Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 04-30-11, 09:34 PM   #1
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
Fast & Furious 5 (狂野時速 5) (5/5 上映)

http://www.imdb.com/title/tt1596343/

睇過哂4集, 呢集都會睇, 見廣告有Rock
有imax版?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 09:48 PM   #2
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
開始來來去去都係咁
Universal又唔捨得完結個系列,所以決定要轉型
今集將會係小小開始
下集起會將重心由飛車轉為盜賊動作片種

‘Fast and Furious’ Franchise to Shift Focus from Car Culture to Heist Action
http://www.slashfilm.com/fast-furiou...-heist-action/

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 07:00 PM   #3
赤目黑龍
God of Gamer
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
開始來來去去都係咁
今集將會係小小開始

‘Fast and Furious’ Franchise to Shift Focus from Car Culture to Heist Action
http://www.slashfilm.com/fast-furiou...-heist-action/
呢個系列話晒都出到竹第4集
而且由第一集開始到而家已經足足10年
轉變亦係正常嘅

講真
今集都算係咁㗎喇
130分鐘入面都冇乜冷場

臨尾咁大條線
相信第6集都應該快推出啦

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 07:20 PM   #4
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
Looks cool~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 08:12 PM   #5
二伍

第4集都未睇
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 09:01 PM   #6
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 赤目黑龍 查看文章
轉變亦係正常嘅

講真
今集都算係咁㗎喇

臨尾咁大條線
130分鐘咁長都無冷場咁正

大乱闘X
舊 05-05-11, 11:54 PM   #7
skyleader4
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDelvis_kame
今日睇左 睇畫面 睇靚車 就真係幾正 !
但故事極多反駁位 ....
套戲已經由賽車片變左做警誹動作片~

但都仍然會追第6集 ... lol

skyleader4 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 12:02 AM   #8
Cpato

PSN  IDPato-0402
頭4集都有睇, 今集無理由唔睇
但係我想睇多d賽車場面
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 12:30 AM   #9
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
引用:
作者: 赤目黑龍 查看文章
轉變亦係正常嘅

講真
今集都算係咁㗎喇

臨尾咁大條線
原來已經十年...
第一二集有睇...大家覺得邊集最好睇?
tokyo果集係咪換哂角色?

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 12:36 AM   #10
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
1, 2 最好睇
3 係另一個故事
4 同1,2比較之下比較一般, 但都係水準之上

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 12:39 AM   #11
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

原來完場時要唔好走住

大乱闘X
舊 05-06-11, 07:01 PM   #12
赤目黑龍
赤貧神

PSN  IDdamnprincess
引用:
作者: 天立﹏. 查看文章
原來已經十年...
hehe~~
睇完FAST 5
忍唔住買番頭4集br睇
睇完話你知吓......

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 07:50 PM   #13
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: 天立﹏. 查看文章
原來已經十年...
第3集tokyo你當係外傳就得

舊 05-07-11, 12:20 AM   #14
魔王-將
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
PSN  IDkingjoe_1988
話時話電單車條女係咪第4集果個?
魔王-將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-11, 12:24 AM   #15
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: 魔王-將 查看文章
冇錯

舊 05-07-11, 03:36 AM   #16
大粒麥
最後衝刺......

頭先我都睇左, 好爽....
由其係尾段個流星鎚

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-11, 04:47 AM   #17
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
今日睇完....FIVE黎個反高潮...3,4完全令我失望....但係5就好好睇....失望是賽車場面貴精不貴多....

舊 05-07-11, 04:50 AM   #18
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
開始來來去去都係咁
今集將會係小小開始

今集我已經以為睇緊SAVING PRIVATE RYAN同玩緊BIOHAZARD

舊 05-07-11, 03:18 PM   #19
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
啱啱睇完, 意料之外好睇, 故仔預左來來去去都係咁, 但都幾刺激, 我俾85分.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 12:05 AM   #20
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Dreamcast肥仔 查看文章
今日睇完....FIVE黎個反高潮...3,4完全令我失望....但係5就好好睇....失望是賽車場面貴精不貴多....
我反而覺得4既賽車場面比5精好多
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 10:38 PM   #21
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
大隻佬打交都好好睇
俾著普通人可能食一鎚就瓜得
佢地打到爆哂光
ammms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-11, 12:36 AM   #22
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
The Rock成套片都好濕

這次的飛車特技好好睇
好過4集尾段在山洞裡面飛車,印像中好大陣電腦CG味

劇透

去到巴西,
果然一定要跳天台
同埋一定用裸女數錢/數毒品(另一套電影)
還有一定要影一影個耶穌像 (影成3次…)

中段全角色練車那段有點浪費時間,似比讚助商show車用

用車打翻巴士,汽車柔道?!
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-11, 09:04 PM   #23
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
未睇
不過第三集個日本車手唔係死左咩
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-11, 09:47 PM   #24
Cpato

PSN  IDPato-0402
引用:
作者: hap3afrien 查看文章
未睇
今集個時序係第三集之前

今日睇完, 都無令我失望
期待第六集

引用:
作者: 魔王-將 查看文章
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
冇錯
即係第4集邊個? 唔記得左

此篇文章於 05-10-11 09:49 PM 被 Cpato 編輯。
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-11, 11:29 PM   #25
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
作者: hap3afrien 查看文章
未睇
臨完場果時佢有話之後會去日本...!
不過...果個應該係韓國人?

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[狂野時速新一集]The Fast and the Furious: Tokyo Drift Metal Gear NT 電影版 34 09-28-06 08:11 AM
[PSP]The Fast and the Furious neo2046 手提遊戲機討論版 5 04-06-06 01:06 PM
[PS2]Fast and the Furious neo2046 電視遊戲討論版 0 04-06-06 12:31 AM
《再說一次我愛你》(演員:劉德華,楊采妮,蔡卓妍)(上映中)內有劇照&電影預告link kingtin1 電影版 31 11-05-05 11:57 PM
上映電影資料區- (新片上映本週三重新更新)(post #1)[逢星期三更新] JACKY 電影版 5 01-28-05 01:07 AM

現在的時間是 11:49 AM

手機版 | APP版