Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-03-04, 10:04 PM   #326
arlung
Junior Member

註冊日期: Oct 2003
如來第四都出左啦, 聽日再買

舊 09-04-04, 01:52 AM   #327
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 美版之王-天涯浪子
vol 3入手ed, $50

vol 4明日出.

同日仲出左狐忍.
有冇搞錯~
要我行多轉~

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-04, 08:49 AM   #328
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
第3,4期做乜唔同日出

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-04, 09:09 AM   #329
fayfer
Crazy Gamer

引用:
作者: KUSANAGI 草薙
第3,4期做乜唔同日出
其實琴日around10:00pm,188都有#3同#4wo
兩本都出左

舊 09-04-04, 09:40 AM   #330
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: fayfer
其實琴日around10:00pm,188都有#3同#4wo
兩本都出左
昨晚10點...我好似聽緊903萬人迷...
我去188買#3果d around 4點...
星期2拎ob2果時先買埋啦咁...

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-04, 01:08 PM   #331
initial
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
好, 一陣去買~

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-04, 06:32 PM   #332
witchblade
Game Master
=.=a 情迷大姐姐

註冊日期: Aug 2003
vol 4 出左未,我好多日無出街/.\

capcom 無口齒!!!
支持三上過檔 任天堂
witchblade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-04, 06:37 PM   #333
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
tmr 去mk 買 ~~

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-04, 07:21 PM   #334
機神GBA
☆The End☆

註冊日期: Jan 2002
今日買埋 vol 4
機神GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-04, 11:14 PM   #335
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
我買左返黎先知本第3期個書脊有d凹..../_\
想返去換果陣先知原來果本係最後一本,冇得換/_\
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-04, 11:17 PM   #336
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
引用:
作者: 我係我

咁貴一本ge書緊係要驗屍咁驗先買架啦

~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-04, 11:19 PM   #337
fatraymond
期待~~

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 我係我
我個本都係
不過好彩最後換到
而家買親書都要check晒成本書睇下有無凹

舊 09-04-04, 11:48 PM   #338
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
痴線的,我拓人幫我去觀廣買3,4期,4點左右去到,兩間漫畫店sold out......有無攪錯ar,出左都唔夠一日就...無影無蹤!?諗住平$10先拓人幫我去買姐,點鬼知吉手而回...仲話留電話下星期會番貨....唔使la,等到下星期都蚊訓la,聽日去報紙檔俾多$10買好過....估唔到漫畫書都要預約,仲要出左唔過一日就賣哂..都唔知係ng係文傳出貨少...第一次買漫畫咁鬼慶...

舊 09-05-04, 09:02 AM   #339
火火火木

我反而想問大家#3的p.210是怎樣,

我那本只有下角的武天老師,近白頁...是否錯版?

此篇文章於 09-05-04 09:23 AM 被 火火火木 編輯。
火火火木 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-04, 09:57 AM   #340
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
引用:
作者: 火火火木
我反而想問大家#3的p.210是怎樣,

我那本只有下角的武天老師,近白頁...是否錯版?
我有武天老師+dragonball logo

舊 09-05-04, 10:04 AM   #341
火火火木

引用:
作者: TH華擊團
我有武天老師+dragonball logo
我都係
咁即係冇事啦

thx
火火火木 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-04, 11:29 AM   #342
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 無賴男
痴線的,我拓人幫我去觀廣買3,4期,4點左右去到,兩間漫畫店sold out......有無攪錯ar,出左都唔夠一日就...無影無蹤!?諗住平$10先拓人幫我去買姐,點鬼知吉手而回...仲話留電話下星期會番貨....唔使la,等到下星期都蚊訓la,聽日去報紙檔俾多$10買好過....估唔到漫畫書都要預約,仲要出左唔過一日就賣哂..都唔知係ng係文傳出貨少...第一次買漫畫咁鬼慶...
去藍田集意啦, vol 1-4都齊晒, 一律$50.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-04, 01:55 PM   #343
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
咁~第五六期幾時~喔~

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-04, 02:15 PM   #344
witchblade
Game Master
=.=a 情迷大姐姐

註冊日期: Aug 2003
好痴線,本3,4前後半日比人買晒,焗住我去報攤買原價 >.<

capcom 無口齒!!!
支持三上過檔 任天堂
witchblade 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:06 AM

手機版 | APP版