Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-28-15, 11:14 PM   #401
Suika
God of Gamer
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
起黃金買左一比一行日$1950
好大盒

好景問過要$2780..
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-15, 11:28 PM   #402
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
清一清埋手頭上D遊戲, 12月就開波玩中文MGSV
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-15, 11:31 PM   #403
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: rokuna 查看文章
偷跑喎老細

直播重得了既
其實呢…XBOX ONE係可以用到TWITCH…(逃)

舊 08-28-15, 11:49 PM   #404
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
中BUG?
沖完涼出黎成個鐘都係無yuk過

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-15, 11:58 PM   #405
何金水 - 阿水
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
中文版會唔會有埋 Ground Zero ?
何金水 - 阿水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 12:01 AM   #406
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
點先有online 玩呀, 玩完序, episode 都唔見有online mode 揀

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 12:08 AM   #407
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
點先有online 玩呀, 玩完序, episode 都唔見有online mode 揀
Server未開,應該要正日(2/9)先有

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 12:11 AM   #408
IDGAF
The One

引用:
作者: wuxu 查看文章
究竟佢要install野install幾耐
係咁出installing game data畫面好不爽(580秒))
無刻意計,XBOX ONE版裝返落原裝跟機個HDD,應該20-30分鐘內吧?

引用:
都未到正日,我一入GAME已經通知係連SERVER FAIL了,暫停GAME會見到左上角寫係OFFLINE MODE。

舊 08-29-15, 12:55 AM   #409
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
有無人知12月隻中文版會用英文語音定日文語音?

http://www.gamerankings.com/

DLC=DISK LOCKED CONTENT
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 12:56 AM   #410
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
歡迎前往心得交流區集中討論,謝謝

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 攻略專區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=242570
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 12:56 AM   #411
rokuna
Crazy Gamer

引用:
如果你問既係對戰 metal gear online

係10月2號先正式開server

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 12:58 AM   #412
rokuna
Crazy Gamer

引用:
作者: 何金水 - 阿水 查看文章
中文版會唔會有埋 Ground Zero ?
K記應該唔會再比錢 幫隻出左成年既試玩版 整中文化吓

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 12:58 AM   #413
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
行貨限定主機連game係吾係九月二先有?

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 01:56 AM   #414
IDGAF
The One

引用:
作者: metal snake 查看文章
有無人知12月隻中文版會用英文語音定日文語音?
根據師兄之前轉貼的twitter內容及巴哈篇報導,
我覺得中文版個中國語係指台灣果邊搵人配上國語吧?(即係台灣HALO:事官長=Master Chief咁?!)
再另加韓語?

小島秀夫 Twitter 釋出多張《潛龍諜影 5:幻痛》中文版新遊戲畫面
http://gnn.gamer.com.tw/3/120003.html

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
雖然前面有人Post過,但呢個係直接link。

舊 08-29-15, 02:06 AM   #415
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
d BUG技好正,有冇人試下TPP做唔做到

播放前建議先關閉字幕

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 08-29-15 02:11 AM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 02:56 AM   #416
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
行貨限定主機連game係吾係九月二先有?
都無EMAIL叫拎貨應該係...
訂左日版諗係放左跟機O個隻,等到下個星期都唔知放到幾多錢....

舊 08-29-15, 03:21 AM   #417
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
http://www.amazon.co.jp/gp/aw/d/B00U..._1440761813548

行版有冇呢個版本...對隻手冇興趣....
我都係對隻手冇興趣訂咗呢個版本
如果呢隻有行又偷跑我真係揼心

奇在今次sony hk只搞訂機,行game有咩
版本又無講,又唔開訂

同埋行機版隻game係咪咩dlc都無?

此篇文章於 08-29-15 03:24 AM 被 Akira 明 編輯。
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 07:07 AM   #418

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDKauri-K
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
X1轉日store應該好易架咋喎?任轉架. 就咁轉語言去日文再reboot已搞掂
我隻免費Groundzero都係去日本store度拎

你點樣轉唔到? 出error?
日dl版9000yen...OMG
江 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 09:57 AM   #419
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: Akira 明 查看文章
我都係對隻手冇興趣訂咗呢個版本
如果呢隻有行又偷跑我真係揼心

奇在今次sony hk只搞訂機,行game有咩
版本又無講,又唔開訂

同埋行機版隻game係咪咩dlc都無?
Game同機係兩間唔同既批發做...so

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 11:45 AM   #420
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
想問水日限定送果D DLC code係香港psn係咪用唔到?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 11:46 AM   #421
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
水日game code 不能在 hk psn 入 。

舊 08-29-15, 11:51 AM   #422
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
水日今日返唔返到呀?

引用:
作者: 查看文章
日dl版9000yen...OMG
唔係8400咋咩? 不過比起港版仲要只係d/l版, 又真係貴嘅

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 11:53 AM   #423
Amuro0093
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDgio0079
XBox Live GamertagSilentEagleF15N
引用:
作者: wuxu 查看文章
Server未開,應該要正日(2/9)先有
Online 唔係10月先有?
Amuro0093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 11:58 AM   #424
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
有冇人想放ground zero 可以pm我
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 12:03 PM   #425
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: Avelcain 查看文章
有冇人想放ground zero 可以pm我
ground zero 好似6月plus 有送

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 情報區 Vol.4 | 發售中 b_boy 電視遊戲討論版 97 06-03-16 11:12 PM
[多機種] [攻略區]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 攻略專區 鐵之侍 攻略及心得交流區 1394 03-17-16 12:24 PM
[放」metal gear solid 5 : THE PHANTOM PAIN [sold] wlng00 買賣專區 3 10-15-15 04:50 PM
[ps3]metal gear solid 5 the phantom pain (美行) 100%新 Kenji少 買賣專區 3 08-31-15 02:49 PM
[多機種] 「METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN」9月2日発売決定 丨明日放送予定だった小島監督の番組『コジステ』急遽放送休止 Vol.2 money 電視遊戲討論版 1000 08-26-15 11:59 AM

現在的時間是 11:35 AM

手機版 | APP版