Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-07-12, 02:51 AM   #676
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 沙翁 查看文章
山治鍛鍊咗兩年終於有個似樣既對手打下

不過話說今次好似冇乜睇落好強既對手
條龍幾硬都好,最後都係比三劍客冰火BBQ吧
卓洛之前講過要認真會唔會佢一個打龍
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 09:57 AM   #677
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
磁石果實?

雖然磁石吸漢堡又唔係好合理.......
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 10:30 AM   #678
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
山治既武裝色都裂開左

羅既計劃似乎驚天?

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-12, 11:13 AM   #679
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
山治既武裝色都裂開左

羅既計劃似乎驚天?
雖然冇表明山治有冇用武裝色霸氣
不過用左武裝色霸氣嘅話都比維爾戈踢到隻腳骨折...都真係幾
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-12, 11:20 AM   #680
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
雖然冇表明山治有冇用武裝色霸氣
不過用左武裝色霸氣嘅話都比維爾戈踢到隻腳骨折...都真係幾
我睇圖都好似見到山治隻腳曲左
但維爾戈都烈左
唔通維爾戈同熊一樣係改造人?
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-12, 11:29 AM   #681
驚寂
Game Master

註冊日期: Jul 2004
唔清楚裂開左既係乜野。
如果係山治隻腳或者係佢條腳骨,點解會係班馬紋?
班馬紋係山治既霸氣顏色?
驚寂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-12, 11:35 AM   #682
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

引用:
作者: 驚寂 查看文章
唔清楚裂開左既係乜野。
睇山治個表情 , 個度應該係透視佢腳骨俾維爾戈踢到裂開左

此篇文章於 09-13-12 11:43 AM 被 ~Sau~ 編輯。
舊 09-13-12, 11:40 AM   #683
ahleung
The One
Bannnned

引用:
唔清楚裂開左既係乜野。
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
睇山治個表情 , 個度應該係透視佢腳骨俾維爾戈踢到烈開左
我開頭都以為係條紋, 不過睇真D應該係透視山治腳骨
舊 09-14-12, 05:17 PM   #684
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
武裝色唔係可以無視能力咩
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-12, 01:08 PM   #685
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
引用:
作者: hap3afrien 查看文章
武裝色唔係可以無視能力咩
霸氣應該都有分強弱高低,唔係4眼妹都唔洗比人分屍

山治個身體之前先比M爆完來,重傷唔出奇

此篇文章於 09-15-12 01:10 PM 被 雙星 編輯。
雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-12, 04:47 PM   #686
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
唔清楚裂開左既係乜野。
山治隻腳黎架

點會有班馬紋

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 11:11 PM   #687
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
山治果然腳傷

小孩變成龍並被打敗

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 11:18 PM   #688
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
親手斬死個仔先好睇架嘛,之後咪又係變返人抱頭痛哭無事發生

舊 09-20-12, 02:17 AM   #689
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
呢頭先講完今次好似冇乜敵人
即刻就出幾個
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-12, 06:47 AM   #690
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

明哥條線好吸引~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-12, 10:05 AM   #691
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
下期休刊....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-12, 02:55 PM   #692
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
明哥條線好吸引~
只係知道佢既口味多元化, 由蘿莉去到美女, 以至易服癖...

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-12, 05:47 PM   #693
Eking

註冊日期: Feb 2006
山治身體本身就受傷~

舊 09-20-12, 07:52 PM   #694
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: Eking 查看文章
山治身體本身就受傷~
上集話佢同人對踢裂骨,返睇啦

舊 09-22-12, 02:06 AM   #695
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: bomber 查看文章
只係知道佢既口味多元化, 由蘿莉去到美女, 以至易服癖...
明哥個女僕又係能力者...!?
雙手變武器...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-12, 08:21 PM   #696
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002

舊 10-02-12, 12:29 AM   #697
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 忍者 查看文章
上集話佢同人對踢裂骨,返睇啦
講緊之前奈美用山治個身體時受傷....奈美有講因為係山治個身體先唔駛死.....返睇什麼.....

舊 10-02-12, 07:35 AM   #698
ahleung
The One
Bannnned

唔知有無WOW

GK製作魔改-蛇姬晚禮服
http://www.mobile01.com/topicdetail....&last=38816348
舊 10-02-12, 07:27 PM   #699
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

羅都係俾維爾戈瞬間ko
不過我諗就算羅拎返心臟嘅情況下同維爾戈對打都應該係輸
舊 10-02-12, 07:54 PM   #700
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
羅屈左咁耐終於唔夠打[
原來入左羅個ROOM佢都唔係惡晒

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.14 money 日本動漫畫討論版 1000 11-24-11 04:01 PM
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 999 02-24-11 11:50 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
Game vol.15 (完) 魚伕 體育版 19 10-26-04 07:07 PM

現在的時間是 04:39 PM

手機版 | APP版