Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 34 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 54 94 144 544 1044  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
尼路 07:34 PM 08-09-15
作者: stcdavidhk:
暫時未可以穩過

等今晚11點有3騎士肥料升下吾王,之後至再挑
要借人地隻寶石翁能登、B叔、J得先得,暫時輸一場,不過剛剛打完維修咁入返去會點……
gingq7 07:39 PM 08-09-15
臨維護前過左上級master關....
用 lv23 J得(+80%NP) + lv22 B叔 + lv21借將能登(+80%NP)

第2關開能登寶具清場直入第3關就好輕鬆....
newb 07:47 PM 08-09-15
作者: 尼路:
打到上級真係超爽,一場1.XLV
升得咁快唔怕浪費左D AP?
尼路 07:50 PM 08-09-15
作者: sohippy:
升得咁快唔怕浪費左D AP?
反正今日都係升絆,無話浪唔浪廢,怕浪費可以打左幾他消到40先入場,不過我懶……浪費左個D應該夠我清返晒D石
小嘉 07:51 PM 08-09-15
插緊巴叔
蛋撻王子 08:00 PM 08-09-15
打黑龍先黎維護...Am I GG ed? ww

小弟不才..
我覺得真係好難打......
rfdingo 08:03 PM 08-09-15
維護緊時完場,試下hold住唔好end
等維護完先 埋尾

作者: 小嘉:
插緊巴叔
我投降左,不過我loop 到只用一石(囉番粒後打和)
蛋撻王子 08:04 PM 08-09-15
作者: rfdingo:
維護緊時完場,試下hold住唔好end
等維護完先 埋尾

無事 嚇死左

一入番game去我頭先第一張圖到
順利補番招鐵處女就過左關...險到呀
鐵之侍 08:11 PM 08-09-15
作者: 蛋撻王子:
打黑龍先黎維護...Am I GG ed? ww

小弟不才..
我覺得真係好難打......
我打了兩次,借人家的血腥女王和自己的小次郎才解決

第一章差不多尾聲了,龍打到我煩

還有奇蹟維修準時完成,我剛才上到
蛋撻王子 08:23 PM 08-09-15
作者: 鐵之侍:
我打了兩次,借人家的血腥女王和自己的小次郎才解決

第一章差不多尾聲了,龍打到我煩

還有奇蹟維修準時完成,我剛才上到
各位師兄進度都好快

但呢個邪龍百年戰爭既故事好好睇呀~~~~
比序章緊揪好多
stcdavidhk 08:32 PM 08-09-15
第一章反而只打左一半左右,打算升好d人至慢慢同黑貞德玩
鐵之侍 10:16 PM 08-09-15
各位師兄進度都好快

但呢個邪龍百年戰爭既故事好好睇呀~~~~
比序章緊揪好多
如果知道某些英靈生前的故事也延感慨的

其實有些人更可怕連2章也過了
Cowlex 10:17 PM 08-09-15
我連盾子特訓都未過
你班超人
代官 10:26 PM 08-09-15
二章易過一章好多
最少無晒堆龍
想唔快都難
小嘉 10:27 PM 08-09-15
ジャンヌ=ヘラクレス>タマモ=アルテラ>>アルトリア>>その他
その他星4ではシュヴァリエ、マルタ、マリー、星3では槍兄貴が当たり

海叔好Q勁
蛋撻王子 10:28 PM 08-09-15
如果知道某些英靈生前的故事也延感慨的

其實有些人更可怕連2章也過了
知道啊~個d癲既人無得比啦www

但聽好多人講第2章整體難度都低過第1章..
d龍真係好麻煩

頭先總算打贏左黑貞德...

少許捏他..戰鬥情況

我以為佢個寶具會同白貞德一樣補血無敵啦

點知佢竟然係全體攻擊wwwwwww

完全係初見殺しwwwww

之後第二次入場醒水同時間開白貞德既寶具技抵消番先緊緊過到...
傻的嗎wwwww

好興奮~~~
鐵之侍 10:30 PM 08-09-15
知道啊~個d癲既人無得比啦www

但聽好多人講第2章整體難度都低過第1章..
d龍真係好麻煩

頭先總算打贏左黑貞德...

少許捏他..戰鬥情況

我以為佢個寶具會同白貞德一樣補血無敵啦

點知佢竟然係全體攻擊wwwwwww

完全係初見殺しwwwww

之後第二次入場醒水同時間開白貞德既寶具技抵消番先緊緊過到...
傻的嗎wwwww

好興奮~~~
你超過我了,我大慨明天才打
蛋撻王子 10:46 PM 08-09-15
你超過我了,我大慨明天才打
加油呀~~
打到好嘔血
T.K. 11:19 PM 08-09-15
引繼失敗,有無人試過拎得返?a
gingq7 11:26 PM 08-09-15
終於過了漫長的第一章..
未見倒黑貞德出寶具, 佢就被我隻B叔砍死左....

劇透(?)

很難想像某黑幕明知白貞德是真的都動手.....
而且戰鬥時就真係只打我放在隊長的貞德

rfdingo 11:26 PM 08-09-15
未試過....我root機換 file + 引繼的...
haha3156 11:27 PM 08-09-15
作者: ko121314:
我自己覺得雙5星+80np抵玩D
有時開場有寶具同無差好遠
特別係呢隻game個np真係好難儲......
其實如果無80np,加60/30/15都好
因為試過一開始無np,可以打哂3場都是未儲滿
又唔是場場都可以art chain...
gingq7 11:31 PM 08-09-15
唔知遲d會唔會放埋黑貞德和藍胡子落個pool度, 明明 立繪/戰鬥動作/寶貝演出 齊晒
ko121314 11:43 PM 08-09-15
各位師兄打得咁快
我剛剛先打完第1章見到馬莉皇后
淨係靠1x lvl B狐+幸運E+朋友隻貞德好難打.....
不過B狐已經好威, 1 set brave chain可以秒1條龍
好難想像B叔會有幾勁
Cowlex 11:44 PM 08-09-15
黑貞德唔係會入pool咩?
4星好似
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 34 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 54 94 144 544 1044  ... 最後

返回主題版面