Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
seed0.0 05:37 PM 03-25-14
http://hk.apple.nextmedia.com/supple...40325/18667144

條片入面啲街客有啲熟口熟面a
地雷D 05:40 PM 03-25-14
改唔到id用返地雷D
改左用魔王D用住先(3次用曬...)
阿fei 05:44 PM 03-25-14
作者: GUSTAV:
你地真係唔覺北角DELAY 得好勁
仲要.....一邊DELAY大一邊DELAY 細?

覺,明顯怪怪地,所以打得好小心。 係新知好似順。
阿fei 05:45 PM 03-25-14
作者: クラウド:
我id係大京
你psn friend list都有我w
yukinorisa
我以為係高登add返來。
阿fei 05:47 PM 03-25-14
北角果到step cancel 都好似有小小delay咁,反而smart game 同新之到就順d 咁,我以為係自己昨晚打完FB 唔習慣MB。
クラウド 05:48 PM 03-25-14
作者: 阿fei:
我以為係高登add返來。
同你打左2年exvs架啦 sosad
GUSTAV 05:49 PM 03-25-14
北角果到step cancel 都好似有小小delay咁,反而smart game 同新之到就順d 咁,我以為係自己昨晚打完FB 唔習慣MB。
根本係機問題仲要贏得多(近門口O個面) 明顯順D
所以班友永遠唔過對面

咁你都忍到
阿fei 05:53 PM 03-25-14
作者: クラウド:
同你打左2年exvs架啦 sosad

之前小打ps3 好耐,隔左好耐先上去打一次,my bad my bad.
我買左ps3 3年 只得3隻game 1exvs 2dark soul 3fb
シェンムー 05:56 PM 03-25-14
天水圍都轉左180 秒 lu …
阿fei 06:00 PM 03-25-14
根本係機問題仲要贏得多(近門口O個面) 明顯順D
所以班友永遠唔過對面

咁你都忍到
冇啦,我兩邊都打過分別不太大...打左大約5 round 就閃人,係等一等佢地打耐d姐。
不過我覺得win多果邊,佢地後衛超小心就真,我有場wing zero佢partner 一死我咪沖過去佢隻IJ到,佢full hp 第一隻都直升到頂
sugihara 06:01 PM 03-25-14
講開高登尋日新之都撞到個名寫住高登仔0既
GUSTAV 06:02 PM 03-25-14
冇啦,我兩邊都打過分別不太大...打左大約5 round 就閃人,係等一等佢地打耐d姐。
不過我覺得win多果邊,佢地後衛超小心就真,我有場wing zero佢partner 一死我咪沖過去佢隻IJ到,佢full hp 第一隻都直升到頂
咩小心姐 呢邊又甩COMBO 射人又唔準 我唔識打

兩邊分別好大GA 一邊好似上網橙-黃線 一邊綠線
chow263 06:05 PM 03-25-14
荃灣gold star係幾時改左team free架
クラウド 06:19 PM 03-25-14
你果邊delay咋
Fb高登場果班勁佢地好多
石原夏織 08:25 PM 03-25-14
二代都係少佐多三
Mb唔識玩
怪盜小G 09:40 PM 03-25-14
鑽荷二百幾秒
阿fei 09:40 PM 03-25-14
咩小心姐 呢邊又甩COMBO 射人又唔準 我唔識打

兩邊分別好大GA 一邊好似上網橙-黃線 一邊綠線

Orz...
我今日去新之場試過多次,好明顯係冇delay,唔怪得你地話north point 兩邊都有delay...chisin 真係相差好遠!!!!!!!!
阿fei 09:42 PM 03-25-14
我打得少估唔到個分別咁大....:cwm31
新之個step cancel 順勁多。
GUSTAV 10:46 PM 03-25-14
Orz...
我今日去新之場試過多次,好明顯係冇delay,唔怪得你地話north point 兩邊都有delay...chisin 真係相差好遠!!!!!!!!
我覺得去np係浪費金錢lor
LonelyBlue 11:05 PM 03-25-14
作者: 怪盜小G:
鑽荷二百幾秒
難怪今晚咁多人啦

btw ps3個兩集都冇玩過

今集有冇咩廚機??
怪盜小G 11:10 PM 03-25-14
以後鑽荷可以打住MB等睇戲
Paptimus 12:51 AM 03-26-14
作者: 怪盜小G:
鑽荷二百幾秒
dmg幾?
怪盜小G 02:25 AM 03-26-14
無留意
GUSTAV 11:10 AM 03-26-14
其實呢到有冇人LUNCH 會落新之FING
怪盜小G 12:40 PM 03-26-14
岩岩LUNCH去左龍威

搭街客挑完人第一舖打電腦就打到TO
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47  ... 最後

返回主題版面