Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-24-17, 11:47 PM   #36176
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
白貞裝左魔性巨乳係咪會回多左Ho?

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 02:31 AM   #36177
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
骨掉落好似唔高, 打左2次40AP都係得1同2骨+劍火或劍石
叫做好過打種火
希望之後幾日好D
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 04:18 AM   #36178
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
小弟反而連續3場跌3骨
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 04:27 AM   #36179
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19

會唔會太過份...囧

Sent from my iPhone using Gaforum
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 05:37 AM   #36180
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
啱啱小弟都刷新紀錄一場6條
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 06:52 AM   #36181
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
阿福
└倍率上升600%→800%,拿星5顆→10顆
飛哥
└倍率上升300%→400%,增加NP率20%功能三回合
比利
└倍率上升1200%→1600%,爆擊發生率下降10%→20%
桑松
└倍率上升600%→800%,破防20%→30%
梅芙
└倍率上升600%→800%,精神弱體耐性下降三回合10%→20%
靜謐
└倍率上升900%→1200%,毒狀態1000→2000
布狄卡
└增加全體攻擊力20%功能

確定比利只係強化寶具
剩低嘅8成得寶解都唔出奇
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 07:18 AM   #36182
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
廢的繼續廢, 普通的繼續普通,

呢度大家最關心(?)的梅芙經過上次強化和今次寶解之後都仲係差過拉二/羽蛇神一大截, 強唔強得過騎金時都成問題
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 07:39 AM   #36183
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
所以先話倉管大勝利

雖然我覺得之後會直接出一堆同妖尼姑一樣無敵貫通既boss打殘佢同梅林

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 07:41 AM   #36184
細路翔
The One

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
狐、孔明、貞,係爭諗夾咩禮裝 b

雖然我都有但爭隻孔明無餵過

英國說大家抱團死
舊 05-25-17, 07:42 AM   #36185
gingq7

其實都幾搞笑, 唔聲唔聲加幕間的三公和白貞, 強化幅度係遠遠大於大肆宣傳的強化任務7人
舊 05-25-17, 07:50 AM   #36186
gingq7

appmedia (圖大)

三公掘起 (雖然我無)
舊 05-25-17, 08:05 AM   #36187
細路翔
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
其實都幾搞笑, 唔聲唔聲加幕間的三公和白貞, 強化幅度係遠遠大於大肆宣傳的強化任務7人
因為唔計布姐,個強化得三公同白貞係5星可以賺人錢呀

英國說大家抱團死
舊 05-25-17, 08:17 AM   #36188
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 細路翔 查看文章

雖然我都有但爭隻孔明無餵過
兜個圈暗示自己歐
由手機版發出
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 08:23 AM   #36189
gingq7

梅芙都係5星喎...
而且計賺錢價值,梅芙應該唔會低過三公掛

再講, 觀乎布姐強化但又特登唔pick up佢 (雖然我都唔太肯定女武神Valkyrie算唔算係女神, 但加佢落女神池應該唔會有人覺得突兀)
我估佢地應該唔太在意靠強化來賺錢
舊 05-25-17, 09:02 AM   #36190
細路翔
The One

好明顯同前面有人講既一樣想將布姐復刻同冥界女神pu一齊出

英國說大家抱團死
舊 05-25-17, 09:02 AM   #36191
細路翔
The One

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
兜個圈暗示自己歐
由手機版發出
點都唔夠你歐啦歐芙,次次都一單中

英國說大家抱團死
舊 05-25-17, 09:08 AM   #36192
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
點都唔夠你歐啦歐芙,次次都一單中
我都想次次一單中
遠ge唔講 岩岩尼姑呢次3單我中左d乜?

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 09:29 AM   #36193
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
台服基於日服1.45版 具有反模擬器 反root 反越獄 檢測到遊戲就閃退
然而台服開服10小時後 去掉限制的修改版出現

台版好像已有修改器......

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 09:33 AM   #36194
gingq7

引用:
好明顯同前面有人講既一樣想將布姐復刻同冥界女神pu一齊出
咁其實可以等布姐復刻時才出幕間/強化, 一向都係咁做;
如果真係想靠強化賺多筆, 我覺得最合理的做法應該係直情唔pick up伊斯塔, 今個星期的pick up改為日替布姐/貞德/三公/梅芙,布姐做主打; 根本無需要現在pick up伊斯塔, 到冥界女神真係出時才pick up伊斯塔都未遲

此篇文章於 05-25-17 09:38 AM 被 gingq7 編輯。
舊 05-25-17, 09:39 AM   #36195
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: gingq7 查看文章
咁其實可以等布姐復刻時才出幕間/強化, 一向都係咁做;
如果真係想靠強化賺多筆, 我覺得最合理的做法應該係直情唔pick up伊斯塔, 今個星期的pick up改為日替布姐/貞德/三公/梅芙,布姐做主打; 根本無需要現在pick up伊斯塔, 到冥界女神真係出時才pick up伊斯塔都未遲
好似得金閃、嫁王同征服王有專pool加強化待遇?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 09:59 AM   #36196
細路翔
The One

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
我都想次次一單中
遠ge唔講 岩岩尼姑呢次3單我中左d乜?
咁你真係中左兩隻尼姑喎

另一隻

英國說大家抱團死
舊 05-25-17, 10:09 AM   #36197
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
對兇骨沒太大需求的話繼續刷種火,還是打兇骨升絆&當作刷劍種?

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 10:16 AM   #36198
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: fami~yan 查看文章
對兇骨沒太大需求的話繼續刷種火,還是打兇骨升絆&當作刷劍種?
咁無論咩料都係打定無壞嘅,而且金火都出得唔少,一般都有6、7個,同斬手差唔多
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 11:34 AM   #36199
gingq7

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
好似得金閃、嫁王同征服王有專pool加強化待遇?
梅芙都有, 天草好似都係
舊 05-25-17, 12:19 PM   #36200
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
問題係今次強化果堆本身唔係寶具弱,係基本數值同skill弱
我比你阿福個寶具強化到倍率3000都好
佢個一世都儲唔滿既NP效率又如何解決
係得女王比較受惠,佢本身skill強

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 02:25 AM

手機版 | APP版