Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-15-06, 07:20 PM   #201
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
仲有附加漫畫

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 10:36 PM   #202
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
學姐是好人定壞人.......?
成個舞滨d人唔通去左月面?
舞滨有咩秘密??

舊 08-15-06, 10:47 PM   #203
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

點解漫畫副司令萌吟多...........唔公平

舊 08-15-06, 11:18 PM   #204
Durandal
Senior Gamer
冰結之杖

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: com1010hkjp
學姐是好人定壞人.......?
成個舞滨d人唔通去左月面?
舞滨有咩秘密??
又最安全又最危險...
打唔爆?但係咁爆炸發又無事有可能嗎?

舊 08-16-06, 12:22 AM   #205
漆黑天使

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: Durandal
又最安全又最危險...
打唔爆?但係咁爆炸發又無事有可能嗎?
會唔會有資料copy存在左喺海神號架艦上(最安全又最危險)個部份係隱藏在海神號艦裏的內部度(呢個係我睇完左之後諗既想法來的)
漆黑天使 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 12:51 AM   #206
bigcat
囧..

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: 漆黑天使
會唔會有資料copy存在左喺海神號架艦上(最安全又最危險)個部份係隱藏在海神號艦裏的內部度(呢個係我睇完左之後諗既想法來的)
我想9成在敵人的基地內

bigcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 01:23 AM   #207
Durandal
冰結之杖

引用:
作者: bigcat
我想9成在敵人的基地內
我信呢個多d
而且又話學姐同司令同世界蛇有關系(定聯絡定咩?)...

舊 08-16-06, 02:51 AM   #208
漆黑天使

註冊日期: Dec 2005
引用:
我想9成在敵人的基地內
嗯.......嗯........這個說法的確比較更有說服力
舞浜伺服器的資料在敵方的基地內or敵方基地核心度
漆黑天使 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 03:21 AM   #209
EricET

註冊日期: May 2003
PSN  IDEricet83
XBox Live GamertagEricet83
越泥越精彩了
十分期待之後的發展呢!
EricET 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 06:43 PM   #210
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
下集開始講學姐的底細和背景
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 11:23 PM   #211
jason230
Junior Member

引用:
我想9成在敵人的基地內
但如果真係的話,又點解只得佢在敵人基地~????咁其他伺服呢?
套野真係好緊張><"
jason230 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-06, 12:00 AM   #212
EricET

註冊日期: May 2003
PSN  IDEricet83
XBox Live GamertagEricet83
引用:
作者: fiendray
下集開始講學姐的底細和背景
話唔定學姐或者艦長就係發明世界蛇個人
EricET 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-06, 12:39 AM   #213
Durandal
冰結之杖

引用:
作者: jason230
但如果真係的話,又點解只得佢在敵人基地~????咁其他伺服呢?
套野真係好緊張><"
學姐同司令一定有d野

舊 08-20-06, 04:48 PM   #214
lbiceman
Game Master

註冊日期: Mar 2002
引用:
學姐同司令一定有d野
我最怕最後講原來京先係發明量子server嗰個癲佬咁就真係比佢吹脹
但成個server migrate咗去敵人個機地,又好似唔係好合理喎!
lbiceman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-06, 04:25 PM   #215
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
20字幕
avi & rmvb同時出現

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-06, 06:06 PM   #216
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

比我估中左
真係上左月面

舊 08-21-06, 06:26 PM   #217
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

下集好似有XBOX 360隻game個主角

舊 08-21-06, 07:05 PM   #218
Durandal
冰結之杖

引用:
比我估中左
真係上左月面
又可以當敵人果度

司令仲嚴重過副司令...

舊 08-21-06, 07:18 PM   #219
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
學姐反擊戰\/

司令就死咁a
有裡人格?

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-06, 07:41 PM   #220
李某人
Game Master
初心者

註冊日期: Jun 2004
引用:
又可以當敵人果度

司令仲嚴重過副司令...
本來以為副司令已經慘...
誰知司令更慘...

不過到底他們是怎麼將 Server 轉移上月面而不被發現的...
真是一個謎啊...

人類因為別人幸福而自己也感到幸福這種事,只不過是望梅止渴而已。
李某人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-06, 02:04 AM   #221
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 李某人
本來以為副司令已經慘...
誰知司令更慘...

不過到底他們是怎麼將 Server 轉移上月面而不被發現的...
真是一個謎啊...
一開始京(舊ver.)係死於月面,
可能就係果個時候...

另外,我覺得守和成日強調自己冇感情,有d怪怪地咁

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-06, 02:09 AM   #222
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: ZONDAS
一開始京(舊ver.)係死於月面,
可能就係果個時候...

另外,我覺得守和成日強調自己冇感情,有d怪怪地咁
因為守和成日凝住京同學姐先係真正的一對,唔係自己.

舊 08-22-06, 04:46 AM   #223
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
下集好似有XBOX 360隻game個主角

仲有一位女角

下集連果兩個support都要出動

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-06, 02:30 PM   #224
LPSLPSLPS
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
game同動畫連動??

無玩過隻game,唔知game的故事會唔會在動畫出現...

唯君瞭我心。
LPSLPSLPS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-06, 02:44 PM   #225
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄

仲有一位女角

下集連果兩個support都要出動
用來幫隻game賣廣告~^^
我都買了隻2手,不過未開始玩.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB360]Zegapain NOT預定12月7日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 10 11-07-06 09:09 PM
[XB360]Zegapain XOR圖片,7月27日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 30 08-23-06 12:31 PM
Zegapain Hayami 日本動漫畫討論版 0 12-11-05 11:23 AM

現在的時間是 07:30 AM

手機版 | APP版