Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-19-11, 09:25 PM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
Kinder出奇旦..

個新包裝咩事

呢款

好童年回憶變成咁

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-11, 09:56 PM   #2
stamenccy
Senior Gamer
星野結界

註冊日期: May 2007
PSN  IDHoshino_San
XBox Live GamertagEmp34GTR
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
個新包裝咩事

呢款

好童年回憶變成咁
YES! 我都見到...依家變咗做膠蛋 入面嗰兩粒嘢仲好核突!!

舊 09-19-11, 09:59 PM   #3
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
入面係…牛丸?

依家變咗得番半隻蛋?另外半隻放玩具?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-11, 11:10 PM   #4
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
半邊玩具....咪仲細件過舊ver

舊 09-19-11, 11:13 PM   #5
JEREMY
Ultimate Gamer
祖離米

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagNEWtheJEREMY
新加坡版??

而家香港變埋咁?

PAD :122,999,742 , 長掛297
DQMSL:S級,NO.123,100,970,765
SB:新手參上 163,542,030

一齊玩丫 最緊要開心 多謝各位每一個回應..
MHF ID=祖離米/一離米
希望..只是暫時的離開....
JEREMY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-11, 11:13 PM   #6
簡..
Game Master

註冊日期: Jan 2008
http://photoshopcat.blog138.fc2.com/...#more%E2%80%A6

. . .

(碎碎念)
簡.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-11, 12:07 AM   #7
s300983
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2008
今日睇廣告睇到眼都突…
真係好出奇…蛋都變到唔係蛋咁…
s300983 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-11, 11:55 AM   #8
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
舊樣梗係俾D敲詐組織投訴過
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-11, 11:56 AM   #9
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
之前個PACKAGING 一直唔比入口美國的

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-11, 12:07 PM   #10
ゆり

註冊日期: Nov 2004
依家仲有冇舊版買?

舊 09-20-11, 12:09 PM   #11
ヨコ男
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
估唔到拎出黎講

其實而家d細路都唔會玩呢d玩具仔啦

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-11, 12:29 PM   #12
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
呢隻外國有好耐架啦
即係香港都全部轉晒呢隻?

舊 09-20-11, 12:48 PM   #13
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
以前“輪“隻蛋出黎好正架嘛

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-11, 01:28 PM   #14
御緣
一字記之曰"黑"

註冊日期: May 2002
成隻蛋都唔同晒...不過今日都去買隻試一試先

舊 09-20-11, 01:38 PM   #15
ZombieTerry
Game Master

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: ヨコ男 查看文章
估唔到拎出黎講

其實而家d細路都唔會玩呢d玩具仔
咁你就錯喇~~
ZombieTerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-11, 01:42 PM   #16
半人馬-RigiL-
Game Master

係咪因為以前隻設計太危險,同埋保質都無咁好
成日見到d蛋凹左落去,應該俾人㩒爛或者上貨被整爛
所以先改到有個膠保護住分開2邊。
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-11, 03:17 PM   #17
大粒麥
最後衝刺......

註冊日期: Dec 2001
果兩粒係咪小學雞size荔枝...

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-11, 10:16 PM   #18
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: ゆり 查看文章
依家仲有冇舊版買?
頭先見到百街重有
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-11, 12:53 AM   #19
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
細個要默書100分先有一隻

舊 09-22-11, 03:03 AM   #20
ゆり

註冊日期: Nov 2004
係我住果頭行左幾間7仔ok

新版都賣晒

舊版就一隻都冇

舊 09-26-11, 10:05 PM   #21
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
驚奇蛋............

都唔知有乜玩?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-11, 02:03 AM   #22
shineon
Junior Member
閃呀閃呀閃

如果印既係 QB 就好好玩了XD
shineon 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:22 PM

手機版 | APP版