Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-09-15, 07:34 PM   #1076
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
暫時未可以穩過

等今晚11點有3騎士肥料升下吾王,之後至再挑
要借人地隻寶石翁能登、B叔、J得先得,暫時輸一場,不過剛剛打完維修咁入返去會點……

舊 08-09-15, 07:39 PM   #1077
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
臨維護前過左上級master關....
用 lv23 J得(+80%NP) + lv22 B叔 + lv21借將能登(+80%NP)

第2關開能登寶具清場直入第3關就好輕鬆....
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 07:47 PM   #1078
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: 尼路 查看文章
打到上級真係超爽,一場1.XLV
升得咁快唔怕浪費左D AP?
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 07:50 PM   #1079
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: sohippy 查看文章
升得咁快唔怕浪費左D AP?
反正今日都係升絆,無話浪唔浪廢,怕浪費可以打左幾他消到40先入場,不過我懶……浪費左個D應該夠我清返晒D石

舊 08-09-15, 07:51 PM   #1080
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
插緊巴叔
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 08:00 PM   #1081
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
打黑龍先黎維護...Am I GG ed? ww

小弟不才..
我覺得真係好難打......

舊 08-09-15, 08:03 PM   #1082
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
維護緊時完場,試下hold住唔好end
等維護完先 埋尾

引用:
作者: 小嘉 查看文章
插緊巴叔
我投降左,不過我loop 到只用一石(囉番粒後打和)
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 08:04 PM   #1083
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: rfdingo 查看文章
維護緊時完場,試下hold住唔好end
等維護完先 埋尾

無事 嚇死左

一入番game去我頭先第一張圖到
順利補番招鐵處女就過左關...險到呀

舊 08-09-15, 08:11 PM   #1084
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
打黑龍先黎維護...Am I GG ed? ww

小弟不才..
我覺得真係好難打......
我打了兩次,借人家的血腥女王和自己的小次郎才解決

第一章差不多尾聲了,龍打到我煩

還有奇蹟維修準時完成,我剛才上到

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 08:23 PM   #1085
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
我打了兩次,借人家的血腥女王和自己的小次郎才解決

第一章差不多尾聲了,龍打到我煩

還有奇蹟維修準時完成,我剛才上到
各位師兄進度都好快

但呢個邪龍百年戰爭既故事好好睇呀~~~~
比序章緊揪好多

舊 08-09-15, 08:32 PM   #1086
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
第一章反而只打左一半左右,打算升好d人至慢慢同黑貞德玩

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 10:16 PM   #1087
鐵之侍

引用:
各位師兄進度都好快

但呢個邪龍百年戰爭既故事好好睇呀~~~~
比序章緊揪好多
如果知道某些英靈生前的故事也延感慨的

其實有些人更可怕連2章也過了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 08-09-15 10:23 PM 被 鐵之侍 編輯。
舊 08-09-15, 10:17 PM   #1088
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
我連盾子特訓都未過
你班超人

舊 08-09-15, 10:26 PM   #1089
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
二章易過一章好多
最少無晒堆龍
想唔快都難

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 10:27 PM   #1090
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
ジャンヌ=ヘラクレス>タマモ=アルテラ>>アルトリア>>その他
その他星4ではシュヴァリエ、マルタ、マリー、星3では槍兄貴が当たり

海叔好Q勁
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 10:28 PM   #1091
蛋撻王子
功德完滿

引用:
如果知道某些英靈生前的故事也延感慨的

其實有些人更可怕連2章也過了
知道啊~個d癲既人無得比啦www

但聽好多人講第2章整體難度都低過第1章..
d龍真係好麻煩

頭先總算打贏左黑貞德...

少許捏他..戰鬥情況

我以為佢個寶具會同白貞德一樣補血無敵啦

點知佢竟然係全體攻擊wwwwwww

完全係初見殺しwwwww

之後第二次入場醒水同時間開白貞德既寶具技抵消番先緊緊過到...
傻的嗎wwwww

好興奮~~~

舊 08-09-15, 10:30 PM   #1092
鐵之侍

引用:
知道啊~個d癲既人無得比啦www

但聽好多人講第2章整體難度都低過第1章..
d龍真係好麻煩

頭先總算打贏左黑貞德...

少許捏他..戰鬥情況

我以為佢個寶具會同白貞德一樣補血無敵啦

點知佢竟然係全體攻擊wwwwwww

完全係初見殺しwwwww

之後第二次入場醒水同時間開白貞德既寶具技抵消番先緊緊過到...
傻的嗎wwwww

好興奮~~~
你超過我了,我大慨明天才打

舊 08-09-15, 10:46 PM   #1093
蛋撻王子
功德完滿

引用:
你超過我了,我大慨明天才打
加油呀~~
打到好嘔血

舊 08-09-15, 11:19 PM   #1094
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引繼失敗,有無人試過拎得返?a

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 11:26 PM   #1095
gingq7

終於過了漫長的第一章..
未見倒黑貞德出寶具, 佢就被我隻B叔砍死左....

劇透(?)

很難想像某黑幕明知白貞德是真的都動手.....
而且戰鬥時就真係只打我放在隊長的貞德
舊 08-09-15, 11:26 PM   #1096
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
未試過....我root機換 file + 引繼的...
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 11:27 PM   #1097
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: ko121314 查看文章
我自己覺得雙5星+80np抵玩D
有時開場有寶具同無差好遠
特別係呢隻game個np真係好難儲......
其實如果無80np,加60/30/15都好
因為試過一開始無np,可以打哂3場都是未儲滿
又唔是場場都可以art chain...

舊 08-09-15, 11:31 PM   #1098
gingq7

唔知遲d會唔會放埋黑貞德和藍胡子落個pool度, 明明 立繪/戰鬥動作/寶貝演出 齊晒
舊 08-09-15, 11:43 PM   #1099
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
各位師兄打得咁快
我剛剛先打完第1章見到馬莉皇后
淨係靠1x lvl B狐+幸運E+朋友隻貞德好難打.....
不過B狐已經好威, 1 set brave chain可以秒1條龍
好難想像B叔會有幾勁

舊 08-09-15, 11:44 PM   #1100
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
黑貞德唔係會入pool咩?
4星好似

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:56 PM

手機版 | APP版