Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-02-15, 11:44 AM   #626
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: janicebb 查看文章
話唔定遲d有得覺醒做純粹呢!!(我都等緊隻技斯路一型,好樣衰...)
就依家咁睇...

遲下佢玩覺醒做超3或悟天格斯都似呀.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-15, 12:33 PM   #627
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: GN00508771 查看文章
玩龜波隊的話會好鬼開心www
的確,我呢家組左龜波隊,而且瘦布歐個攻防仲勁過M比達幾多下
被動技又再有加攻,真係好勁,係樣衰啲
其實玩龜波兩個力SR龜仙人(普通加大隻)已經超勁
兩個痴埋加幾樣野又即時每人4格氣
大隻版出龜波又四至五萬走唔甩(我未SSR添!)
前提要兩隻都有
呢家打乜都切菜咁,唔同色我都砌到隊,
連最唔夠勁人嘅綠色隊都可以用瘦布歐做隊長

舊 06-02-15, 01:09 PM   #628
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
中午抽真係易中d?

1點 10連
5sr 1SSR (ウイス)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-15, 01:12 PM   #629
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
的確,我呢家組左龜波隊,而且瘦布歐個攻防仲勁過M比達幾多下
被動技又再有加攻,真係好勁,係樣衰啲
其實玩龜波兩個力SR龜仙人(普通加大隻)已經超勁
兩個痴埋加幾樣野又即時每人4格氣
大隻版出龜波又四至五萬走唔甩(我未SSR添!)
前提要兩隻都有
呢家打乜都切菜咁,唔同色我都砌到隊,
連最唔夠勁人嘅綠色隊都可以用瘦布歐做隊長
我都組左隊 龜波(UR 神悟空、完美斯路、SSR 悟飯,斯路第一形態,V JUMP力悟空,黃金菲利),如果中埋純粹惡將會更恐怖

舊 06-02-15, 01:31 PM   #630
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

啱啱手痕抽左隻...

中左超西悟天

終於有第二隻超西啦.

舊 06-02-15, 02:17 PM   #631
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
幾時有武術大會打...
而家無野打好悶.....
btw...連續2日打完關先見到跌左老界王神

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-15, 02:44 PM   #632
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
幾時有武術大會打...
而家無野打好悶.....
btw...連續2日打完關先見到跌左老界王神
我想打蛇道, 又多野執又易打.

舊 06-02-15, 03:16 PM   #633
janicebb
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
打返普通關完成mission(no item use),果度都唔少石

janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-15, 08:59 AM   #634
yeah yeah

引用:
作者: janicebb 查看文章
打返普通關完成mission(no item use),果度都唔少石
其實有無link有講全部成就係咩?

NTR.......
舊 06-03-15, 01:59 PM   #635
janicebb

引用:
其實有無link有講全部成就係咩?
又未見有喎.不過大致上係用某種或收集ITEM,超極屬性,唔用道具通關等等.係而家個連續login有bug所以日日玩仲係0%

舊 06-03-15, 06:40 PM   #636
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

下一隻DOKKAN覺醒貌似係格古達(合體耳環戈個)

舊 06-04-15, 03:02 AM   #637
神名レオ
Game Master
紅蓮團

乜唔係超15號咩??

舊 06-05-15, 04:49 PM   #638
janicebb

蒙面人有時會分體,兩者一樣跌,技氣+3

舊 06-05-15, 04:55 PM   #639
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

知屬性純火力壓制

完!道具都唔使用

舊 06-05-15, 06:59 PM   #640
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

乜料呀wwwww第二張ウイス

舊 06-05-15, 08:04 PM   #641
神名レオ
Game Master
紅蓮團

請問有冇人係用緊三星s6玩呢隻game?
我一直用緊iphone6好順冇問題
但今日轉用s6後,打機時順時lag(大部份時間都lag)
係s6問題定android版係咁?
好不爽中

舊 06-05-15, 10:30 PM   #642
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
請問有冇人係用緊三星s6玩呢隻game?
我一直用緊iphone6好順冇問題
但今日轉用s6後,打機時順時lag(大部份時間都lag)
係s6問題定android版係咁?
好不爽中
我用HTC ONE M7玩, 都係時順時LAG.

舊 06-06-15, 12:09 AM   #643
神名レオ
Game Master
紅蓮團

引用:
作者: HON HON 查看文章
我用HTC ONE M7玩, 都係時順時LAG.
唉,冇計,部IPH6比左老婆用
點知出事
我諗ANDROID機就算係16核打機一樣會LAG
頭先去GOOGLE爬左文,A記係其一
啲GAME對2K MON冇優化
S6個快充令部機過熱都會影響
跟住頭先試多陣,龍珠算事少
我玩ONE PIECE又係間唔中LAG一下半下
點打

舊 06-06-15, 12:24 AM   #644
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
唉,冇計,部IPH6比左老婆用
點知出事
我諗ANDROID機就算係16核打機一樣會LAG
頭先去GOOGLE爬左文,A記係其一
啲GAME對2K MON冇優化
S6個快充令部機過熱都會影響
跟住頭先試多陣,龍珠算事少
我玩ONE PIECE又係間唔中LAG一下半下
點打
我就拎道具或者錢時會拖慢左.

但你話過熱呢個問題我都覺得會, 因為幾次都係一玩得多幾舖就黎料.

2K MON呢家野自我安慰既啫, 算把啦.

舊 06-06-15, 09:30 AM   #645
yeah yeah

NOTE3 表示完全無LAG

NTR.......
舊 06-08-15, 12:18 PM   #646
yeah yeah

尋晚又黎次10連....1ssr,7sr
中左隻double既SSR...超2悟空...
食定等日後可能覺醒用好?

NTR.......
舊 06-09-15, 12:16 AM   #647
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
尋晚又黎次10連....1ssr,7sr
中左隻double既SSR...超2悟空...
食定等日後可能覺醒用好?
SSR梗係黎一黎先啦.

舊 06-10-15, 05:08 PM   #648
janicebb

悟爸再臨,又多兩隻菲利要擦.....

舊 06-11-15, 08:59 PM   #649
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

又無聊10抽

4SR 2SSR........(悟爸 菲利)

此篇文章於 06-12-15 12:12 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 06-12-15, 12:02 PM   #650
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

尋日又無聊一抽, 中SSR技菲利...

但我想要超西悟爸...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[多機種] ドラゴンボールZ BATTLE OF Z │ PS3, XB360, PSV │ 14年1月23日發售 草薙さん 電視遊戲討論版 79 03-04-14 07:46 PM
[日本] ドラゴンボールZ 神と神 8月香港上映 ZlWS 電影版 0 06-20-13 06:43 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 06:20 AM

手機版 | APP版