Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-22-16, 07:24 PM   #16726
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 大破人間 查看文章
明王級, 菩薩級跌玉和蓮
如來級剩係跌玉
你地會去明王同菩薩級刷蓮華去交換所換禮裝先
定去如來級刷玉開關拎另一張禮裝先?
因為小弟冇小莫,所以有小莫fds就打如來,冇就打菩薩
睇網上資料明王系效率上好似冇菩薩咁高所以應該不打了

引用:
作者: gingq7 查看文章
牛魔王26萬血, 唔係問題,
後面隻蛇女王全體補血, 加7萬9 ?! 嗯???!!!
小弟wave3一開就征服王+小莫兩下寶具剷埋去,未見過隻蛇女王補血

舊 06-22-16, 07:43 PM   #16727
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
伸手文:有冇必要升/掛特效角出黎
會唔會好似大衛呂布咁擺後排其實用唔到

舊 06-22-16, 08:08 PM   #16728
gingq7

註冊日期: May 2008
掛就一定要掛出黎, 蓮花需求量唔細, 而且就算換晒都可以換QP

升唔升...5星果幾隻和乳上係唔係都必升架啦, 銅角你應該已升, 而金銀角...升唔升都係產廢 (十分忠於原著 )
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-16, 08:14 PM   #16729
蛋撻王子
功德完滿

引用:
掛就一定要掛出黎, 蓮花需求量唔細, 而且就算換晒都可以換QP

升唔升...5星果幾隻和乳上係唔係都必升架啦, 銅角你應該已升, 而金銀角...升唔升都係產廢 (十分忠於原著 )
謝師兄解答

咁我先掛出黎
未有時間搞牛魔王禮裝比佢地
不過隻隻都係半桶水w

(會留三藏同酒吞~)

舊 06-22-16, 09:45 PM   #16730
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
好農 呢個Event唔太得:o)

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-16, 09:48 PM   #16731
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
無理過
船長直接車落去就唔見左人

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-16, 11:05 PM   #16732
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
今次有無鳳毛拎??

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-16, 11:08 PM   #16733
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: T.K. 查看文章
今次有無鳳毛拎??
有得換, 有女戰士都應該會有得打
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 12:05 AM   #16734
T.K.
很黃很暴力

有得換?唔見

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 06-23-16, 12:10 AM   #16735
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: T.K. 查看文章
有得換?唔見
50大蓮華, 總數20,八晶都有
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 12:11 AM   #16736
T.K.
很黃很暴力

未打故事,可能未開

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 06-23-16, 12:12 AM   #16737
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
冇咩人掛羅剎南丁禮裝 佛珠打得好慢...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 12:14 AM   #16738
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
今次活動真充實
要不斷刷佛珠換禮裝

此篇文章於 06-23-16 12:17 AM 被 Dor 編輯。
Dor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 12:39 AM   #16739
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
今次有D混亂, 都唔知掛咩裝好
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 12:45 AM   #16740
gingq7

諗緊南丁好唔好換一張就算, 唔覺得張卡有任何實戰價值
舊 06-23-16, 12:52 AM   #16741
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
諗緊南丁好唔好換一張就算, 唔覺得張卡有任何實戰價值
最好有4 張(為了快些夠玉打特別關)

吹脹的換了4張,關卡跌2 張出來

全特別關過了(最後那關打了兩次才過到), 感覺最好是打130 玉的狂戰那關,比較易打收益也不錯(有機會拿到黑爪)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 01:00 AM   #16742
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
鐵大戈兩張南丁係打邊關跌?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 01:17 AM   #16743
gingq7

鐵大打得咁快

----

今個活動繼續一張禮裝都未趺過
舊 06-23-16, 01:23 AM   #16744
gingq7

引用:
作者: heyman774 查看文章
今次有D混亂, 都唔知掛咩裝好
唔混亂
舊既:
5星殺職+三英傑 可以留低
唐僧+go west 可以留低
其他可以清空

新既:
加成角配牛魔王
其他塞晒風雲仙姫
舊 06-23-16, 07:21 AM   #16745
蛋撻王子
功德完滿

日本有心既網友整既五星np效率圖~

舊 06-23-16, 07:55 AM   #16746
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
終於換完4隻南丁4張黑毛禮裝

不過我上半活動仲有500方塊10粒金弓技能石未換

舊 06-23-16, 08:18 AM   #16747
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
請問有沒有人試過風雲仙姬落超過五張, 即超過100%有無效果?
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 08:29 AM   #16748
蛋撻王子
功德完滿

引用:
遇到蛇女王幫牛魔王補7萬8了
差d係到炒車w
小莫用埋南丁加持既寶具轟落去都覺得唔太夠痛
黑槍王無食到亞瑟加成既咩?w
定佢既寶具未解放?w

舊 06-23-16, 08:32 AM   #16749
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章
鐵大戈兩張南丁係打邊關跌?
牛魔王關

打狂戰關配友人偉伯打得很輕鬆,靠小莫和阿周那的地圖炮比牛魔王更快過關

不過cost 問題不能全隊用牛魔王(全用其實更浪費時間), 所以前鋒我是配了突滿的龍脈和榴洞寺

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 08:37 AM   #16750
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
牛魔王關

打狂戰關配友人偉伯打得很輕鬆,靠小莫和阿周那的地圖炮比牛魔王更快過關

不過cost 問題不能全隊用牛魔王(全用其實更浪費時間), 所以前鋒我是配了突滿的龍脈和榴洞寺
鐵大
牛魔王個如來級係咪好似火焰山咁齋跌功德玉?
係咁既話我帶番full team入場算

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 01:03 AM

手機版 | APP版