Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-27-17, 06:19 PM   #36301
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
孔明絆10左

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-17, 06:56 PM   #36302
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
羅生門復刻好丫 養生
我要將茨木打到哭出來

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-17, 07:07 PM   #36303
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
羅生門復刻好丫 養生
我要將茨木打到哭出來
鹽川:安安,這次我們會把茨木的HP改成各有500萬數值的3段式然後再加上100%爆擊率常駐和無敵貫通(ry

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-17, 07:32 PM   #36304
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
三條氣至一心,我休息算

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-17, 08:17 PM   #36305
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
個人覺得, 要是用某隊伍開始不掉, 換一換隊員就行

相對起打心臟, 輝石缺得更嚴重
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-17, 09:14 PM   #36306
細路翔
The One

+1

bb食好多粒

話說龍娘唔係要出夠48人架咩,幾時先出新既龍娘event

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-27-17 09:42 PM 被 細路翔 編輯。
舊 05-27-17, 09:45 PM   #36307
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
掛住打GWENT都冇刷
寧願出多D技石
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-17, 10:11 PM   #36308
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
羅生門有冇4星角送?如果冇就隨便打下算

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-17, 10:26 PM   #36309
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: casio 查看文章
羅生門有冇4星角送?如果冇就隨便打下算
羅生門冇
鬼島先有(4星金時)

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-17, 10:35 PM   #36310
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
其實張圖流流地,睇住先好
聽日更新完weekly應該有D眉目

舊 05-27-17, 11:07 PM   #36311
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
_你唔好再少D
得返兩關都算而家得返4隻怪
使唔使反效率反到咁盡
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-17, 11:11 PM   #36312
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
刷左50石左右, 覺得凌晨2 3點同今朝果陣好D....
下午開始沒咩野點見到心臟...
現時整體趺左42件心臟, 龍牙就過百件
最後結算都係60心臟左右(計唔番 有解其他任務去補)
145龍牙左右

麻麻地

然後剛登入呢次拿到4650友情點
最多人用的是騎位的寶石翁征服王..
中午一點二千幾點就all位船長..

睇黎各有所需
不過征服王可以爬到船長頭都係有d意外

舊 05-27-17, 11:54 PM   #36313
Hextor

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 血之淚 查看文章
_你唔好再少D
得返兩關都算而家得返4隻怪
使唔使反效率反到咁盡
不過佢有機會2個毛
係種火少左

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
最後結算都係60心臟左右(計唔番 有解其他任務去補)
145龍牙左右

麻麻地

然後剛登入呢次拿到4650友情點
最多人用的是騎位的寶石翁征服王..
中午一點二千幾點就all位船長..

睇黎各有所需
不過征服王可以爬到船長頭都係有d意外
我係見到ALL係船長就冇轉去騎位

此篇文章於 05-28-17 12:05 AM 被 Hextor 編輯。
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 02:38 AM   #36314
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

垃圾QUEST

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 05-28-17, 02:55 AM   #36315
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
本來好缺牙想刷返100隻左右,但掉率太差+要返工刷得20隻orz
心臟本身有D存貨,有就當Bonus,刷左10個都叫滿足
引用:
作者: gingq7 查看文章
狂職+半永久的技2+狂化EX, 如果唔計爆撃, 三公果兩張紅卡而家應該係最大力的紅卡?
升唔升技2上去好睇你有無其他5星狂和有無C狐, 始終三公都係泛用型但偏向藍卡隊, 單獨出佢一隻和出其他5星狂無乜大分別
5星狂得三公,反而4星B叔我技1 Lv10打落去好似差唔多(兩隻都係Lv80),不過因為B叔絆10左雪緊先想升三公,但招寶具真係細力到想喊
C狐我有但o岩o岩先升到靈三,技3而家Lv6,反而我術閃技3 Lv10應該可能會好少少?

舊 05-28-17, 06:56 AM   #36316
細路翔
The One

我隻突滿黑聖杯拉2無咩人用,睇黎係太廢

隻插左熱砂既哈桑王&完全唔關事既沖田反而係咁比人用

話說我狂大公c狐孔明都有但未組過傳說中既大明狐隊

上k島見人話理想王聖好用,但我突滿後都未用過,應該裝係邊個度?

前任倉管?

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-28-17 07:05 AM 被 細路翔 編輯。
舊 05-28-17, 10:50 AM   #36317
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: the fool 查看文章
5星狂得三公,反而4星B叔我技1 Lv10打落去好似差唔多(兩隻都係Lv80),不過因為B叔絆10左雪緊先想升三公,但招寶具真係細力到想喊
C狐我有但o岩o岩先升到靈三,技3而家Lv6,反而我術閃技3 Lv10應該可能會好少少?
三公有寶解, 解完倍率和B叔一樣 (藍卡900%vs紅卡600%)
鮮血傳承10級加30%, 怪力A+10級加31%, 都係打和
ATK 12489 vs 11645, 三公贏
三公狂化EX(紅卡加12%)亦贏B叔狂化B(紅卡加8%)
但B叔紅寶具食倒狂化B, 三公藍寶具食唔倒狂化EX,
所以紅卡平砍三公會高d(贏白值+狂化EX), 寶具就B叔高d
B叔一直被稱為假4星唔係無原因

C狐可以令三公鮮血傳承由CD5變CD4, 即係攻防buff down time只有1回合, 長期戰會穩好多
不過短期決戰用術閃應該無乜分別

引用:
作者: 細路翔 查看文章
我隻突滿黑聖杯拉2無咩人用,睇黎係太廢
隻插左熱砂既哈桑王&完全唔關事既沖田反而係咁比人用
話說我狂大公c狐孔明都有但未組過傳說中既大明狐隊
上k島見人話理想王聖好用,但我突滿後都未用過,應該裝係邊個度?
前任倉管?
昨天惡魔果關用拉二寶石翁接光砲一回合殺晒三隻惡魔好過啦, 點會用要慢慢儲NP的黑聖杯

理想王聖只有打巨大妖尼姑呢d超級需要磨的難關先有d用, 平時都係裝野餐加絆算啦
就算羅生門復刻, 理想王聖都係無用, 因為寧願後排插多幾張活動全隊加攻

此篇文章於 05-28-17 10:53 AM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 01:18 PM   #36318
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
重出羅生門的話,唔用氣有得打非常好

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 01:53 PM   #36319
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
今日個quest好差,雖然想要樹種但唔會刷

昨日牙心總共用左104石有391牙128心,成果應該算上上,若非走左去睇波應該仲可以刷多啲
不過QP得返億幾,素材刷完都唔敢用,希望快啲出QP半減俾小弟再農過
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 02:05 PM   #36320
蛋撻王子
功德完滿

師兄辛苦了

舊 05-28-17, 02:05 PM   #36321
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
104石
我覺得自己是0
QP清左袋,唔知點好

舊 05-28-17, 02:14 PM   #36322
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
我刷咗大約15粒金果,30粒銀果,有40粒心同100隻牙。
副產品係食火燒晒啲qp...

今日個任性價比實在太低,火都冇件之餘連絆值都唔見得多...
可以專心爆門喇~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 05:04 PM   #36323
蛋撻王子
功德完滿

原來CCC活動既換素材仲剩番兩日
各位師兄唔好忘記左去清晒d櫻花瓣佢呀

舊 05-28-17, 05:45 PM   #36324
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
今日打毛quest又係反人類

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 05:48 PM   #36325
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

呼符

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 12:53 PM

手機版 | APP版