得好嚴重下。呢樣去到最後爆晒大鑊
2.白玫瑰同 E-CORP 老細講數,一招畀個老奸人拆晒,仲暗示佢知白玫瑰玩緊乜,同做過啲乜衰嘢,係無講個電廠係咩事-- Stage 2?
3. 不過最危係原來佢哋一直利用緊 Angela,Angela 條線依然好睇,佢開始察覺到佢做緊乜都畀人監視到實,個鏡頭影條長走廊,同埋光暗位,又不斷用閉路電視同燈光個做提示,氣氛一流
4. 後尾女 FBI 講出佢個死賤前度,其實晨早爆晒出嚟,Angela 個勢似無彎轉,真係幾可憐。
5. 阿妹終於察覺男主腳係好唔妥,而 Tyrell 老婆又好似好同過男主腳夾過啲嘢咁,究竟同Tyrell 老婆一直「聯絡」嘅,係咪男主腳本人?
6. 4個 cliff hanger,好快第二季完,更大嘅鑊爆發近啦!

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 11:51 AM   #7
信長
The Flash

Agents of S.H.I.E.L.D.: First Look at Robbie Reyes aka Ghost Rider

舊 09-10-16, 02:05 PM   #8
肉羊哩咖
griffin611

Mr. ROBOT S02DE10

1.Evil Crop CEO 個獨白,講出權力慾攻心嘅佢裡面,成日都想做最話得事嘅人;咁你就諗,佢心目仲係邊兩件仲把炮過佢?白玫瑰?男主腳?
2.由天花板放個長鏡過去,好正;你嫌個故仔去得慢,但個分鏡攝影正到痺,正過好多電影。
3.前CTO評某個總統候選人,好鬼死應;而Evil Crop CEO個政治觀,某程度上係啱
4.Tyrell 老婆真係好變態,個佔有慾好狂,得人驚;佢同男主腳上季只見過一次,究竟點知咁多嘢?Mr. ROBOT又同佢刁過?
5.咁打電話嚟究竟係邊佢,點解MR ROBOT係知啲嘢,佢仲瞞住男主腳幾多嘢?個地址係咪Tyrell 屋企附近?另一個天花板嘅shot,好有CCTV 嘅味道。
6.細妹又幾乎黑化,佢個獨白,講到佢點解行呢條路;不過今次真係好心累咗佢。
7.最後唔係DOM 搵到佢哋先,佢兩個死梗;用長鏡頭,順便唔畀你知佢兩個有無事留尾(一般估Cicso領當);用交通燈倒數真係一絕
8.返轉頭,DOM個老細咁放料畀傳媒,真係害死人
9.Angela 同男主腳終放咀咗,但其實佢好可能已經將男主腳出賣咗畀FBI?嗰兩條友定係 Evil Corp 嘅人?

此篇文章於 09-10-16 02:07 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 09-10-16, 03:20 PM   #9
hap3afrien
Game Master

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
Mr. ROBOT S02DE10

1.Evil Crop CEO 個獨白,講出權力慾攻心嘅佢裡面,成日都想做最話得事嘅人;咁你就諗,佢心目仲係邊兩件仲把炮過佢?白玫瑰?男主腳?
2.由天花板放個長鏡過去,好正;你嫌個故仔去得慢,但個分鏡攝影正到痺,正過好多電影。
3.前CTO評某個總統候選人,好鬼死應;而Evil Crop CEO個政治觀,某程度上係啱
4.Tyrell 老婆真係好變態,個佔有慾好狂,得人驚;佢同男主腳上季只見過一次,究竟點知咁多嘢?Mr. ROBOT又同佢刁過?
5.咁打電話嚟究竟係邊佢,點解MR ROBOT係知啲嘢,佢仲瞞住男主腳幾多嘢?個地址係咪Tyrell 屋企附近?另一個天花板嘅shot,好有CCTV 嘅味道。
6.細妹又幾乎黑化,佢個獨白,講到佢點解行呢條路;不過今次真係好心累咗佢。
7.最後唔係DOM 搵到佢哋先,佢兩個死梗;用長鏡頭,順便唔畀你知佢兩個有無事留尾(一般估Cicso領當);用交通燈倒數真係一絕
8.返轉頭,DOM個老細咁放料畀傳媒,真係害死人
9.Angela 同男主腳終放咀咗,但其實佢好可能已經將男主腳出賣咗畀FBI?嗰兩條友定係 Evil Corp 嘅人?
無聊發現
依個導演好鍾意

幫d角色玩失蹤
Tyrell失蹤
Trenton失蹤
Mobley失蹤
Angela失蹤 *NEW*

處決大家都鍾意既角色
Shayla
Gideon
Romero
Cisco *NEW*

敲門Cliff Hanger

有網民去左過個地址
http://imgur.com/a/WYVmw

舊 09-10-16, 11:19 PM   #10
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: hap3afrien 查看文章
有網民去左過個地址
http://imgur.com/a/WYVmw
其實細妹(今話好肯定)上集個 cliffhanger 好鬼死無聊

在下用 Google Map 望過吓啫,嗰頭似豪宅區

舊 09-15-16, 10:18 PM   #11
肉羊哩咖
griffin611

Mr. ROBOT S02E11

1. 一句:搞乜?
2. 尤其 Angela 同 白玫瑰 個舖排咁長,講到個內情有幾爆(啫係都係 Stage 2?),就咁:咪好揭中盅嗰度反高潮就得
3. 又走返去講 DOM 個生活,啫係點?不過佢一定要有得去盤,啫係細妹唔死得?
4. 好喇,男主腳玩「自己跟踪自己」;又爆出原來 Tyrell 仲生勾勾,而 Stage 2,都係:咪好揭中盅嗰度反高潮就得
5. 隱約覺得同 ECoins 有關

舊 09-10-16, 02:59 PM   #12
hap3afrien
Game Master

引用:
Agents of S.H.I.E.L.D.: First Look at Robbie Reyes aka Ghost Rider

Robbie Reyes
Agents of Shield: Tokyo Drift

希望係留番Johnny Blaze黎出Netflix

舊 09-22-16, 07:12 PM   #13
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
都係要有個有名氣的超級英雄才有心機睇!
之前三季沉悶到要hea住睇,試過好幾次因為睇到瞓着了幾次,結果花了幾小時才能看完四十幾分鐘的一集
如果唔係間中會有些劇情同M記的電影有關連,一早已cut番了!

Daisy在第一季明明覺得佢好靚女,但到了上季變咗肥婆已經有些失望!勢估唔到來到第四季,直頭覺得佢醜....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 08:54 AM   #14
肉羊哩咖
griffin611

Mr. ROBOT S2 終焉

1. 解咗好多問題,又加咗更多疑問
2. Cisco 一如所料領咗檔,細妹玩寸咀好入格;但原來講咁多 Dom,就係為咗等佢,可以畀細妹認同,仲爆出原來 FBI 晨早乜都知道哂(連 Romero 點解出事都知);呢度初睇幾震撼吓,但係佢哋主要針對住 Tyrell,錯晒目標咁啫
3. 細妺會唔會轉去出賣主腳?Dom 下季重要性大增(亦可能領埋當);而 F-Society 應該玩完
4. 主腳大約知道 Stage 2 咩事;Mr. ROBOT 又適時「現身」嗰位好正,成季講嘅「話事」又嚮關鍵位發生作用;但係咁,Mr. ROBOT 點解要係咁隊 Evil Corp(姑勿論咁做有無用)?而 Tyrell 個動機就好明顯(而佢真係唔係主腳另一個「分身」)
5. 另一個少少發展係 Tyrell 老婆;加埋嗰「塊肉」有少少多餘(啱啱有咗仲去「勾佬」?),其實一直覺得 Tyrell 無喇喇殺人有啲無理由;其實今季個 CTO 係咁迫佢,處心積慮去報復都好得人驚。
6. 點知最尾先最爆: Angela 應該去咗幫白玫瑰,而肥佬同伊斯蘭女頂唔住想玩 undo,點知...白玫瑰真係無處不在
7. 今季覺主編劇/監制/導演真係好玩舖排,大扭擰,想講太多幾哲學問題,唔係唔話好睇,但成個節奏好唔平均,你期待佢去到某個位會展開,佢又縮返去舖排;同第一季個反差太大,好多嘢都無交待,你感覺好似睇咗半季咁

此篇文章於 09-23-16 10:07 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 09-24-16, 04:23 PM   #15
hap3afrien
Game Master

引用:
Mr. ROBOT S2 終焉

1. 解咗好多問題,又加咗更多疑問
2. Cisco 一如所料領咗檔,細妹玩寸咀好入格;但原來講咁多 Dom,就係為咗等佢,可以畀細妹認同,仲爆出原來 FBI 晨早乜都知道哂(連 Romero 點解出事都知);呢度初睇幾震撼吓,但係佢哋主要針對住 Tyrell,錯晒目標咁啫
3. 細妺會唔會轉去出賣主腳?Dom 下季重要性大增(亦可能領埋當);而 F-Society 應該玩完
4. 主腳大約知道 Stage 2 咩事;Mr. ROBOT 又適時「現身」嗰位好正,成季講嘅「話事」又嚮關鍵位發生作用;但係咁,Mr. ROBOT 點解要係咁隊 Evil Corp(姑勿論咁做有無用)?而 Tyrell 個動機就好明顯(而佢真係唔係主腳另一個「分身」)
5. 另一個少少發展係 Tyrell 老婆;加埋嗰「塊肉」有少少多餘(啱啱有咗仲去「勾佬」?),其實一直覺得 Tyrell 無喇喇殺人有啲無理由;其實今季個 CTO 係咁迫佢,處心積慮去報復都好得人驚。
6. 點知最尾先最爆: Angela 應該去咗幫白玫瑰,而肥佬同伊斯蘭女頂唔住想玩 undo,點知...白玫瑰真係無處不在
7. 今季覺主編劇/監制/導演真係好玩舖排,大扭擰,想講太多幾哲學問題,唔係唔話好睇,但成個節奏好唔平均,你期待佢去到某個位會展開,佢又縮返去舖排;同第一季個反差太大,好多嘢都無交待,你感覺好似睇咗半季咁

此篇文章於 09-24-16 04:35 PM 被 hap3afrien 編輯。
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-16, 04:41 PM   #16
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: hap3afrien 查看文章
唔明唔奇-- Angela、Joanna (Tyrell 老婆)同細妹幾條線似各有各做(雖然Angela最後都合流),噏一大堆似是而非,又似無乜關係嘅對白獨白;而大橋原全同動機完全無披露,今季好似睇咗半季咁樣囉

此篇文章於 09-24-16 04:44 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 09-16-16, 03:20 PM   #17
信長
The Flash

[新聞] 強納森諾蘭主創 HBO 全新原創影集《西方極樂園》全新預告上線
http://www.hypesphere.com/archives/79845

曾經與哥哥克里斯多福諾蘭(Christopher Nolan)共同創作《記憶拼圖》(Memento)、《頂尖對決》(Prestige)、《黑暗騎士》(The Dark Knight)以及《星際效應》(Interstellar)的強納森諾蘭(Jonathan Nolan)這次要在 HBO 帶來他的主創作品《西方極樂園》,全新「夢境」預告在虛實之間充滿各種科幻、西部、暴力元素,相當令人感到好奇。

《西方極樂園》改編自 1973 年由麥可克萊頓(Michael Crichton)執導的同名電影,內容被描述一趟黑暗的旅程,描述人工意識的覺醒以及未來的罪惡。演員陣容包括安東尼霍普金斯(Anthony Hopkins)、艾德哈里斯(Ed Harris)、伊凡瑞秋伍德(Evan Rachel Wood)、詹姆斯馬斯登(James Marsden)、譚蒂紐頓(Thandie Newton)、傑弗瑞萊特(Jeffrey Wright)。

舊 09-26-16, 01:12 PM   #18
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:

[新聞] 強納森諾蘭主創 HBO 全新原創影集《西方極樂園》全新預告上線
http://www.hypesphere.com/archives/79845

曾經與哥哥克里斯多福諾蘭(Christopher Nolan)共同創作《記憶拼圖》(Memento)、《頂尖對決》(Prestige)、《黑暗騎士》(The Dark Knight)以及《星際效應》(Interstellar)的強納森諾蘭(Jonathan Nolan)這次要在 HBO 帶來他的主創作品《西方極樂園》,全新「夢境」預告在虛實之間充滿各種科幻、西部、暴力元素,相當令人感到好奇。

《西方極樂園》改編自 1973 年由麥可克萊頓(Michael Crichton)執導的同名電影,內容被描述一趟黑暗的旅程,描述人工意識的覺醒以及未來的罪惡。演員陣容包括安東尼霍普金斯(Anthony Hopkins)、艾德哈里斯(Ed Harris)、伊凡瑞秋伍德(Evan Rachel Wood)、詹姆斯馬斯登(James Marsden)、譚蒂紐頓(Thandie Newton)、傑弗瑞萊特(Jeffrey Wright)。
好似好正咁woo!!!
兩個星期後一定要睇睇!!

舊 10-04-16, 03:33 AM   #19
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
有冇人睇Criminal minds?

今日先知原來HOTCHA已被炒

今季好似做得2集……
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-16, 08:34 AM   #20
肉羊哩咖
griffin611

Westworld Pilot

追開 POI,見又係Nolan 就捧下場

1. 你知原著係乜事,就知入面班安卓遲早會出事;有咁嘅心理準備,個睇法就等幾時爆鑊(唔知就去睇株羅紀,大橋一樣,係爭在將安卓換咗做恐龍咁解啫)

2. 個 op 好正,慢嘅音樂同陰暗嘅背景,好托得出個氣氛

3. 前台永遠光猛,後台就單色陰暗冰冷,個反差好大;個心情都係咁摱住摱住

4. Hawkins 咁出場法真係好有「氣勢」,你睇完佢個獨白就知有幾出事

5. 見兩三場血肉橫飛,諗緊邊個係真人,邊個作安卓?好似暫時只係啲安卓會中鎗

6. 黑衣人係乜水?點嚟?佢點知咁多嘢?佢想點?呢位真係令人追落去嘅角式

7. 女主角應該串起成條橋,佢「老豆」實在講咗乜令佢變(最尾女主角好明顯講大話)?會唔會玩電影 Deus Ex Mechinca 咁?由於暫時安卓未至於 Bladerunner 入面嘅 replicant 咁有超人能力,咁可以有幾鑊,未諗到

8. 個主管話管理層志不在此,彷真人嘅安卓有好多好多用途,呢樣等遲啲透露掛?其實管理層咁多年之後已經好麻庳大意,好明顯出咗事都未知

9. (兒童不宜)啲胸好似靚過隔籬GoT好多噃!(逃)

舊 10-06-16, 02:41 PM   #21
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagpirotase
引用:
Westworld Pilot

追開 POI,見又係Nolan 就捧下場

1. 你知原著係乜事,就知入面班安卓遲早會出事;有咁嘅心理準備,個睇法就等幾時爆鑊(唔知就去睇株羅紀,大橋一樣,係爭在將安卓換咗做恐龍咁解啫)

2. 個 op 好正,慢嘅音樂同陰暗嘅背景,好托得出個氣氛

3. 前台永遠光猛,後台就單色陰暗冰冷,個反差好大;個心情都係咁摱住摱住

4. Hawkins 咁出場法真係好有「氣勢」,你睇完佢個獨白就知有幾出事

5. 見兩三場血肉橫飛,諗緊邊個係真人,邊個作安卓?好似暫時只係啲安卓會中鎗

6. 黑衣人係乜水?點嚟?佢點知咁多嘢?佢想點?呢位真係令人追落去嘅角式

7. 女主角應該串起成條橋,佢「老豆」實在講咗乜令佢變(最尾女主角好明顯講大話)?會唔會玩電影 Deus Ex Mechinca 咁?由於暫時安卓未至於 Bladerunner 入面嘅 replicant 咁有超人能力,咁可以有幾鑊,未諗到

8. 個主管話管理層志不在此,彷真人嘅安卓有好多好多用途,呢樣等遲啲透露掛?其實管理層咁多年之後已經好麻庳大意,好明顯出咗事都未知

9. (兒童不宜)啲胸好似靚過隔籬GoT好多噃!(逃)

睇左第一集 ...雖然係番拍 1973年既電影.... 但係個劇情安排真係好有心思~
通常越美好既世界...爆大鑊既時候越 金

WestWorld E01
睇得出好多演員既戲好得 ~ Hawkins 就已經唔洗講 ...就連個 Father, 果個專做壞人既 New comer 都好好戲 ~

個OP 明顯配合現今乜鬼都 3D print 既發展...
連彷真人同馬都 print 到出來...

開頭已經試左...佢地D 武器係傷唔到 New Comer ...只對 Droid 有用..
但我又諗..如果有 Droid 發狂用非武器攻擊 New Comer 咁應該會出事...
你睇果D 清理人員個個都 Fully Arm 咁去處理就知...

黑衣人應該好似D Online Game 搞定期 Event 既 Boss 來... 一來可以比 New Comer 挑戰(可能打死佢有寶物 drop ..XDD) 二來可以有藉口暫時清走D Droid 來維修
不過再偉大既劇本都被 路人 New Comer 破壞了...

女主角係第一個 Host 呢個設定已經分明有D 野了...

GoT有咁多不同的胸部啊~~~ 龍媽果個就普普通通...但妓院有D 都不錯.. (講左去邊...)
PiroPiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-16, 03:09 PM   #22
david
The One

註冊日期: Mar 2002
可能上季實在太好了,今季AHS暫時感覺好一般...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-16, 07:41 PM   #23
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: PiroPiro 查看文章
睇左第一集 ...雖然係番拍 1973年既電影.... 但係個劇情安排真係好有心思~
通常越美好既世界...爆大鑊既時候越 金

WestWorld E01
睇得出好多演員既戲好得 ~ Hawkins 就已經唔洗講 ...就連個 Father, 果個專做壞人既 New comer 都好好戲 ~

個OP 明顯配合現今乜鬼都 3D print 既發展...
連彷真人同馬都 print 到出來...

開頭已經試左...佢地D 武器係傷唔到 New Comer ...只對 Droid 有用..
但我又諗..如果有 Droid 發狂用非武器攻擊 New Comer 咁應該會出事...
你睇果D 清理人員個個都 Fully Arm 咁去處理就知...

黑衣人應該好似D Online Game 搞定期 Event 既 Boss 來... 一來可以比 New Comer 挑戰(可能打死佢有寶物 drop ..XDD) 二來可以有藉口暫時清走D Droid 來維修
不過再偉大既劇本都被 路人 New Comer 破壞了...

女主角係第一個 Host 呢個設定已經分明有D 野了...

GoT有咁多不同的胸部啊~~~ 龍媽果個就普普通通...但妓院有D 都不錯.. (講左去邊...)
"Newcomer" 就係職員講嘅 "guest"

就咁

咁搞女主角個黑衣人,佢好似原著尤伯連納個角式咁,佢究竟係人定係安卓?(似人多)佢嘅行為係有心搞事嗰隻

初初以為中鎗死(前後兩次)嗰位係男主腳,點知都係安卓嚟,而最後佢下意識咁按住個右胸,好似有前一日嘅記憶咁;而女角好明顯『爆肚』鍾意咗佢,但班職員唔多覺

可唔可以咁分:識爆粗嘅係真人,唔識嘅係安卓?

班保安要苛鎗實彈咁去『處理」host 有關嘅問題,可能係為咗安全計,更可能係之前暴走,試過死咗真人,大大話話都成卅年,唔出奇

同意 AV Club 講,個頭開得幾大下,不過可以玩嘅嘢好多,前台講班安卓點『進化』一條線,後台勾心鬥角又一條,不時交互,好似開頭後台某女職員忍唔住咀咗個做妓女嘅 host 一啖咁

講到胸,唔洗大嘅,配合身形就得,班 host 最重要係要夠靚,好似開頭做妓女個 host 咁,索!睇咗 Honest Trailer 講嗰啲,真係令人會絕食㗎!(Okay最後一次)

呢套嘢前台講最令在投入唔到嘅係:學 Supernatural 某集話齋: the hosts are too clean! (邊集有興趣自己搵)

舊 10-12-16, 09:46 AM   #24
肉羊哩咖
griffin611

Westworld S01E02

1. 講多返 client 點入嚟「樂園」,呢位懶正經担屎唔偷食嘅佬似係男主腳之一;呢位係 PoI 入面做個 IT 起家嘅 PoI,後來仲打理埋 DC 嘅分店
2. 乜都貼心服務(杉褲都度身做),應該係好貴;男主角一入去「西部」,以為係酒館,原來係架火車,呢度正
3. 原來一直見到嘅小鎮 Sweetwater,真係 starting town,好有 RPG 味
4. 男主角同佢個賤格同事,後者係識途;對話中提到呢個唔係嚟玩咁簡單
5. 原來黑衣人玩緊個個人 quest (Redneck Redemption?),後台話呢位老細係可以為所欲為咁,好明顯係玩咗好多年嘅 VIP,佢個 deeper game,好耐人尋味
6. 另一個重點係鵫母,佢畀女主角講咗一句,就勾起以前個回憶--仲原來同黑衣人有關!好喇,佢仲執緊嘅事係突然醒返(好明顯唔係員工失誤);而佢見到嘅現實,真係好受衝擊!可能女主角個舊「老豆」都發生過類似嘅事;亦見到後台好有問題,有突發事佢哋唔知點㲃理,亦唔會報上級;明明鵫母要入倉,都可以搞搞下畀第二個部門override,佢又出返場
7. 女主腳無乜戲份,佢似同男主腳 guest 有少少交流;最重要嘅係佢掘到支鎗出嚟,好有事
8. 後台,原來負責安卓嘅黑人男同佢女上司(?)居然有瞹昧關係。咁,大家都長期要離家,因寂莫而走埋一齊好正常
9. 而 Hopkins 成集去舖排,講佢安排個新「節目」,更耐人尋味

10. 有網友估,其實後台有職員其實係安卓嚟,真係好難估噃
11. 好想以入面刀個箭殺唔殺得死嘅 client

舊 10-16-16, 01:11 AM   #25
gingq7

Westworld:
- 一開頭著白衫果個接待員應該係真人?
- 唔知點分係guest定host呢?識途老馬好似識分但比人打斷左
- host用假鎗 (?) 殺唔倒guest, 但guest應該可以用其他方法殺guest?
- 如果有個guest係度玩屠村殺晒d host, 咁其他guest咪無野玩?(估計"復活"番堆host起碼都要一日) , 咁仲唔即時變真人pvp?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:10 AM

手機版 | APP版