Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-22-06, 01:37 PM   #176
aiic
Insane Gamer
謎之生物

註冊日期: Oct 2005
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com...%3angwahfunggt
$99起BID劇場限定彩色透明Z高達吉盒一個
現凡以購買價直接投得拍賣品即加送全新未砌的劇場限定彩色透明Z高達模型一套!!! 多買多送送完即止!
直接購買價: HKD 400.00
佢係咪有病
aiic 目前離線  
舊 06-22-06, 01:45 PM   #177
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: aiic
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com...%3angwahfunggt
$99起BID劇場限定彩色透明Z高達吉盒一個
現凡以購買價直接投得拍賣品即加送全新未砌的劇場限定彩色透明Z高達模型一套!!! 多買多送送完即止!
直接購買價: HKD 400.00
佢係咪有病
$400
百貨建議價都係 $200

引用:
作者: endymion
原來條友轉左account
一見佢就諗起殘酷一叮
獅龍鳯都炒得,唉....真係咩時勢.
第二界第一集殘酷一叮叮王

我的相簿 http://www.wretch.cc/album/CHUNTAKY
更新中
chuntaky 目前離線  
舊 06-23-06, 08:53 PM   #178
koumaou
降魔王

註冊日期: Mar 2005
仲有冇邊度有魔星?
今日去屯門吉吉島唔見。

……というわけで遠慮なくゆっくりとGL/BLをしなさい~
koumaou 目前離線  
舊 06-24-06, 03:22 PM   #179
cowcowho
Senior Gamer

引用:
作者: koumaou
仲有冇邊度有魔星?
今日去屯門吉吉島唔見。
前兩日去toyc 買到阿修羅 同見到有魔星
cowcowho 目前離線  
舊 06-25-06, 12:01 AM   #180
kw_alfred

我想買千力同獸王...不過仲未見到...
唔知依度邊位見過呢?
kw_alfred 目前離線  
舊 06-25-06, 12:56 AM   #181
koumaou
降魔王

引用:
作者: kw_alfred
我想買千力同獸王...不過仲未見到...
唔知依度邊位見過呢?
尋日一點半去SSP福記仲有。
冇晒阿修羅,獸王應該都剩番唔多,擺得一盒出黎。
仁王呀爆流同千力應該就唔少。

舊 06-25-06, 03:55 AM   #182
kw_alfred

引用:
尋日一點半去SSP福記仲有。
冇晒阿修羅,獸王應該都剩番唔多,擺得一盒出黎。
仁王呀爆流同千力應該就唔少。
SSP福記响邊?
同埋有無見到闇元帥?
舊 06-25-06, 11:57 AM   #183
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 06-25-06, 04:20 PM   #184
koumaou
降魔王

引用:
SSP福記响邊?
同埋有無見到闇元帥?
SSP = 深水步,地址睇置頂POST啦
冇闇元帥,但想買闇元帥點解唔去旺角千X達,長賣長有

舊 06-25-06, 06:20 PM   #185
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: jaVaj ◣

OMG!! i want it!!
which one should i buy 1/144 or this one....

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
舊 06-26-06, 12:37 PM   #186
cowcowho

剛剛上 jor yahoo 拍賣, 發現突然好多人放隻不知火出 lei
究竟發生乜yea 事???
唔通就 lei 再版不知火???
cowcowho 目前離線  
舊 06-26-06, 09:15 PM   #187
kw_alfred

引用:
SSP = 深水步,地址睇置頂POST啦
冇闇元帥,但想買闇元帥點解唔去旺角千X達,長賣長有
多謝你既情報
不過獸王都係賣哂 ...我淨係執左千力
唔知仲有無好心人可以話俾我聽邊樹有獸王呢?
另外飛閃我都想買...
舊 06-27-06, 02:41 PM   #188
hehaha
Banned

註冊日期: Jun 2006
我見到千力,青龍,阿修羅,仁王,但唔見獸王,魔星....
闍元帥旺角響先達地下有大把,35$
hehaha 目前離線  
舊 06-27-06, 02:44 PM   #189
hehaha
Banned

7月係唔係冇新bb戰士出?
hehaha 目前離線  
舊 06-27-06, 05:45 PM   #190
LonelyBlue
Ultimate Gamer

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: hehaha
我見到千力,青龍,阿修羅,仁王,但唔見獸王,魔星....
闍元帥旺角響先達地下有大把,35$
獸王,魔星去toyc睇睇啦
而家聽聞做梗8折,一般500yen既,折後$33,好過響某d模型鋪捱抄價啦
青龍響邊度有?

arm arm去麗達,仲有闍元帥,黑魔神~~

此篇文章於 06-27-06 05:49 PM 被 LonelyBlue 編輯。
LonelyBlue 目前離線  
舊 06-27-06, 09:31 PM   #191
kw_alfred

引用:
作者: 斯羅少尉
而家聽聞做梗8折,一般500yen既,折後$33,好過響某d模型鋪捱抄價啦
青龍響邊度有?

我之前都去過toyc(鑽石山果間), 不過都超將軍系列只係有飛驅鳥.
今日再去一次.俾我响一條"那"入便發現飛閃..
不過超將軍系列完全失踪.
唔通我同獸王真係無緣?
舊 06-27-06, 09:57 PM   #192
LonelyBlue

引用:
我之前都去過toyc(鑽石山果間), 不過都超將軍系列只係有飛驅鳥.
今日再去一次.俾我响一條"那"入便發現飛閃..
不過超將軍系列完全失踪.
唔通我同獸王真係無緣?
你要問下佢...上次隻雷龍都係要佢開柜先巢到
舊 06-28-06, 01:10 PM   #193
kw_alfred

引用:
你要問下佢...上次隻雷龍都係要佢開柜先巢到
我又真係無問喎...
等我今日問下先
舊 06-28-06, 02:42 PM   #194
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: jaVaj ◣

咩嚟架咩嚟架咩嚟架咩嚟架咩嚟架咩嚟架咩嚟架咩嚟架
d人自己改定係出模型?

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 06-28-06, 02:44 PM   #195
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
作者: 大覺屋師真
d人自己改定係出模型?
我都想知,出模型就正
我係我 目前離線  
舊 06-28-06, 04:32 PM   #196
koumaou
降魔王

引用:
作者: 大覺屋師真
d人自己改定係出模型?
好似o係 Character Hobby Show賣,可動 figure。

同場仲有烈傳.零版騎士,睇到買唔到 ……
上次漣飛威已經係咁,今次又黎

舊 06-28-06, 05:03 PM   #197
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
if i didn''t read the price wrong...it's 5000yen....

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
舊 06-28-06, 05:14 PM   #198
LonelyBlue

引用:

零板騎士高達吸引力大過上面個隻wor~~~
舊 06-28-06, 05:53 PM   #199
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
好似o係 Character Hobby Show賣,可動 figure。

算, 當無睇過

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 06-28-06, 07:00 PM   #200
hehaha
Banned

Question

引用:
青龍響邊度有?

青龍我響官塘偉利度見到
hehaha 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 05:09 PM

手機版 | APP版