Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-16-15, 07:14 AM   #76
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
真係好討厭呢類hardsell 課金game
我講果隻街機黎

我個人等睇 Paseli 會因為賭博成份收檔

引用:
作者: 大情大性武大帝 查看文章
如果唔買子彈呢?
會非常難打,原本個準備子彈量更本唔足夠打

呢隻仲要係網上對戰版黎

此篇文章於 05-16-15 07:16 AM 被 TCS_disable 編輯。
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-15, 10:35 AM   #77
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
柯南米世界課金版
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-15, 10:46 AM   #78
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
等睇爆煲

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-15, 11:06 AM   #79
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
其實家用機當街機咁入coin 玩已經行緊,睇b社果邊今年都開始發大攪, VS新版直頭想就咁移植入,XD
k社真是唔知諗乜.....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-15, 11:48 AM   #80
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: now_loading 查看文章
柯南米世界課金版
課金買鎖匙救人乎?咁咪即係綁架交贖金
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-15, 08:53 PM   #81
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
今日又炒左班街機部(結他GAME方面)的人

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-15, 08:59 PM   #82
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing

等睇konami完全收皮
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-15, 09:20 PM   #83
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
破釜沉舟
我信你架konami

舊 05-18-15, 09:30 PM   #84
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
收皮之前麻煩將PS舊game放上psn等我回味一下a
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-15, 10:22 PM   #85
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
柯拿米,再見了,謝謝你當年給我心跳回憶。
由手機版發出
莎月美希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-15, 11:10 PM   #86
Sousa
Junior Member

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: 莎月美希 查看文章
柯拿米,再見了,謝謝你當年給我心跳回憶。
由手機版發出
心跳4雖然不是全美,但是我玩得很開心(全女角攻略),算是給系列一個很好的完結。
最後一句〜〜さらばだコナミ‼︎
Sousa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-15, 11:14 PM   #87
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
可以講粗口嗎?

不可以?那我沒什麼好說的了。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-15, 11:24 PM   #88
Hunter

註冊日期: Jan 2002
都未有咩顯著成績就斬哂自己D 手腳
做生意做到佢咁有趣既

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-15, 09:07 AM   #89
deltax
Senior Gamer

Wii U IDkotoic
PSN  IDkotoi_HK
XBox Live Gamertagkotoi
Gradius 系列是否已死?
deltax 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-15, 10:00 AM   #90
now_loading
VanHelsing

應該要在 Konami 健身中心的設施上加埋課金系統先夠狠.
舊 05-19-15, 10:14 AM   #91
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
攪到越來越唔想買mgs5
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-15, 10:22 AM   #92
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: 真!DC 查看文章
攪到越來越唔想買mgs5
由手機版發出
要買,當做帛金
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-15, 10:41 AM   #93
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
唔買MGS5點令Konami後侮

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-15, 10:43 AM   #94
alexchrome
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Sito 查看文章
要買,當做帛金
我買MGSV係因為小島 , 唔係konami
alexchrome 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-15, 10:53 AM   #95
TCS_disable
我有車車~

Konami 搞成而家咁
Square Enix 變左空頭支票公司
Capcom 窮到無其他野可以出
Namco Bandai 發錢寒,變左東方EA,咩都要DLC
SEGA 蝕多一兩年應該會走 Konami 條路
其他出名嘅都俾以上公司食晒

換句話, 日本Game廠 係家用機遊戲開發步入歷史,只係時間問題
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-15, 11:47 AM   #96
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: GN00508771 查看文章
今日又炒左班街機部(結他GAME方面)的人
有無個消息既source?
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-15, 02:49 PM   #97
now_loading
VanHelsing

今代MS, Sony 都冇乜開大水喉買獨佔, 包銷, 或開發, 大家都窮, 死得更快...
舊 05-19-15, 02:59 PM   #98
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: now_loading 查看文章
今代MS, Sony 都冇乜開大水喉買獨佔, 包銷, 或開發, 大家都窮, 死得更快...
M$輸咗咁多代,SORRY本業差唔多崩潰咁滯…
不過資本強到富可敵國S既老任都唔敢大玩,就知大家幾睇淡家用市場。

舊 05-19-15, 03:39 PM   #99
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
老任唔大玩係佢一直都咁保守O者...

舊 05-19-15, 05:03 PM   #100
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
任記當年實牙實齒話唔咁玩
而家咪又要死死地氣電話課金dlc
根本家用機都唔可以唔變

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] 尖頂帽與魔法店新作 : とんがりボウシと魔法の町, Konami Netnet 手提遊戲機討論版 1 09-13-12 04:13 AM
[Konami] Konami Arcade Game Championship Marco 街機遊戲討論版 0 02-20-11 04:52 PM
NEW:Konami將推出柯拿米世界3??(Konami Wai Wai World 3) 神祕人1號 電視遊戲討論版 21 03-03-05 10:52 PM
[E3]Konami booth neo2046 電視遊戲討論版 0 05-17-04 12:41 AM
konami star online 高橋涼介 PC電腦遊戲討論版 0 09-26-03 01:20 PM

現在的時間是 10:51 PM

手機版 | APP版