Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Sega Soul Reverse Zero
kanone 04:32 PM 12-29-16
作者: AkaIITO:
6石都冇新野抽....
博下常設ssr ja
so far 2x日中過2次ssr
Hawk 04:37 PM 12-29-16
作者: kanone:
博下常設ssr ja
so far 2x日中過2次ssr
6石我抽咗幾日冇再抽變番8石...不過抽親都R冇心機再抽, 反而用免費卷中過2,3次SSR
kanone 04:51 PM 12-29-16
玩到而家抽ge ssr都唔係好多
齊格菲 突2
弓 突2
伯 突1
蘿莉 突1
曹操 突1
乙女
槍女

故事2mode全清 遺跡全清 人物故事剩8個66%
免費石,卷全清 課金淨抽6石抽
陸奧 貴志 05:16 PM 12-29-16
頂你成team ssr打上級都差d爆唔到角gg...
忍者 05:16 PM 12-29-16
超級唔夠打
break time未完都死咁滯
係咪要用甘寧?
Hawk 05:22 PM 12-29-16
我唔係好你好多, 一樣故事, 遺跡全清, 人物故事就剩一半到

齊格菲 突1
弓 突1
蘿莉 突1
乙女 突1
蘭斯 突1
羅馬女 突1
偽藥
Hawk 05:29 PM 12-29-16
作者: 忍者:
超級唔夠打
break time未完都死咁滯
係咪要用甘寧?
我3魔1蘭斯1神補, 用魔力集中再搭隻加魔攻fd夠時間爆角, 有時爆唔到都死唔哂, 第2次break time爆到尾就win
忍者 05:53 PM 12-29-16

打唔爆角.....
Hawk 06:11 PM 12-29-16
原來你冇練功, 啲角色又未升滿又未全覺, 乖乖打上級算啦…
忍者 06:25 PM 12-29-16
個個星期都打event
0課懶玩家
Hawk 06:31 PM 12-29-16
個個星期都打event
0課懶玩家
我都係之前半體爆石升滿覺滿咋, 課咗單都只係上次抽嘢用...
lovesong 07:50 PM 12-29-16
條尾好少血,break左條尾打左陣break角點都過到超既

Hawk 08:29 PM 12-29-16
係啦! 蠢咗, 之前以為要打頭先, 原來爆尾再爆頭易好多, 而家安定刷超級, 打咗兩萬幾分都未跌過紅卷...

原來開咗英靈列傳2, 似乎就快有3隻常註新角, 大家有卷不妨留一留
lovesong 08:48 PM 12-29-16
衝之前,去換盾個shop度先,有平水買,3石5枝,不過限有償石
眼鏡娘好難抽 又多d突料
Hawk 09:15 PM 12-29-16
啱啱去買咗, 真係唔講唔知~
忍者 10:39 PM 12-29-16
作者: Hawk:
係啦! 蠢咗, 之前以為要打頭先, 原來爆尾再爆頭易好多, 而家安定刷超級, 打咗兩萬幾分都未跌過紅卷...

原來開咗英靈列傳2, 似乎就快有3隻常註新角, 大家有卷不妨留一留
點解咁快可以兩萬分....爆石打??
kanone 11:56 PM 12-29-16
2倍水打 好快
btw 問左朋友上ev d 2倍水無保留......
Hawk 11:59 PM 12-29-16
點解咁快可以兩萬分....爆石打??
用免費2倍水嘛, 超級1場2倍1500分, 當然用水半粒鐘就一定要爆石打, 要打30萬分都係預百零2百石左右架喇
Hawk 11:59 PM 12-29-16
作者: kanone:
2倍水打 好快
btw 問左朋友上ev d 2倍水無保留......
上次已經寫明冇得留喎...
忍者 12:24 AM 12-30-16
得200石左右,仲要打唔到超級
都係果斷放棄算數
冇課金唯有咁玩
kanone 01:16 AM 12-30-16
作者: Hawk:
上次已經寫明冇得留喎...
無留意到

見隔離shadowverse甘佛心前後加埋派成單甘濟(派左35抽 1單9800/48抽)慳返課少左就走去手痕左1個10連俾sega,結果係乜都無
Hawk 01:57 AM 12-30-16
得200石左右,仲要打唔到超級
都係果斷放棄算數
冇課金唯有咁玩
咁最少都要打1張ssr番嚟呀, 好似8萬幾分
陸奧 貴志 07:29 AM 12-30-16
第一次11連中四眼妹ssr,跟住衰貪心追多次11連,sr都冇張....
daihamlop 09:47 AM 12-30-16
今次唔好爆石啦
照個速度,係無可能突爆隻ssr
而家連十份一都無
所以你幾用力都係頂盡得LV75
kanone 10:01 AM 12-30-16
我覺得sega會做假數
唔係既話 top 果班課長一定嘈
標籤:Soul Reverse Zero, ソウルリバース ゼロ
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面