Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-24-14, 10:40 PM   #1001
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
今集好正,主角掃場果段戰鬥有電影版級數喎~

戰極凌馬似乎遲早都會走去食果實變OVERLORD......

鎧武真係越來越好睇,希望唔好去到中段突然換編劇然後爛尾......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-14, 11:21 PM   #1002
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 次期Cekehe 查看文章
今集好正,主角掃場果段戰鬥有電影版級數喎~

戰極凌馬似乎遲早都會走去食果實變OVERLORD......

鎧武真係越來越好睇,希望唔好去到中段突然換編劇然後爛尾......
我覺得俾得老虛搞除非佢自己唔玩好難會換編劇……畢竟Fate/Zero同小圓已經令愛之戰士(某方面)出晒名

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 02:11 AM   #1003
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
虛淵本來習慣寫好哂劇本先俾人搞
係鎧武年番同玩具原因,無得一次過整哂
我諗真係出事嘅,都仲有個完善嘅框架俾人接
唔會好似DCD同響鬼咁嘅
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
機動戦士ガンダム SEED 6月15日5:05PM-5:35PM TVB播映 Marco 日本動漫畫討論版 300 05-26-04 11:11 AM

現在的時間是 07:20 AM

手機版 | APP版