Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.020
Cly 11:39 PM 01-17-17
作者: Squall-Lucifer:
還有聽說因為代理不買更新,台版停在EP2還是EP3已經一年?
橘子代理 安定搞爛一隻遊戲
綾風祐希 11:46 AM 01-18-17
還有聽說因為代理不買更新,台版停在EP2還是EP3已經一年?
東南亞服其實都停留EP2
據說全部外服都係咁。

但話說之前韓國Game Show,好似話已經有PvP?
Squall-Lucifer 01:18 PM 01-18-17
作者: 綾風祐希:
東南亞服其實都停留EP2
據說全部外服都係咁。

但話說之前韓國Game Show,好似話已經有PvP?
日本那邊已公佈PSO2將會有SEGA.NET版的イカ
綾風祐希 01:45 PM 01-18-17
日本那邊已公佈PSO2將會有SEGA.NET版的イカ
即係點?

其實理解唔到イカ係咩
Squall-Lucifer 01:48 PM 01-18-17
即係點?

其實理解唔到イカ係咩
https://youtu.be/j6IT_4HIUbU

根本就是SEGA.NET版的Splatoon
綾風祐希 02:04 PM 01-18-17
https://youtu.be/j6IT_4HIUbU

根本就是SEGA.NET版的Splatoon
……原來係Splatoon
不過題外話,PSO2應該冇可能出落老任NS
Thaws 06:44 PM 01-18-17
好正, 而家燒到去B19
由手機版發出
綾風祐希 08:05 PM 01-18-17
作者: Thaws:
由手機版發出
一日燒1Block,堆Expert Block 支撐唔到三月
Squall-Lucifer 08:14 PM 01-18-17
5船的表示即使在EX BLOCK,只要你遲入場的話都是30分鐘打不完的垃圾.....
綾風祐希 08:21 PM 01-18-17
5船的表示即使在EX BLOCK,只要你遲入場的話都是30分鐘打不完的垃圾.....
上面已經講過,試過Delay 2秒入場都要20Min先打完……

EX block的存在反而變成妨礙成長又變成寄生,真係此料不及
綾風祐希 02:29 AM 01-19-17
作者: Thaws:
由手機版發出
已經燒到B020
似乎B023都就快支持唔住
由手機版發出
代官 05:04 PM 01-19-17
霸級遊水要扣幾多先識彈上水
Cly 12:41 PM 01-21-17

弓既攻速都加快左, 而且招PA好似好勁咁

睇黎今次大波呢招PA平均傷害會高過雙小
代官 01:09 PM 01-21-17
今次都係風屬問題
HAKAIDER 02:12 PM 01-21-17
心情同感覺好似有少少愉♂悅

又諗起當年PSO DC/PC/XBOX 版為左堅耐用 "HAKAIDER" 依個名

做左10 年REDRIA 非洲人, 最後係XBOX 版比我打到粒ムーラ 果種暢快

a
綾風祐希 08:41 AM 01-23-17
作者: HAKAIDER:
心情同感覺好似有少少愉♂悅

又諗起當年PSO DC/PC/XBOX 版為左堅耐用 "HAKAIDER" 依個名

做左10 年REDRIA 非洲人, 最後係XBOX 版比我打到粒ムーラ 果種暢快

a
跌咗乜出來咁感慨?……
(雖然我知 )
Rv250 10:56 PM 01-23-17
風視の太刀定psycho wand定needle

已經唔係成日打, 早兩日打期間都見人揸把needle
綾風祐希 12:38 AM 01-24-17
作者: Cly:
橘子代理 安定搞爛一隻遊戲
後續係一批台伏難免湧入7船……
仲要好多都其實唔太識日文
Cly 12:13 PM 01-24-17
作者: Rv250:
風視の太刀定psycho wand定needle

已經唔係成日打, 早兩日打期間都見人揸把needle
如果係拔刀/長杖就應該
Squall-Lucifer 05:22 PM 01-25-17
件新衣服:ツェルハトゥール[Ba]
原色在5船要一千八百萬,而海、紅、鋼等顏色最便宜只要6~70萬
Cly 09:41 PM 01-25-17
今次緊急玩法5算差, 但係非固定超越5到7分鐘
綾風祐希 04:17 PM 01-26-17
作者: Cly:
今次緊急玩法5算差, 但係非固定超越5到7分鐘
7船表示10分一場
Cly 04:51 PM 01-26-17
7船表示10分一場
我琴日係B3X 7~8分鐘咋喎
Squall-Lucifer 05:44 PM 01-26-17
B24~29可以在30分鐘內打4場
gsw 06:24 PM 01-26-17
7船表示10分一場
琴日梗係啦,左右5:7 4:8都試過,想快都難.
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面