Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-29-16, 09:58 AM   #16926
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
雖然大部份也記得,但師兄們不是用回這兒的版名我還是分不清誰是誰

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 12:27 PM   #16927
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
英文同漢字名的大多認到

日文名真係唔多記得
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 12:32 PM   #16928
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
有時我DEL D好耐無上線的都要CHECK下係唔係GAF的各位(對返有MARK在LIST的人)

大家係唔係加返@GAF會方便認D~~XD

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 12:53 PM   #16929
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

最後趕得切換哂蓮華,總計跌4張南丁,0張乳上
引用:
作者: digiharuka 查看文章
打剩綠方 (反正有5000存貨)
5000換完所長後就無哂

舊 06-29-16, 01:04 PM   #16930
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
最後趕得切換哂蓮華,總計跌4張南丁,0張乳上

5000換完所長後就無哂
仲要未必5000
可能600

【カルデア広報局より】
「600万DL突破キャンペーン」曜日クエストプチリニューアル!に不具合が確認されたため、実施を延期させていただきます。ご迷惑をおかけいたしますことをお詫び申し上げます。詳しくは→https://t.co/6ejl7z9sHn #FateGO

曜日更新延期
【対応内容】
・聖晶石5個

舊 06-29-16, 01:06 PM   #16931
鐵之侍

居然延期。。。。。

雖然不打算抽的就是了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 06-29-16, 01:10 PM   #16932
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
居然延期。。。。。

雖然不打算抽的就是了
只係曜日任延期而已
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 01:45 PM   #16933
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
除左蛋撻、鐵之侍,同埋好耐冇見到浮上既TK之外,大部份都唔認得
當然我亦唔會認為有幾多個人認得出我
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 01:52 PM   #16934
psidef

註冊日期: Apr 2007
我其實都唔知有冇add大家, 因為換過AC......

舊 06-29-16, 01:52 PM   #16935
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
就算認唔到 自問次次EVEVT都完走 禮裝 特效又次次掛哂 照計應該唔會被掃走既w

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 02:12 PM   #16936
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 大破人間 查看文章
英文同漢字名的大多認到

日文名真係唔多記得
+1
英文同漢字我大部份都分倒GAF定街外,
但日文名完全match唔倒,

有隻日文名大腿, 掛出黎隻隻都 全技10+寶具5 (C狐/B狐/阿提拉/仲有幾隻唔記得)兼6-7張"突滿"寶石翁。。
唔知係唔係呢度d師兄...

此篇文章於 06-29-16 02:20 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 02:37 PM   #16937
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
呢度良妻率好低

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 03:22 PM   #16938
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
作者: T.K. 查看文章
呢度良妻率好低
主要問題係孔明賺友點好好多......就算有良妻都未必放出黎~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
舊 06-29-16, 03:49 PM   #16939
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
良妻寶五的話,我都係認為比孔明勁
寶一、二就無得比

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 03:54 PM   #16940
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
主要問題係孔明賺友點好好多......就算有良妻都未必放出黎~
等今日更新後就知孔明好唔好賺友情點了~
希望出到黎個個Function完善d啦

我自己本身就比較少揀人隻孔明用~

諗諗下好似未係今次更新到加呢個功能?
好似記錯左

此篇文章於 06-29-16 03:56 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 04:00 PM   #16941
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
作者: T.K. 查看文章
良妻寶五的話,我都係認為比孔明勁
寶一、二就無得比
TK...我跟唔上LEE個討論了~~^^"

火紋
舊 06-29-16, 04:03 PM   #16942
gingq7

我都好少用人地的孔明, 多數情況下直接揀隻剋職5星就算
舊 06-29-16, 04:06 PM   #16943
蛋撻王子
功德完滿

http://news.fate-go.jp/2016/m5fma6/

禮裝資料補上

舊 06-29-16, 04:06 PM   #16944
gingq7

良妻寶五都要夾番隻主攻手係藍寶具,
但孔明基本上任何隊伍/任何敵人都可以用

吸友點係孔明著數
舊 06-29-16, 04:08 PM   #16945
gingq7

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
★★★R
 過ぎ去りし夢
 ATK 200(最大:1000) HP 0
 スキル
〔アサシン〕クラスが装備した場合宝具威力を15%アップ

禮裝玩到無野好玩,開始玩職業限定了?
遲d會唔會有星數限定?
舊 06-29-16, 04:09 PM   #16946
鐵之侍

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
引用:
作者: gingq7 查看文章
★★★R
 過ぎ去りし夢
 ATK 200(最大:1000) HP 0
 スキル
〔アサシン〕クラスが装備した場合宝具威力を15%アップ

禮裝玩到無野好玩,開始玩職業限定了?
遲d會唔會有星數限定?
過ぎ去りし夢某程度都算是給切嗣用的說

不過今次新3星禮裝都算有用就是了

舊 06-29-16, 04:20 PM   #16947
蛋撻王子
功德完滿

【カルデア広報局より】
「サーヴァント強化クエスト 第3弾」本日の強化対象サーヴァントはメディア!クエストクリアで新スキル「キルケーの教え」を獲得!詳しくは→https://t.co/OzVfPQnq41 #FateGO https://t.co/cRqBP4sLpC

C子

【カルデア広報局より】
6月29日(水)17:00より一部サーヴァントの絆レベルの上限を開放いたしました!第5弾の対象サーヴァント10騎など、詳しくは→https://t.co/7HoU9cZ81L #FateGO https://t.co/V7J2AD8WpP

◆対象サーヴァント◆
アステリオス
アレキサンダー
アン・ボニー&メアリー・リード
沖田総司
クー・フーリン(ランサー)
呪腕のハサン
スカサハ
玉藻の前
メディア
メドゥーサ

切嗣陰功豬……

舊 06-29-16, 04:23 PM   #16948
gingq7

維修前入左菩薩級, 但唔記得打完佢,
維修後入得番去打埋仲趺左張風雲仙姬, 真正標尾會

-----

很想知沖田絆10禮裝係乜
舊 06-29-16, 04:43 PM   #16949
鐵之侍

C媽 的新技能算有用可惜不是藍卡強化

終於到咒腕哈桑,師父和槍哥也有了是想要人去抽師父嗎……

此篇文章於 06-29-16 04:50 PM 被 鐵之侍 編輯。
舊 06-29-16, 04:45 PM   #16950
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
請問free quest刷頁系咪只有ロンドン ハイドパーク「水晶宮の残影」一擇?
連打十場一張都唔跌

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:40 AM

手機版 | APP版