Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 10-17-11, 03:55 PM   #326
爽神
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: ch1o3 查看文章
你點同喎...之前都有儲開..
我咁耐以黎都係買過1隻DVD咋..依隻第2隻T^T
THE LAST LIVE都只係DL過唔知咩版本睇過...矇到喊
所以我會好期待呀

BONUS依D野話明BONUS丫麻...
都好難要求佢俾D岩心水GE野出黎

SSTV姐係點?
我講bonus廢係有根據的
你睇返93,94個dvdbox就係有我想要既野
比較返今次96,97 dvdbox真係hea到離譜...

Sstv=shower space tv
當年播過the last live(早過發售)
有the last song果part

引用:
作者: shadow.k 查看文章
Really????
X Japan我鐘意左冇耐ja,佢地d碟我之前冇買過ar><
對上一次訂amazon係larc,果時d yen仲係對緊9左右,
amazon如果加埋運費同黑店好似差唔多~~~
你可以選擇唔信
我講既差價係包括埋運費

舊 10-17-11, 04:05 PM   #327
爽神

當然amazon係你買得越多野個運費可以分得越簿
所以我上一頁先講搭埋dahlia tout final買
買一隻cd就唔洗搵佢...

舊 10-17-11, 04:14 PM   #328
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
我坐Block 16 J.....好似麻麻地
零式 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-11, 04:14 PM   #329
爽神

引用:
作者: kotetsu 查看文章
amazon做緊26~27%off
唔洗諗

黑店隻returns完全版賣2000蚊...
果陣returns我團買hkd10xx
我諗個人買都頂盡hkd12xx
就知黑店係幾癲喇(果陣佢起碼都賣hkd1800)

引用:
作者: 零式 查看文章
我坐Block 16 J.....好似麻麻地
台側最前,算幾好架喇...
當年17號果場呢d位係內部飛...

此篇文章於 10-17-11 04:22 PM 被 爽神 編輯。
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-11, 04:51 PM   #330
wudad
Junior Member

註冊日期: Jul 2011
AMAZON
個個 wish list 點傾
打中文還是?
Full Name:
ZIP/Postal Code: -
Prefecture
..............
........
Phone Number
wudad 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-11, 04:54 PM   #331
kotetsu
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2010
引用:
作者: wudad 查看文章
AMAZON
個個 wish list 點傾
打中文還是?
Full Name:
ZIP/Postal Code: -
Prefecture
..............
........
Phone Number
人地由日本寄過黎
你最好打晒英文
香港zip code係852

未去到最後confirm都唔會扣你錢,慢慢研究下
kotetsu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-11, 05:04 PM   #332
爽神

其實買左都可以cancel
Amazon算係好簡單...
應該仲易過淘寶

舊 10-17-11, 05:10 PM   #333
kotetsu
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2010
引用:
作者: 爽神 查看文章
一直都無為意佢係出貨先收錢...係今次訂野先知
結果我張單冇落dahlia

我用得amazon至少訂3件野以上
不過今次隻last live完全版真係折完+計埋運費都平過正價

好想知佢儲齊4個box set張応募券可以換咩...
都差D唔記得有張紙
kotetsu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-11, 07:03 PM   #334
wudad

引用:
人地由日本寄過黎
你最好打晒英文
香港zip code係852

未去到最後confirm都唔會扣你錢,慢慢研究下
姐係2個格仔都打852 ??
咁電話使唔使打咩特別野??
ths

此篇文章於 10-17-11 07:08 PM 被 wudad 編輯。
舊 10-17-11, 07:29 PM   #335
爽神

引用:
一直都無為意佢係出貨先收錢...係今次訂野先知
結果我張單冇落dahlia

我用得amazon至少訂3件野以上
不過今次隻last live完全版真係折完+計埋運費都平過正價

好想知佢儲齊4個box set張応募券可以換咩...
都差D唔記得有張紙
收錢我都覺得唔係重點
最大重點係揀左group埋一齊都分開寄俾你果下正

而家只希望佢果4張応募券換既野唔係日本限定....

舊 10-17-11, 07:34 PM   #336
爽神

引用:
姐係2個格仔都打852 ??
咁電話使唔使打咩特別野??
ths
其實香港冇zip code....
852係打電話用....
zip code你00000左佢或者打N/A就得

請問電話你想要幾特別?

舊 10-17-11, 07:50 PM   #337
wudad

姐係
係電話前打852 ??
sor 未試過咁..
舊 10-17-11, 08:00 PM   #338
爽神

引用:
姐係
係電話前打852 ??
sor 未試過咁..
你鍾意,其實根本冇分別
我睇返我就冇打,其實個電話都係for速遞公司黎到hk聯絡你收貨(冇人既話)

amazon既野,最緊要你個名同地址冇錯,信用卡又俾到錢就得了.....

舊 10-17-11, 08:50 PM   #339
wudad

引用:
你鍾意,其實根本冇分別
我睇返我就冇打,其實個電話都係for速遞公司黎到hk聯絡你收貨(冇人既話)

amazon既野,最緊要你個名同地址冇錯,信用卡又俾到錢就得了.....
Prefecture 又係咩呢 xxx
舊 10-17-11, 08:51 PM   #340
ch1o3
Senior Gamer
XXX

註冊日期: Jun 2011
引用:
我講bonus廢係有根據的
你睇返93,94個dvdbox就係有我想要既野
比較返今次96,97 dvdbox真係hea到離譜...

Sstv=shower space tv
當年播過the last live(早過發售)
有the last song果part

...
攪到我好後悔之前o係信和買左1隻returns..無買box set...
其實佢d bonus係咪唔會重複?
如果唔係咪吸引唔到人買box set囉...

the last song我淨係o係youtube睇過咋
ch1o3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-11, 10:58 PM   #341
shadow.k

註冊日期: Sep 2011
引用:
我就係打算買一隻先煩.....身邊又冇人同我share><|||
shadow.k 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 12:00 AM   #342
爽神

引用:
Prefecture 又係咩呢 xxx
多數呢類地址上既不明野都似填返hong kong
老老實實你唔洗太緊張,唔會寄唔到的

引用:
攪到我好後悔之前o係信和買左1隻returns..無買box set...
其實佢d bonus係咪唔會重複?
如果唔係咪吸引唔到人買box set囉...

the last song我淨係o係youtube睇過咋
唔會重複
青白係yoshiki 2007 interview + 94 backstage,仲有當年隻demo tape gift既cd化
returns就係93 backstage + 93 紅白oa,同埋IV mv

對比返今次果d bonus真係完全唔吸引....
係個born to be free mv叫好d....不過都要12月先有得睇..

引用:
作者: shadow.k 查看文章
我就係打算買一隻先煩.....身邊又冇人同我share><|||
我意思係你真係買一隻"cd"先會唔抵...
呢次個boxset係另計,你單買點計都仲抵過信和好多

當然都唔代表黑店買cd係抵,而係去第個網買仲好....
好多碟佢都賣貴左成舊水....

此篇文章於 10-18-11 12:20 AM 被 爽神 編輯。
舊 10-18-11, 01:43 AM   #343
爽神

諗返今次bonus dvd interview可能都會好似青白個interview咁夾返d last live backstage片既...望就咁望...

老老實實今次呢兩個boxset個賣點都好似係去左bonus度咁.....
由其是個dahlia tour final完全似係買bfbf mv搭多個dahlia tour final多過dahlia tour final係主菜.......(last live都話有the last song同謝幕part)
所以我真係諗唔到買"通常版"既理由係邊...
除非真係之前舊果隻冇買過.....又想買返....

此篇文章於 10-18-11 01:46 AM 被 爽神 編輯。
舊 10-18-11, 01:52 AM   #344
爽神

有傳北京場會今日開始賣飛!?

---------------------------------------------------------------------------------------

X Japan t-shirts, X Japan merchandise, X Japan hoodies
http://www.gomerch.com/shop/body.php...e=store&id=108
-
有新goods....有底褲賣....
疑似asia tour goods都係呢堆野...
老老實實唔多吸引...

---------------------------------------------------------------------------------------

2011-09-11 - X JAPAN
http://www.flickr.com/photos/nozaki/...7627665825728/
-
d圖original size係1600x1067

舊 10-18-11, 07:37 AM   #345
wudad

引用:
多數呢類地址上既不明野都似填返hong kong
老老實實你唔洗太緊張,唔會寄唔到的

唔會重複
青白係yoshiki 2007 interview + 94 backstage,仲有當年隻demo tape gift既cd化
returns就係93 backstage + 93 紅白oa,同埋IV mv

係個born to be free mv叫好d....不過都要12月先有得睇..

我意思係你真係買一隻"cd"先會唔抵...
呢次個boxset係另計,你單買點計都仲抵過信和好多

當然都唔代表黑店買cd係抵,而係去第個網買仲好....
好多碟佢都賣貴左成舊水....
冇得填hk 得日本d名
唔填 佢就唔比我下一步..
舊 10-18-11, 08:04 AM   #346
爽神

引用:
冇得填hk 得日本d名
唔填 佢就唔比我下一步..
我睇返我根本冇呢個位填...
你係咪揀左"國內住所"....揀"國外住所"就得...

舊 10-18-11, 08:50 AM   #347
ch1o3
XXX

引用:

唔會重複

....

引用:
諗返今次bonus dvd interview可能都會好似青白個interview咁夾返d last live backstage片既...望就咁望...

老老實實今次呢兩個boxset個賣點都好似係去左bonus度咁.....
由其是個dahlia tour final完全似係買bfbf mv搭多個dahlia tour final多過dahlia tour final係主菜.......(last live都話有the last song同謝幕part)
所以我真係諗唔到買"通常版"既理由係邊...
除非真係之前舊果隻冇買過.....又想買返....
returns同青白個bonus都吸引!!
下年年頭有d錢應該會買左青白先..
dahlia tour真係唔知買唔買好...買都係for儲...

你講起bonus係pv..其實佢地拍完d pv係咪都係用依個形式出架咋?
好少聽佢話會直接拎出黎賣...
咁佢地都好識計姐...斷估焗人買box set會賺得多過淨賣pv一隻...
舊 10-18-11, 08:57 AM   #348
ch1o3
XXX

引用:
有傳北京場會今日開始賣飛!?

X Japan t-shirts, X Japan merchandise, X Japan hoodies
http://www.gomerch.com/shop/body.php...e=store&id=108
-
有新goods....有底褲賣....
疑似asia tour goods都係呢堆野...
老老實實唔多吸引...

2011-09-11 - X JAPAN
http://www.flickr.com/photos/nozaki/...7627665825728/
-
d圖original size係1600x1067
底褲
得塊布仔都要20usd...我買件tee唔好
如無意外應該會買黑底白龍logo tee一件...
希望買到細碼啦....上次好似得番中碼買左唔岩著
舊 10-18-11, 10:02 AM   #349
爽神

引用:
returns同青白個bonus都吸引!!
下年年頭有d錢應該會買左青白先..
dahlia tour真係唔知買唔買好...買都係for儲...

你講起bonus係pv..其實佢地拍完d pv係咪都係用依個形式出架咋?
好少聽佢話會直接拎出黎賣...
咁佢地都好識計姐...斷估焗人買box set會賺得多過淨賣pv一隻...
拎出黎賣係指?獨立出dvd?

其實佢地d mv唔擺起mtv channel播,實際作用都唔知係乜...
首jade出左咁耐都未見到個真mv...
仲想收埋到幾時呢...諗住搭隻new album一齊出?a

Btw, 仲有冇人記得btbf mv係用3d拍?

舊 10-18-11, 01:03 PM   #350
ch1o3
XXX

引用:
拎出黎賣係指?獨立出dvd?

其實佢地d mv唔擺起mtv channel播,實際作用都唔知係乜...
首jade出左咁耐都未見到個真mv...
仲想收埋到幾時呢...諗住搭隻new album一齊出?a

Btw, 仲有冇人記得btbf mv係用3d拍?
係呀..出dvd或者連埋album出之類,或者俾人下載等等...
無理由用一堆錢去拍左出黎之後又咩都唔做架姐..
我自己好期待彈珠機o個首ge full ver.呀..
但都未見過有任何地方係有得買/睇

我唔記得...應該話唔知先岩
咁dahlia box set個bonus係咪無3D架?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[粉絲區] X JAPAN專區VII ◆ 2011年11月4日 香港!!! [9/9~9/18-SOUTH AMERICA TOUR.10/28~11/8-ASIA TOUR] 爽神 Neo Music UNIVERSE 1007 09-07-11 08:06 PM
***濱崎步專區*** (vol.2) ~Asia Tour 2008~ 即將發售 darkvolver Neo Music UNIVERSE 1002 04-13-09 02:37 PM
KOTOKO ASIA TOUR 2007 IN TAIWAN 強化人間ですの~★ 日本動漫畫討論版 26 07-01-07 11:29 PM
Robin Gibb 再來!! Magnetic Tour 2006 Asia t-cup Neo Music UNIVERSE 2 10-25-06 01:10 PM
[PS2]J League Winning Eleven 8 Asia Championship 11月18日發売決定 steve 電視遊戲討論版 46 10-08-04 10:23 PM

現在的時間是 10:02 PM

手機版 | APP版