Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41  ... 最後
收藏品討論版>[32th]戰系列週邊 Vol-3
Guy 07:51 AM 01-09-13
請問有冇大大有HOBBY誌上預定果隻雷鳳???
angelite887 11:45 AM 01-09-13
港島區邊度可以買到模魂真悟D模型?
J+1 08:14 PM 01-11-13

mini 版
你送d 貼紙來玩都好丫。。。。

一塊過貼紙都冇張。。。。

性價比好底

不過好得意就無法
由手機版發出
高長勝 11:13 AM 01-17-13
尋日響將軍澳奇趣發見壽屋奪魂者, 不過得一部, 即時入手左
pmk 11:58 AM 01-17-13
作者: mgsyfw:
有冇人知依家香港邊度有壽屋隻soul gain?揾左好耐都揾唔到,求情報
你搵到未呢
淘寶重有好多,打"夺魂者"睇下
mgsyfw 12:34 PM 01-17-13
作者: pmk:
你搵到未呢
淘寶重有好多,打"夺魂者"睇下
其實我果邊都有個盒殘既...係揾緊好少少既,淘寶點寄過黎呀?實際咁買法唔止4舊呀
pmk 03:47 PM 01-17-13
其實我果邊都有個盒殘既...係揾緊好少少既,淘寶點寄過黎呀?實際咁買法唔止4舊呀
原來係咁,咁寄過黎果盒可能再殘d都未定
以我經驗呢盒野頂多2公斤運費,連埋寄香港運費最平果間365港幣左右,有好幾間都係400蚊有找,最貴果間431左右
可以直接寄香港工商業或住宅區,或者先寄去DimBuy國內收集站再寄香港工商業或住宅區,便利店,去DimBuy物流服務中心自取等等,可能會平D
我係我 10:09 PM 01-17-13
新古蘭修已出,FL價$550,不過好似已經賣晒
pmk 10:36 PM 01-17-13
作者: 我係我:
新古蘭修已出,FL價$550,不過好似已經賣晒
咁計落係淘寶買運埋黎都重平,不過缺點係無實物睇同驚包裝得唔夠硬淨
terrycat 10:50 PM 01-17-13
作者: pmk:
咁計落係淘寶買運埋黎都重平,不過缺點係無實物睇同驚包裝得唔夠硬淨
今時今日壽屋模型D 價 9成都比TAOBAO 平..何必仲係TAOBAO 買呢..幾年前個陣就話姐
E 家機戰模型係香港都萛易買
高長勝 12:10 AM 01-18-13
喱排奇趣有85折, 尋日買左承惠$346
Terry仔 07:15 PM 01-18-13
新古 已出
福利 已經無貨XD
mgsyfw 03:32 AM 01-19-13
作者: Terry仔:
新古 已出
福利 已經無貨XD
今日買到,已經要580...
Terry仔 10:19 PM 01-19-13
元朗,榮興 $559
我應該係last 一盒
Lilith 01:46 AM 01-20-13
新古 友情價$475~~~
mikemike 02:15 AM 01-20-13
作者: Lilith:
新古 友情價$XXX~~~
友情價一向都唔會講
因為對大家都無幫助
luciferdark 02:37 AM 01-20-13
作者: Lilith:
新古 友情價$475~~~
正, 我個隻係朋友鋪度未得閒去攞...
kyostanley 12:44 AM 01-21-13
唔好意思, 因最近先知原來電韓hobby係7月會出極殊兵模型, 但唔知邊度有店仲會有得訂, 請問有無師巳知道(我係旺角頑童話佢地已訂完了
mgsyfw 07:33 PM 01-25-13
最後都係378收左soul gain,雖然個盒邊有少少白...
不過廢事晒心機揾
仲記得上年年尾去秋葉原壽屋本鋪見到要5000yen
seed0.0 03:37 AM 03-05-13

兼用部分與新零件的部份
seed0.0 03:39 AM 03-05-13

模魂真吾
Terry仔 08:59 AM 03-05-13
作者: seed0.0:

模魂真吾
應該唔係,實物我係元朗合益睇過

隻 告死鳥,係咪會有人出手辦改件??
Gallardo 01:59 PM 10-11-13

ゆり 10:43 PM 10-11-13
exex鳥希望可以變番ashe(誤

右邊有小小的某人機
Gallardo 09:36 PM 10-12-13

第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41  ... 最後

返回主題版面