Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-08-14, 04:15 AM   #101
Led Mirage
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Van仔 查看文章
今日好似係 SSP 見到有 XBOX ONE 刺客版個盒
element hmv擺左成半個月lu

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-14, 11:24 AM   #102
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
中文版跟歐版....咁今次就應該冇日文版係裡面

同埋有冇人去挑戰呢個活動?佢話每日送一隻ACU出去,TOTAL20隻

此篇文章於 11-08-14 11:39 AM 被 零式 編輯。
零式 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-14, 11:59 AM   #103
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: 零式 查看文章
thumbnail"團結一心,遍地開花"加黃絲帶好應景

旺角仲有大型廣告添
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-14, 01:06 PM   #104
liar
Game Master

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDLastcoin
XBox Live Gamertagbbconlinenews
已經有人steam緊,隻game應該係由路易16死開始講,到恐怖統治時期。
畫面唔見太靚啦,無得行船好似悶好多,時代感好似唔錯,口味比以前血腥得多,確定可以聽著法文睇英文字幕。

哩隻如果賣得,續集有機會出埋拿破崙登基,退位,滑鐵盧,最後暗殺埋佢。

舊 11-09-14, 02:36 AM   #105
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
聽人講係咪又係P4版靚D ?
19909696 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-14, 08:47 AM   #106
sorlohk

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
引用:
作者: 19909696 查看文章
聽人講係咪又係P4版靚D ?
如果無 dlc 或者 patch 後加既大家都係 900p 30fps
之前就話 p4 有 1080p 60fps 不過廠商後尾改口
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-14, 08:55 AM   #107
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
引用:

以前刺客信條刺客很稀有,但估不到現在是一大堆
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-14, 10:01 PM   #108
www43w2002
-[[認領受付中]]

3DS Friend Code1418 6677 9546
PSN  IDKin1990
引用:
作者: SHCEHUK 查看文章
以前刺客信條刺客很稀有,但估不到現在是一大堆
所以到現代果時得番幾丁
www43w2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-14, 12:17 PM   #109
shukei
Game Master
大將軍王

註冊日期: Aug 2002
請問有無"主角"架...定係ONLINE CO OP成份好重,扮哂個主角就係玩家果種? 我見佢咁耐都無講過主角叫咩名,....我唔想太重ONLINE成份.....

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」
shukei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-14, 12:25 PM   #110
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: sorlohk 查看文章
如果無 dlc 或者 patch 後加既大家都係 900p 30fps
之前就話 p4 有 1080p 60fps 不過廠商後尾改口
其實睇番PC版個要求 , P4版有900/30 係可以理解 ,
其實WATCHDOGS 都係一樣O者
要怪只有怪UBI一向都係微調得麻麻地
仲有今次搞到數值上同XBOXONE一樣D人唔GUR

而且佢"話"今次運算BOTTLE NECK去左CPU運算度
其實我覺得如果以呢個做出發點 , P4版係絕對可以做得好D
但可能出到黎P4出1080P但未必KEEP到一個大部份時間去到30FPS以上穩定FRAMERATE
所以咪索性閘左900P算數

此篇文章於 11-10-14 12:29 PM 被 kakajit 編輯。
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-14, 12:55 PM   #111
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: shukei 查看文章
請問有無"主角"架...定係ONLINE CO OP成份好重,扮哂個主角就係玩家果種? 我見佢咁耐都無講過主角叫咩名,....我唔想太重ONLINE成份.....
梗係有, 叫阿諾丫嘛

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-14, 06:05 PM   #112
sorlohk

PSN  IDalfredmoody
引用:
作者: kakajit 查看文章
其實睇番PC版個要求 , P4版有900/30 係可以理解 ,
其實WATCHDOGS 都係一樣O者
要怪只有怪UBI一向都係微調得麻麻地
仲有今次搞到數值上同XBOXONE一樣D人唔GUR

而且佢"話"今次運算BOTTLE NECK去左CPU運算度
其實我覺得如果以呢個做出發點 , P4版係絕對可以做得好D
但可能出到黎P4出1080P但未必KEEP到一個大部份時間去到30FPS以上穩定FRAMERATE
所以咪索性閘左900P算數
ubisoft 走數都唔係第一次見架啦
只係無咁大個頭就唔好隻隻 game 都吹到咁大
cod aw ps4 1080 都唔足 fps 低條氣順 d 起碼佢嘗試去做左
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-14, 08:11 PM   #113
零式
Banned

引用:
作者: sorlohk 查看文章
ubisoft 走數都唔係第一次見架啦
只係無咁大個頭就唔好隻隻 game 都吹到咁大
cod aw ps4 1080 都唔足 fps 低條氣順 d 起碼佢嘗試去做左
都冇計,電腦科技進步大快....PS4 XB1一出機能已經見底...

舊 11-10-14, 08:27 PM   #114
ZOMA
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
今次想支持中文版
但中文版好似跟歐版/日版?
咁以往有冇咩刪左血腥場面 的情況?? (好似WATCH DOGS咁)
(之前都係玩美/行版)

DeviantArt
PIXIV
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-14, 09:48 PM   #115
raychoi
Junior Member

註冊日期: Dec 2004
Thumbs up

Ssp 最大game 鋪已出水貨425
raychoi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-14, 10:06 PM   #116
冬霜之子lucky

註冊日期: Feb 2007
我覺得遊戲技術提升,但不少香港玩家的視野卻沒提升過,大革命的賣點在於同場有一大群NPC當民眾,COD算什麼?????同場有多場個物件要運算??????
冬霜之子lucky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 01:28 AM   #117
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:

嘩,Ubisoft搞乜?寧願唔要中國市場都唔放過任何可以抽水嘅機會。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 01:53 AM   #118
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
https://store.xbox.com/zh-HK/Xbox-On...d-540c3d54eb56

Assassin's Creed Unity Gold Edition
XBOX ONE GAME EXPECTED TO RELEASE ON 13/11/2014. YOU MAY DOWNLOAD THE GAME FROM XBOX LIVE BEFORE THEN, BUT IT WILL NOT BE PLAYABLE UNTIL 00:01 HKT ON THE RELEASE DATE. Once purchase is complete, download this game by selecting the “Manage” button on the product details page on your console. Receive a discount and uni... 深入瞭解
發行日期: 13/11/2014
HK$689.00
登入以查看您的價格
預購 Xbox One

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 04:37 AM   #119
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
WOW,乜今次Ubisoft隻ACU宣傳玩到咁貼近時事,
又遍地開花,又以"特首價"$689賣下載版Assassin's Creed Unity Gold Edition,
咁出位,唔知香港版會唔會好似AC3出中文版果時咁有把雨傘送呢?

http://store.xbox.com/zh-HK/Xbox-One...d-540c3d54eb56

https://zh-hk.facebook.com/UbisoftSE...levant_count=1
Ubisoft

#ACUnity《#刺客教條:#大革命》@ 2014 年,香港 / Hong Kong

此篇文章於 11-11-14 04:45 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 09:37 AM   #120
零式
Banned

係sony訂左中文版,$398送D唔知咩野

舊 11-11-14, 10:59 AM   #121
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
訂左PS4日版, 要下星期先有得玩

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 11:09 AM   #122
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
請問行版今次有冇好似看門狗咁內建日語同字幕

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 11:29 AM   #123
零式
Banned

引用:
作者: GN00508771 查看文章
今次中文版係base on歐版,好大機會無

舊 11-11-14, 11:32 AM   #124
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: 冬霜之子lucky 查看文章
我覺得遊戲技術提升,但不少香港玩家的視野卻沒提升過,大革命的賣點在於同場有一大群NPC當民眾,COD算什麼?????同場有多場個物件要運算??????
多npc民眾又點 d人又成條草咁 見到你殺人都只係會企定定望住條屍- -
之前ubi又話會同npc有好多互動 都係得個吹

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 11:43 AM   #125
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: GN00508771 查看文章
睇PA咁寫

原本的名字 Assassin's Creed Unity (English & Chinese)
發行日期 Nov, 2014
語言 Voice: English
字幕 English, Traditional Chinese
類別 動作探險
版本 亞洲版
PAX-Code PAX0006347426

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放售 二手 PS4 Assassin's creed Unity 連預訂畫冊及開瓶器 shukei 買賣專區 0 12-15-14 05:44 PM
SELL PS4 Assassin's Creed Unity 中文版 豆腐多 買賣專區 1 12-05-14 08:09 PM
[徵求] PS4 Assassin's Creed IV: Black Flag【刺客教條 IV:黑旗】 ricky828 買賣專區 2 01-17-14 10:14 AM
[出售] 100% 全新 PS4 Assassin's Creed IV: Black Flag【刺客教條 IV:黑旗】$250 chiwai107 買賣專區 3 01-15-14 09:29 AM
[出售] Xbox One Assassin's Creed IV: Black Flag【刺客教條 IV:黑旗】 verdy_returner 買賣專區 0 12-25-13 02:10 AM

現在的時間是 02:26 PM

手機版 | APP版