Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-18-04, 07:46 PM   #26
House
God of Gamer
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
香港會唔會有師奶投訴話玩亂倫

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-04, 07:54 PM   #27
基斯托別尼
Insane Gamer
為你服務的車手

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 小J
香港會唔會有師奶投訴話玩亂倫
極有可能
d師奶既投訴是可以將不可能化作可能

舊 12-18-04, 08:14 PM   #28
老師
Crazy Gamer
難明漢字

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDwaiming69
聽人講,套野好似有點那個喔……能不甘映還是問題!

老師 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-04, 09:26 PM   #29
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Question

引用:
作者: 老師
聽人講,套野好似有點那個喔……能不甘映還是問題!
買了唔係一定要播的,
TURN-A夠話買了啦,
又唔播~~~
另:咩之前唔係話NOW.COM播嗎?
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-04, 11:06 PM   #30
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
お兄ちゃん
お兄ちゃま
あにぃ
お兄様
おにいたま
兄上様
にいさま
アニキ
兄くん
兄君様
兄チャマ
兄や
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-04, 11:13 PM   #31
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
又一驚訝的事...!!...
完全不敢想像中...

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-04, 11:26 PM   #32
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

毛線有十二把女聲咩........不敢想像

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-04, 11:27 PM   #33
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: jaVaj ◣
毛線有十二把女聲咩........不敢想像
有呀

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-04, 11:29 PM   #34
主人
Game Master

註冊日期: Apr 2004
依套野講咩架??
果個係親妹黎架??
我見封面有好多個女仔架喎
個個都係妹??
依排玩死妹
搞到我有點妹控添
主人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-04, 11:29 PM   #35
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: HIM
有呀

....全部都係妹腔???唔想有把大嬸聲彈出黎

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-04, 11:51 PM   #36
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
經姐證實後
原來只係係無線既收費電視play tv播= =...
各位唔好意思@Q@
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-04, 11:53 PM   #37
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

註冊日期: May 2004
等間播播下變成嬸嬸公主
一大堆嬸類或姊貴類聲音放係D蘿莉到........
之後D細路同阿媽話 :『 阿媽點解電視機入面個女仔同我差唔多大把聲重老個阿媽你既 』

我が前に立ち塞がりし すべての愚かなるものに
我と汝が力もて 等しく滅びを寫えんことを
問天小肥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-04, 11:54 PM   #38
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
只要將佢地d關係改哂..唔係兄妹就無事la

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-04, 12:01 AM   #39
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 月舞
經姐證實後
各位唔好意思@Q@
咁都好d....免得又多了一個歷史惡夢....

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-04, 05:00 AM   #40
貝黑萊特
Crazy Gamer
胡蘿蔔部顧問

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: jaVaj ◣
....全部都係妹腔???唔想有把大嬸聲彈出黎
你咁講令我諗起大雄老母同龍珠既無閑

Strawberry Panic! : What hurts the most﹙淚
http://www.youtube.com/watch?v=Z7VRY...eature=related
貝黑萊特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-04, 05:06 AM   #41
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
經姐證實後
各位唔好意思@Q@
pay TV邊個台....死喇....如果係專播兒童節目果個台我公司睇唔到...

舊 12-19-04, 11:37 AM   #42
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
經姐證實後
各位唔好意思@Q@
都好,如果翡翠台播實勁多人投訴

舊 12-19-04, 07:10 PM   #43

Insane Gamer
F6F8 F73C

註冊日期: Mar 2003
配音一定會有新人同跳槽過來的配音員
.....不敢想像

私の右手には

twitter Plurk 
上面幾個隨便follow
 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-04, 07:20 PM   #44
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
你話呢套野無果種意識我打死唔信....
話知你有無血緣關係啦,講者無心聽者有意
再加上呢隻野本來就係應著妹控的需求而滿足妹控的商品不是

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-24, 12:10 PM   #45
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
20年,有事發生?

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NDS]Super Princess Peach [發售中] neo2046 手提遊戲機討論版 61 03-09-06 12:07 AM
有無人買左sister princess re pure ? 心影 手提遊戲機討論版 10 03-26-03 12:11 PM
Princess Maker, Mahoromatic同日發售 庵野迷 PC電腦遊戲討論版 6 02-16-03 04:00 AM
GBA『Sister Princess ~RePure~』3/21發售決定 神祕人1號 手提遊戲機討論版 17 01-23-03 07:53 PM
princess holiday goods@comike63 Hayami H-GAMEの部屋 14 12-01-02 01:36 PM

現在的時間是 10:56 AM

手機版 | APP版