Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-03-18, 12:12 AM   #126
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:
作者: david 查看文章
B記想一鋪清袋?
唔知佢地發生咩事. 今次欺詐死忠嚴重過Creation Club事件好多

舊 12-03-18, 10:36 AM   #127
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: hap3afrien 查看文章
唔知大家仲有無玩, 不過外國人依幾日鼔燥得好犀利
仲有玩,日日玩
日日比B記玩,無盡bug同斷線

帆布袋都要呃果下真係冇言

B社好心換過晒班人
垃圾團隊
bug鑊鑊新鮮
憑佢地想起死回生冇可能,不如果斷d宣佈終止營運

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-18, 10:47 AM   #128
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
仲有玩,日日玩
日日比B記玩,無盡bug同斷線

帆布袋都要呃果下真係冇言

B社好心換過晒班人
垃圾團隊
bug鑊鑊新鮮
憑佢地想起死回生冇可能,不如果斷d宣佈終止營運
俾錢課隻GAME翻O黎無耐就停運,EA上身咩...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-18, 10:56 AM   #129
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
隻隻game都等緊更新,76,rdr......

舊 12-03-18, 11:58 AM   #130
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
我估連EA都唔夠膽出game一個月就話停止營運

你睇下老mic隻海盜, 一出俾人插到上天台, 都唔夠膽停.

舊 12-03-18, 12:27 PM   #131
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: holsety 查看文章
隻隻game都等緊更新,76,rdr......

rdr感覺好d,唔好亂比..

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 12-03-18, 01:14 PM   #132
david
The One

引用:
作者: wing 查看文章
我估連EA都唔夠膽出game一個月就話停止營運

你睇下老mic隻海盜, 一出俾人插到上天台, 都唔夠膽停.
講一開波就插爆O既話個皇座應該都仲係PC版D3坐緊吧...

第二把膠椅就應該係SIMCITY...

---
舊 12-03-18, 02:13 PM   #133
張飛後代
V-MAX

引用:
最快終止營運Online Game紀錄:カオスサーガ(26小時30分)

舊 12-03-18, 02:19 PM   #134
wing
格鬥低手

引用:
作者: 張飛後代 查看文章
最快終止營運Online Game紀錄:カオスサーガ(26小時30分)
咩game來?

舊 12-03-18, 02:24 PM   #135
張飛後代
V-MAX

引用:
咩game來?
請看以下新聞:
《Chaos Saga》僅營運一天就下架的DMM網頁遊戲 原因是各種山寨抄襲?

舊 12-04-18, 08:55 AM   #136
david
The One

---
舊 12-04-18, 10:13 AM   #137
wing
格鬥低手

哦, 原來係山寨大國的山寨產品逆向登陸日本, 然後俾人揭發. 明白哂.

舊 12-04-18, 01:40 PM   #138
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
上集都好地地做咩今集自爆到咁

我玩完兩日即刻開返隻FO4玩算

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-18, 01:45 PM   #139
wing
格鬥低手

引用:
作者: 細路翔 查看文章
上集都好地地做咩今集自爆到咁

我玩完兩日即刻開返隻FO4玩算
上集都唔係好好地, 果4句對白選項, DLC質素, 故事, 都係低水準, 不過未爛到忍受唔到咁解.

舊 12-06-18, 01:53 PM   #140
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?b...&top=10&ltype=

越大間嘅公司先會爆洩漏客戶私隱,証明B社又向前邁進一步

為左個帆布袋去客服拎賠償點知又被爆私隱, 之後又可以再去拎賠償, 無限loop拎原子幣

相薄

此篇文章於 12-06-18 01:56 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 12-06-18, 01:58 PM   #141
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
上集都唔係好好地, 果4句對白選項, DLC質素, 故事, 都係低水準, 不過未爛到忍受唔到咁解.
沒什麼可玩的最近正好4的合集減價所以dlc來再玩,雖然故事真是不行(不計漁港dlc), 不過做垃圾佬,弄屋弄機械人還是很過癮啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-18, 02:31 PM   #142
wing
格鬥低手

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
沒什麼可玩的最近正好4的合集減價所以dlc來再玩,雖然故事真是不行(不計漁港dlc), 不過做垃圾佬,弄屋弄機械人還是很過癮啦
可惜我唔鍾意玩起屋砌村

舊 12-06-18, 04:14 PM   #143
david
The One

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?b...&top=10&ltype=

越大間嘅公司先會爆洩漏客戶私隱,証明B社又向前邁進一步

為左個帆布袋去客服拎賠償點知又被爆私隱, 之後又可以再去拎賠償, 無限loop拎原子幣
B記:你班HIHI有個袋俾你都唔心足,咁X大貪,我就「唔覺意」咁要你嘔突。

今叵B記應該差唔多清袋了,隻手遊佢出我會D/L望O下,課就一定唔會,CONSOLE GAMES應該就GG唔會再課了...

---
舊 12-19-18, 10:08 PM   #144
大覺屋師真
The One

用fo4系統玩pvp都有佢有趣嘅地方
射出去果下,真係好爽~~~~~~~!

用雙火事力場()加手上最高攻果把槍, 可惜目標非full血. 我估full血都可一招了

fo4用變色龍呃npc無意思
但喺76用嚟呃到player真係超正

我認我賤打完開和平mode, 不過反正比佢反殺佢都無得益,怨怨相報何時了呢

相薄

此篇文章於 12-19-18 10:11 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 12-20-18, 12:43 AM   #145
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
Far Harbor由另外一個人寫所以先見得人

舊 12-20-18, 12:52 AM   #146
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
報道報價 : 全港各區已經值崩 PS4 $ 198 ~ 220 。

大家留意下。我已經放出碟了。

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html

此篇文章於 01-03-19 03:13 PM 被 風間鈴木仁 編輯。
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-19, 10:58 AM   #147
Hisashi
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
Fallout 76

想問問仲有無人玩?
想搵隊友們
Hisashi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-19, 11:11 AM   #148
ps4boy
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2016
唔會就關線上的地步!

舊 01-08-19, 02:50 PM   #149
大覺屋師真
The One

算啦
一發售果日咁嘅款嚇走9成客就註定左冇將來
甚麼永久營運只係夢話
服就吾會一下子關嘅,但應該吾好諗會有大更新搞番好d內容

相薄
舊 01-09-19, 12:54 PM   #150
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
Rdr2obeta 冇限期,依家玩返76 都幾好玩。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Fallout 3 神祕人1號 電視遊戲討論版 618 12-02-13 04:34 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.76 ~CLOSED~ 唔該板友chuiballball咪再推舊TOPIC! Busconcamp 球會討論區 1023 11-28-12 04:42 PM
Fallout 3? okman PC電腦遊戲討論版 1 04-20-07 09:20 PM
第76屆奧斯卡 提子 Neo Entertainment TREND 10 02-25-04 06:07 AM
fallout 2 and fallout tastics 西野村中一條河 PC電腦遊戲討論版 2 08-18-03 06:12 PM

現在的時間是 08:29 AM

手機版 | APP版