Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-24-05, 05:41 PM   #251
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
d敵人好似仲型d咁...orz

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-05, 05:42 PM   #252
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
果然係10週年
今集真係好想玩
d敵人都咁鬼型
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-05, 06:24 PM   #253
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: Astaroth
d敵人好似仲型d咁...orz
沒錯...
點解敵人咁鬼型
重要有埋面具男

此篇文章於 11-24-05 06:26 PM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-05, 07:51 PM   #254
用戶名稱
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
魔弾
用戶名稱 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-05, 01:22 AM   #255
Led Mirage
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 用戶名稱
魔q
好靚女

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-05, 02:17 PM   #256
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
「テイルズ オブ ジ アビス」OP MOVIEは“プロダクションI.G×BUMP OF CHICKEN”の強力タッグ
http://plusd.itmedia.co.jp/games/art...5/news004.html
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-05, 01:22 AM   #257
神祕人1號
Moderator
網上自由人

神祕人1號 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-05, 01:30 AM   #258
神祕人1號
Moderator
網上自由人

[2005/11/25]
『テイルズ チャンネル』更新!PS2『テイルズ オブ ジ アビス』の“六神将”とは!?
http://namco-ch.net/taleschannel/
PS2『テイルズ オブ ジ アビス』更新!“神託の盾(オラクル)六神将”登場!
http://namco-ch.net/talesoftheabyss/
舊 11-26-05, 01:50 AM   #259
企鵝大王
Crazy Gamer
南極大陸的企鵝大王

註冊日期: Oct 2004
畫面的3D都仍然幾差下,有些襯唔起人設.....
企鵝大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-05, 02:32 AM   #260
神祕人1號
Moderator
網上自由人

彼らの目的は?ルークの行く手を阻む「六神将」を紹介!『TOA』続報
『テイルズ オブ ジ アビス』の新たなキャラクタが判明。導師イオンに対立し、ルーク一行の前に立ち塞がる彼らの目的は!?
http://www.gpara.com/comingsoon/toa/1125/index.htm
舊 11-30-05, 12:52 AM   #261
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
http://blog.livedoor.jp/od3/archives/50233046.html

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-05, 01:01 AM   #262
石光

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
引用:
作者: 企鵝大王
畫面的3D都仍然幾差下,有些襯唔起人設.....
由佢初公布到而家都不斷盼望佢d CG會有進步...
但都係咁
咁樣點出街呀
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-05, 01:33 AM   #263
武藤遊戲
The One

秘奧義2

努力找新cm

此篇文章於 12-04-05 11:30 AM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-05, 12:40 AM   #264
武藤遊戲
The One

PS WORLD GAME SOFT FEATURES PS2『   』特集
http://www.jp.playstation.com/psworl...202/index.html

舊 12-03-05, 07:54 PM   #265
chh622
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 神祕人1號
此人出街要帶椅去坐

唔通打佢果時佢都要坐椅
chh622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-05, 07:59 PM   #266
stephen1980
Game Master

引用:
作者: 武藤遊戲
PS WORLD GAME SOFT FEATURES PS2『   』特集
http://www.jp.playstation.com/psworl...202/index.html
動畫反而靚比多啊
stephen1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-05, 09:50 PM   #267
Astaroth
Moderator
上善若水

PSN  IDAstaroth_Tsz
其實佢做返2D先係最好...我覺得

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-05, 04:21 PM   #268
黃金史提芬
Crazy Gamer
叫我史提芬

XBox Live Gamertaggoldensteven
引用:
10000%認同...
黃金史提芬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-05, 04:23 PM   #269
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
咁講不如叫佢出返係gba啦
重使乜出係ps2度?
一隻平面嘅ps2 game
我驚佢地會比人鬧得重甘

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-05, 04:33 PM   #270
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 計劃犯罪者
重使乜出係ps2度?
我驚佢地會比人鬧得重甘
平面有咩問題丫a
家用機唔用得2d 既a
2d 唔比靚既
講2d game ....ps2每個月大q吧avg出啦

就係因為有d 認為ps2=3d 既頹友出現
先攪到d廠成q日諗3d 3d #

唔計呢隻遲下隻grow lanser5又玩3d化我都想知佢點死#

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-05, 04:38 PM   #271
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
引用:
重使乜出係ps2度?
我驚佢地會比人鬧得重甘

2D唔一定畫面差wor....
況且我打rpg重劇情/操控>畫面law.................
~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-05, 04:42 PM   #272
小嘉
The One

引用:
重使乜出係ps2度?
我驚佢地會比人鬧得重甘
2d有咩唔好,好多2d畫面比3d靚啦
一隻game好唔好說唔係畫面決定
你叫srw出3d,睇下會唔會比人鬧
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-05, 04:46 PM   #273
kevinhty
Crazy Gamer
~負けないで~

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDkevinhty
XBox Live Gamertagkevinhty
Tale系列確實係2d好玩d
PS2上的tod2,tor肯定好玩過tos,tol~

舊 12-04-05, 05:09 PM   #274
ゆり

我只係覺得tor係ps2系列戰鬥最好,人設正的一隻

舊 12-04-05, 05:10 PM   #275
stephen1980
Game Master

引用:
作者: kevinhty
Tale系列確實係2d好玩d
PS2上的tod2,tor肯定好玩過tos,tol~
TOR比TOL同TOS好玩,有保留,反正要講好玩的Tales of一定係PS上的
stephen1980 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[幻]PHANTOM 正式發表, neo2046 電視遊戲討論版 32 11-17-04 09:30 AM
[PS2]Tales of Destiny 2運命を解き放つ討論區*_* chiming 攻略及心得交流區 866 11-04-04 10:24 AM

現在的時間是 06:56 PM

手機版 | APP版