Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-05-15, 02:08 PM   #651
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Harpuia 查看文章
也放心
我閃軌為抽爆リィン,多出了6ラウラ3アリサ
抽7%像抽1.7%似的

光響一來又不知道有多少張ssr…
tony你贏了
在下先冇你咁勁抽…

呢個星期係休漁期
http://chroniclev.sega-net.com/info/detail/008678.html

此篇文章於 01-05-15 02:11 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-15, 08:31 PM   #652
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
終於都登頂了...
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-15, 10:47 PM   #653
Harpuia
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2010
引用:
作者: izumo 查看文章
3張就打底
爭在SR 同 SB 會唔會同一個場來斬殺玩家
光刃沒所謂
光響主要想抽ソニア和キリカ,沒意外的一騎一弓了
然後男主是戰233

最好魔神襲來,掉水樹龍騎士233
Harpuia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-15, 02:59 AM   #654
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
終於趕得切行動力半減完之前嘔多2粒石出彌買
不過都完就唔all in了

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-15, 02:08 PM   #655
神人ではない!新人だ

最後一隻207

舊 01-06-15, 02:14 PM   #656
digiharuka

PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: gsw 查看文章
終於趕得切行動力半減完之前嘔多2粒石出彌買
不過都完就唔all in了
點都嘔唔到33粒, 少一個福袋
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-15, 02:28 PM   #657
gsw
らんらんる

引用:
作者: digiharuka 查看文章
點都嘔唔到33粒, 少一個福袋
我原本一定唔得
但係掉左咁多2000蛋多左成堆3星人比我開石先夠我買

舊 01-06-15, 02:50 PM   #658
digiharuka

引用:
我原本一定唔得
要拿的都差不多拿晒
行埋quest都只有17粒
舊 01-06-15, 02:59 PM   #659
神人ではない!新人だ

科水無難度

舊 01-06-15, 10:07 PM   #660
izumo

引用:
我原本一定唔得
唔係講笑買99 真心難
舊 01-06-15, 10:21 PM   #661
gsw
らんらんる

引用:
作者: digiharuka 查看文章
要拿的都差不多拿晒
行埋quest都只有17粒
引用:
唔係講笑買99 真心難
我抽連開埋8同10既chain打

不過齊99都要多得用key個任務送既石,唔係一定做唔到

舊 01-07-15, 01:25 PM   #662
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
唔係講笑買99 真心難
ccv開服至今都未課, 最近剩105, 打副議長時為左特效角抽左十幾野, 原本諗住抽哂閃軌, 手機版奶過野ccv一下都唔抽, 買完福袋而家儲到77張卷, 等光響哂冷

不過以前日版試過3次40抽0 ssr, 77張卷可能只夠突滿4星....
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-15, 10:51 AM   #663
神人ではない!新人だ

鄧小姐幫手呃返黎既10萬友幣就係一張自暴…

此篇文章於 01-08-15 11:29 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-15, 07:50 PM   #664
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
鄧小姐幫手呃返黎既10萬友幣就係一張自暴…
我23萬兩張
舊 01-08-15, 09:31 PM   #665
神人ではない!新人だ

引用:
作者: KA版柯柏文 查看文章
我23萬兩張
其實100戒唔係貴,不過硬係覺得月尾果張會仍然順住到佢…
咁咪蝕成80戒…

此篇文章於 01-08-15 09:45 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
舊 01-09-15, 12:32 PM   #666
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
咁咪蝕成80戒…
趕住劈魔神,那那林突爆左
舊 01-10-15, 12:45 PM   #667
Harpuia

引用:
咁咪蝕成80戒…
不用妄想了
這個月尾不會送回上個月的戒卡
舊 01-10-15, 12:51 PM   #668
神人ではない!新人だ

引用:
不用妄想了
這個月尾不會送回上個月的戒卡
其實佢只要唔係派鄧小姐,在下完全冇所謂
佢派白鋼,在下拜都黎唔切

反正唔急要,應該都係最後一星期先慢慢換
陣間換先抽中又係無奈

此篇文章於 01-10-15 12:56 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
舊 01-10-15, 01:28 PM   #669
izumo

引用:
其實佢只要唔係派鄧小姐,在下完全冇所謂
佢派白鋼,在下拜都黎唔切

反正唔急要,應該都係最後一星期先慢慢換
陣間換先抽中又係無奈
又或者開event 派自暴

(你...諗多左?)
舊 01-10-15, 08:57 PM   #670
Harpuia

後悔抽友情…
白虎早就在勢力戰時突3了
抽光50w友情幣只能換來一堆早就突爆白虎和1張自暴
出率奇低還不如乖乖交出500戒,留友情抽後面的戒角才是正確的做法
非洲如我只想抽一張會長都花了610戒才出1張,沒老法王的靈魂在身還是不要作死比較好
舊 01-11-15, 12:47 PM   #671
神人ではない!新人だ

引用:
後悔抽友情…
白虎早就在勢力戰時突3了
抽光50w友情幣只能換來一堆早就突爆白虎和1張自暴
出率奇低還不如乖乖交出500戒,留友情抽後面的戒角才是正確的做法
非洲如我只想抽一張會長都花了610戒才出1張,沒老法王的靈魂在身還是不要作死比較好
白虎在下2突而且咩都俾出黎,佢出三張在下當佢送廿戒囉
會長在下都唔太記得抽咗幾多,不過中一張就算,又唔係好勁…

舊 01-11-15, 05:35 PM   #672
Harpuia

引用:
白虎在下2突而且咩都俾出黎,佢出三張在下當佢送廿戒囉
會長在下都唔太記得抽咗幾多,不過中一張就算,又唔係好勁…
有個跟我一樣非洲人的朋友,他也是600多戒出1會長
有次他在一個群裡說,戒抽好難抽啊
結果一堆人回他說,咦,不是300戒左右就能滿破了嗎?
也有個很愛晒命的說他250戒就滿破了
這就是法老和非洲人的差距,而且我也不是求滿破的那種啊…
舊 01-11-15, 05:54 PM   #673
神人ではない!新人だ

引用:
有個跟我一樣非洲人的朋友,他也是600多戒出1會長
有次他在一個群裡說,戒抽好難抽啊
結果一堆人回他說,咦,不是300戒左右就能滿破了嗎?
也有個很愛晒命的說他250戒就滿破了
這就是法老和非洲人的差距,而且我也不是求滿破的那種啊…
250完突…又係真‧強運…

舊 01-11-15, 07:44 PM   #674
digiharuka

引用:
250完突…又係真‧強運…
真強運啦...
雖然我忘了 100還是150跌了2張 (就只抽這麼多, 突1中)
舊 01-12-15, 07:38 PM   #675
digiharuka

開日常上級任了

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:59 PM