Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-07-09, 11:25 PM   #151
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
本多高達噤就死亡...............

今集濃姫大活躍..............

松永久秀先係最後Boss ?...............

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-09, 11:37 PM   #152
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
總覺得制作群對明智+德川好偏心

舊 05-08-09, 01:12 AM   #153
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
本多高達噤就死亡...............

今集濃姫大活躍..............

松永久秀先係最後Boss ?...............
廣志都係中波士
最後應該都係沙漠狼+阿斯蘭Tag

舊 05-08-09, 03:01 AM   #154
御社神
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
普通火槍都擋唔到,濃姬d槍咪屈晒
御社神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-09, 03:44 AM   #155
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
其實套野除左作畫,劇情目前都幾得,冇追錯
不過本多同長政真係太早退場,冇機會睇佢地D絕技
其實濃姬係GAME識用係好屈下
不過招香漁同GAME個威力差好遠
另外松永都出,睇來魔王只係初期BOSS
唔同預想END1有望 火燒本能寺>蒼紅共舞>阿市執雞?
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-09, 12:31 PM   #156
暗黑流星cal
Ultimate Gamer
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
戰國最強本多gundam咁就玩完....我不能接受.....

松永咁早出場.......中boss??

PS...今集兩首插入歌都唔錯...有一首仲係石川智晶

此篇文章於 05-08-09 12:34 PM 被 暗黑流星cal 編輯。
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-09, 01:06 PM   #157
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
忠勝

家康未死我估忠勝應該仲未死掛

我仲要睇忠勝 vs 義弘既
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-09, 01:09 PM   #158
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 暗黑流星cal 查看文章
戰國最強本多gundam咁就玩完....我不能接受.....

松永咁早出場.......中boss??

PS...今集兩首插入歌都唔錯...有一首仲係石川智晶
又話魔王驚GUNDAM嘅能力,但又事實證明只要幾個人屈佢機就會爆

今集真落本,加咗兩首插入歌又冇乜點走樣
係一開波又見番阿市個近鏡有啲想嘔啫
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-09, 01:47 PM   #159
暗黑流星cal
Ultimate Gamer
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 如月刃 查看文章
又話魔王驚GUNDAM嘅能力,但又事實證明只要幾個人屈佢機就會爆

今集真落本,加咗兩首插入歌又冇乜點走樣
係一開波又見番阿市個近鏡有啲想嘔啫
可能信長想無員無傷過關...所以要借刀殺高達....

如果唔係幸村插壞左高達個噴射器.....其實本多都唔會有事...
BTW.........本多mk2希望....你既鑽頭係可以鑽出天日ga!!!!
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-09, 04:28 PM   #160
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: fortel 查看文章
忠勝

家康未死我估忠勝應該仲未死掛

我仲要睇忠勝 vs 義弘既
又係PO,今集出得松永,其他冇設定既人應該仲出得
真係有義弘就應該有忠勝
可能個黑盒冇事執返D令件叫家康砌過
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-09, 05:55 PM   #161
fortel
Game Master

引用:
作者: mudhole金剛鑽 查看文章
真係有義弘就應該有忠勝
我怕佢主在乎主線色角...完全唔so其他角色咋...

好似小太郎呢D自己鐘意既角色一出就比人秒左

話唔埋一刀必殺既義弘都唔知又會唔會比人地一話秒殺....

明明元親同忠勝、家康果果故事應該幾正....而家忠勝就咁死左

仲有...我真係覺得...幸村 + 佐肋 + 信玄 + 濃姬都應該係唔夠忠勝打既...

忠勝有盾既麻
舊 05-08-09, 09:27 PM   #162
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
其實忠勝純粹靜係o係d小戰事度無傷
所以先叫做戰國最強
最後好似係因為比把生秀既刀hi一hi就香左..
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-09, 09:32 PM   #163
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: kimtch 查看文章
所以先叫做戰國最強
引用:
慶長八年(1603年)二月十二日,家康正式成為征夷大將軍,翌年,忠勝以有眼疾及身體不安為由,要求回桑名養老,但仍與家康有書信的來往,慶長十四年(1609年),忠勝正式隱居,把家督之位讓予嫡男忠政,把大多喜的五萬石留予次男忠朝。他在隱居後鍾情木雕,這位在五十六場戰役未曾受傷的猛將卻因一次不小心被雕刻刀割傷而使傷口被細菌感染引起併發症,於慶長十五年(1610年)十月十八日於桑名城病死,結束其勇猛果敢的人生,享年六十三歲。
幾勁嘅人都敵唔過啲菌

此篇文章於 05-08-09 09:34 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-09, 10:41 PM   #164
fortel
Game Master

引用:
所以先叫做戰國最強
佢頂住信玄同埋挑釁秀吉咁都死唔去已經好勁既啦

講番basara,點解幸村把槍會自己回復既 估唔到佢都咁有帶定"事啤"
舊 05-08-09, 11:12 PM   #165
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
這是什麼

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-09, 11:19 PM   #166
fortel
Game Master

引用:
作者: GN00508771 查看文章
這是什麼

應該係tbs同cbc係真既,其他都係改圖黎

我見到杜門呀
舊 05-09-09, 12:05 AM   #167
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: GN00508771 查看文章
這是什麼

DVD畫質點解會咁低
張圖越睇越想笑

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-09, 01:23 PM   #168
吳政常
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
所以先叫做戰國最強
你就小戰役= ="關原唔夠大咩?(雖然比起中國既戰爭的確唔大)
吳政常 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-09, 08:28 PM   #169
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
引用:
作者: mario0606 查看文章
DVD畫質點解會咁低
張圖越睇越想笑
其實係咪真係有咁多分別?
表情都唔同埋
vhs都勁靚

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-09, 08:36 PM   #170
leotam3

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: chunmanx 查看文章
表情都唔同埋
vhs都勁靚
DVD都好似未出................a

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-09, 08:48 PM   #171
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
表情都唔同埋
vhs都勁靚
我當vhs仲有....LD我一定唔信仲有

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-09, 12:42 AM   #172
HAKAIDER
neet 人生~~~

引用:
表情都唔同埋
vhs都勁靚
vhs 果位我以為係 亞基拉 既 金田..............

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷
舊 05-10-09, 12:48 AM   #173
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
好明顯張圖是玩野啦
唔好太認真

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-09, 07:17 PM   #174
驚天地且泣鬼神
Senior Gamer
Zeon兵士

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: mudhole金剛鑽 查看文章
真係有義弘就應該有忠勝
咁忠勝咪得返個盔甲
驚天地且泣鬼神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-09, 03:32 PM   #175
HAKAIDER
neet 人生~~~

有得打 三好三人衆.............某字幕釋做 "三個好人" 真係無得頂

武田又打仔

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Rumor] 假關閉狀態 武藤遊戲 電視遊戲討論版 586 07-24-14 01:10 PM
---- The End ------ 泰利 買賣專區 0 05-30-14 05:14 PM
放 行版 戦国BASARA 4 kutsu 買賣專區 0 02-02-14 02:12 PM
放黏土人no.369 日本 男歌手 西川貴教 izumichan 買賣專區 0 01-27-14 05:34 AM
STAR OCEAN 3 Till The End Of Time ~Till The End Of Game 攻略區 VOL.2 真田御名方 攻略及心得交流區 671 07-02-07 02:21 AM

現在的時間是 09:59 PM

手機版 | APP版