Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-24-13, 04:17 PM   #651
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 廢人 查看文章
打石像果關?
第三個字係自己粒綠色石
由手機版發出
道中好多 Rune Word可以玩......
不過我仲未搵到點樣開ウォレスの地下迷宮踩地版開閘果度.......都無hints既

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 04:26 PM   #652
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: minekaoru 查看文章
個旁白真係....
一入酒吧之類出番黎又回帶
回帶我唔怪佢,無左佢有時真係唔知要去邊

但當9成9人聲都係旁白,而個旁白係男聲真係令人好挫
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 04:28 PM   #653
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 野良猫 查看文章
可以帶高LV NPC
入到迷宮我都係睇多過打
唔知有無得off左個NPC亂入, 其實隻game如果無NPC係非常難玩, 隻隻敵人都有霸體, 打人又大力
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 04:34 PM   #654
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: BlackWing 查看文章
性>可能係指drawf呢
暴力>有打就係暴力架啦

其實仲有個"反社會性"
引用:
作者: pet3 查看文章
欺壓野生動物仲暴力 ?
兩位又岩喎....
不過pet 兄,,,個d都係虐畜者

舊 07-24-13, 04:36 PM   #655
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: gingq7 查看文章
回帶我唔怪佢,無左佢有時真係唔知要去邊

但當9成9人聲都係旁白,而個旁白係男聲真係令人好挫
一早講左會有DLC係改旁白
同埋好似DLC堆旁白唔駛買都有得開

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 07-24-13, 04:43 PM   #656
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
道中好多 Rune Word可以玩......
不過我仲未搵到點樣開ウォレスの地下迷宮踩地版開閘果度.......都無hints既
聽a9果邊講要開b route之後

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 04:45 PM   #657
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
一早講左會有DLC係改旁白
同埋好似DLC堆旁白唔駛買都有得開
想問下 其實早前公報既dlc 係得旁白 冇關卡之外既野?
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 05:07 PM   #658
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
我想要旁白英文,但唔想盜賊係英文
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 05:14 PM   #659
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: pet3 查看文章
屯門
有無一間299唔洗訂有PSV版.....(書不重要)

我只知KK有但不是299
kk我覺得開左咁耐...算有良心,我 $320都幫襯得過.....係我就去KK買算..

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 05:23 PM   #660
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
係咪有行到?
藍店有得拎未?

舊 07-24-13, 05:33 PM   #661
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
psv 4條友一齊打會lag……
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 05:46 PM   #662
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: BlackWing 查看文章
我想要旁白英文,但唔想盜賊係英文
有得SET架喎<日版

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 05:47 PM   #663
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
我都想淨係旁白轉英文
賊同npc變返日文

開隻開荒牛打裝執骨
新開的同幾個高等 npc出戰會快好多爆機開馬房

而家玩緊elf
早前迷宮無細心睇,好多牆無爆過miss左好多野
慢慢打緊中

舊 07-24-13, 05:48 PM   #664
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
玩魔法師系無隊友真係會打毛
岩岩打左場唔記得拉NPC入隊打魔導師之塔
中途得一隻NPC亂入 打Boss打到想死......
開隻近戰打住先啦
反正啲NPC PD同一個ACC可以共用嘅

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 07-24-13, 05:48 PM   #665
wtmak
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDwtmak
XBox Live Gamertagwtmak
引用:
作者: 我係我 查看文章
psv 4條友一齊打會lag……
咁大獲 嚴重嗎?
wtmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 05:56 PM   #666
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

都係講番聲先
就咁睇文字可能會以為成隻game得9個迷宮
但其實睇故事黎講既我諗打晒果9個迷宮B路線應該都仲有得打
起碼故事上都只係講到要儲9粒石之嘛,咁儲完自然要去新既地方打龍同埋救Deen國王.......

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-24-13, 05:58 PM   #667
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: Einhander 查看文章
有得SET架喎<日版
GM一轉聲就=全部NPC都英文架啦
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 06:03 PM   #668
Einhander
能登かわいいよ能登

GM轉聲同人物英日聲係唔同位置SET o架喎
不過我未試過轉GM把聲

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 07-24-13, 06:03 PM   #669
simonc

註冊日期: Feb 2005
4個人 成個畫面都係魔法效果
我諗無咩機種唔會lag

舊 07-24-13, 06:08 PM   #670
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: simonc 查看文章
我諗無咩機種唔會lag
暫時三個魔法+打合成獸全地面放火都冇事,PS3
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 06:11 PM   #671
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: simonc 查看文章
我諗無咩機種唔會lag
ps3唔lag的....

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 06:11 PM   #672
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: wtmak 查看文章
咁大獲 嚴重嗎?
4人同時魔女狂出大絕會超少lag正常

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 06:22 PM   #673
johnlam
神殺し

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
ps3唔lag的....
機能上應該psv勁過ps3吧
johnlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 06:30 PM   #674
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: johnlam 查看文章
機能上應該psv勁過ps3吧
有D咁O既事?!

舊 07-24-13, 06:43 PM   #675
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
kk我覺得開左咁耐...算有良心,我 $320都幫襯得過.....係我就去KK買算..
道不同

http://www.gaforum.org/showthread.php?p=10409918

此篇文章於 07-24-13 06:52 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 11:15 PM

手機版 | APP版