Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
手機平板遊戲討論版>キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜
Leong 01:16 PM 07-24-17
作者: fufufu123456:
聯賽岬比schedule打返黎果堆SSR OMF強好多,總數值好似高5、6000,小弟都努力儲緊聯賽coin換佢返黎
有d後悔衝動升左リバウール做UR

online打過3場覺得幾好玩,有d緊張
聯賽岬球隊初期, 如果無抽到岬, 算幾好用. 我都用到我抽到隻舊力岬, 先無再用

李華爾我都升咗上UR, 升爆埋值同招射球上LV60. 如果你無真SSR的OMF, 佢都幾好用, 而且到後期, 你的錢, 肥, 書等都不會缺, 現在升咗上UR都無乜所謂

ONLINE戰係好玩, 但花時間, 同有時想輕鬆玩, 唔想太緊張, 所以我都只是打幾場完成每週任務就算
fufufu123456 01:53 PM 07-24-17
作者: Leong:
聯賽岬球隊初期, 如果無抽到岬, 算幾好用. 我都用到我抽到隻舊力岬, 先無再用
李華爾我都升咗上UR, 升爆埋值同招射球上LV60. 如果你無真SSR的OMF, 佢都幾好用, 而且到後期, 你的錢, 肥, 書等都不會缺, 現在升咗上UR都無乜所謂
ONLINE戰係好玩, 但花時間, 同有時想輕鬆玩, 唔想太緊張, 所以我都只是打幾場完成每週任務就算
系wo,リバウール可以升上lv60可惜琴日冇刷
其實小弟本身已經有[アルゼンチンの至宝]ディアス 同 [王者南葛]翼
咁可能繼續用リバウール,然後聯賽coin儲黎換SSR券系咪仲好呢?
Leong 02:22 PM 07-24-17
作者: fufufu123456:
系wo,リバウール可以升上lv60可惜琴日冇刷
其實小弟本身已經有[アルゼンチンの至宝]ディアス 同 [王者南葛]翼
咁可能繼續用リバウール,然後聯賽coin儲黎換SSR券系咪仲好呢?
但60,000聯賽COINS真的不易儲, 而且最怕係抽到重複角

我有三隻中學強及三隻舊速史, 其中有兩隻就係必中卷抽到的

或者等多十幾日, 看泰來之後有什麼新角換
aquarius 02:14 PM 07-27-17
明日開始200萬抽

Sent from my iPhone using Gaforum
Leong 03:53 PM 07-27-17
作者: aquarius:
明日開始200萬抽

Sent from my iPhone using Gaforum
30石10抽, 全SR以上, 應該跟上次一樣, SSR 5%

另外, 1石抽翼

兩個都算抵抽, 不過1人1回限定.
ShinDou 04:06 PM 07-27-17
2個POOL都係得1下﹖@@
Leong 04:59 PM 07-27-17
作者: ShinDou:
2個POOL都係得1下﹖@@
我見到通告幅圖, 2個POOL都是寫都是一人一回限定
ShinDou 06:05 PM 07-27-17
可能驚人好似我咁留2百幾石ALLIN射晒佢﹖30石10抽蝕死佢 XD
Eking 06:08 PM 07-27-17
正常都係一回啦, 佢肯俾2個POOL你已經偷笑~
aquarius 06:26 PM 07-27-17
上次100萬都係一回
係拿度尼有三日SR以上
反而依家無
希望抽到雷獸

Leong 06:57 PM 07-27-17
上次100萬都係一回
係拿度尼有三日SR以上
反而依家無
希望抽到雷獸

我都想抽到雷獸, 最好是全日本強或真辛

我前鋒真SSR得舊速史同中學強, 雖然還有隻練爆的假辛, 不過還是覺得前面火力唔夠

無論如何, 最緊要唔好重複
Leong 01:55 PM 07-28-17
原來今日無維修

不過都要等3點, 先有新活動的POOL抽, 同埋可以掃比爾招傳球
soda 02:22 PM 07-28-17
一抽v3, 但本身都升晒隻JY翼了..
lunn 03:07 PM 07-28-17
留石等31號抽松山
ShinDou 03:42 PM 07-28-17
30石十金,不過中到顏面,終於有隻識BLOCK,上埋SSR先
lunn 03:50 PM 07-28-17
作者: ShinDou:
30石十金,不過中到顏面,終於有隻識BLOCK,上埋SSR先
依隻有用呀
aquarius 06:34 PM 07-28-17
200萬抽同翼Bday
全軍覆沒

Leong 10:08 AM 07-29-17
200萬抽同翼Bday
全軍覆沒

我都炒晒, 全SR
lunn 11:49 AM 07-30-17
我都炒晒, 全SR
抽完上次限角後,就開始儲石
依家有330石
聽日一次射晒佢
睇吓會唔會中到D岩用既角
如果咩都唔中,好可能會棄Game
因為好似都無咩好玩咁…
ShinDou 12:51 PM 07-30-17
如果升晒人既話真係會冇野搞,佢又特登整到星期5先有得打錢,D肥又限時限刻先有得打,過多排真係會好多人棄,我都諗緊 XD

要諗下D新活動新搞作先得
SteveW 08:02 PM 07-30-17
ammms大/Asurada大:

可唔可以清左呢幾個幽靈人士?
1) 尾2入盟掛比爾用日文名: 入左21日得千幾EXP
2) 宇少: 入左31日仲係rank10無升過,無登入7日
3) CocaCola: 無登入8日

希望有積極打既人入盟,而家星期六日都少左人打...
THX~
spikekit 01:11 AM 07-31-17
脫左個冇人share play嘅盟有冇盟可以收留?

すぱいく

ID 417 789 836
lunn 01:20 PM 07-31-17
我都想抽到雷獸, 最好是全日本強或真辛

我前鋒真SSR得舊速史同中學強, 雖然還有隻練爆的假辛, 不過還是覺得前面火力唔夠

無論如何, 最緊要唔好重複
依個POOL我Total抽左150石
中左SSR次藤同健威…
兩隻都係得物無所用
本身已經有次藤,龍門又用緊源三…
Leong 02:15 PM 07-31-17
作者: rinxlun:
依個POOL我Total抽左150石
中左SSR次藤同健威…
兩隻都係得物無所用
本身已經有次藤,龍門又用緊源三…
打PVP, 健威還可以當後備龍
aquarius 02:30 PM 07-31-17
龍門係咪都有屬性相尅
感覺上技嘅龍較蝕底
因力嘅FW多

第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面