Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-18-16, 08:56 AM   #25751
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: casio 查看文章
冇農具打星星效率真係好差……搞到心思思想抽,不過得翻4日又覺得唔抵玩
唔好衝動,
無農具AP40一場都有30星左右,
換素材400星= ~530AP = 自然回體1.85日
換埋兩桶炸雞+兩張禮裝=500星 = ~666AP = 爆5粒金果搞掂
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 09:02 AM   #25752
gingq7

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
岩岩收工回到家
七點又出門口番工....
好彩呢段時間只係復刻EVENT
打兩份工?
我試過做兩份full time, 2-3日就散晒, 焗住quit一份
舊 11-18-16, 09:03 AM   #25753
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
師兄咁樣真係可以?
我只能更新一次
第二次要放置一分鐘(?)才可以

舊 11-18-16, 09:06 AM   #25754
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
師兄咁樣真係可以?
引用:
作者: gingq7 查看文章
打兩份工?
我試過做兩份full time, 2-3日就散晒, 焗住quit一份
炒散
正常應該完晒了
尋晚係意外黎 無端端多左一晚

同另一個都有玩FGO既朋友去做
睇住佢未出糧已經拎左份糧去抽..
仲要成PACK得隻4星童謠
(我有份幫佢抽其中10抽送佢一程)

不過都要捱過埋今日...
我完全已經係一條死屍既狀態

頭先見到有街客100童謠 好正

此篇文章於 11-18-16 09:08 AM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 09:10 AM   #25755
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
1 pack 1隻4 星好正常

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 09:13 AM   #25756
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
有4星已經唔好話自己黑

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 09:41 AM   #25757
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
引用:
有4星已經唔好話自己黑
仲要無5星禮裝
莫講話活動既5星禮裝添

完全係大爆死

話說係到抽箱先係到諗
庄司真係復刻活動就乜都唔改進架喎
事隔一年依然要10下10下咁抽個500件既箱....
真係抽到訓著都未抽完

舊 11-18-16, 09:52 AM   #25758
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
唔好衝動,
換埋兩桶炸雞+兩張禮裝=500星 = ~666AP = 爆5粒金果搞掂
依家可以reset大腿都還好,如果唔係我真係會認唔往
不過好彩之前活動幾乎冇乜點用金果,咁計10個內應該可以搞掂

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 10:20 AM   #25759
gingq7

引用:
話說係到抽箱先係到諗
真係抽到訓著都未抽完
好似都有改少少,
個抽箱好似多左d顏色,
換野果頁聖誕黑王好似多左一句對白,
聖誕黑王語音果頁好似多左一大堆問號
舊 11-18-16, 10:26 AM   #25760
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
仲要無5星禮裝
莫講話活動既5星禮裝添

完全係大爆死

話說係到抽箱先係到諗
真係抽到訓著都未抽完

連友抽都唔肯SET 100連抽, 點會寄望佢會SET 抽BOX
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 11:23 AM   #25761
gingq7

應該要有個制係成個box買
舊 11-18-16, 11:52 AM   #25762
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
唔好衝動,
要是刷滿8箱 星星數就算0農具應該都夠 (如只換龍鱗)
8000 / 150 x 30 = 1600 星星

反而ribbon 大慘死, 友抽抽不到. 一場10AP 40ribbon 左右
全換火種狗糧世種 1950, 即要50場.... 有排打
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 12:39 PM   #25763
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: digiharuka 查看文章
要是刷滿8箱 星星數就算0農具應該都夠 (如只換龍鱗)
8000 / 150 x 30 = 1600 星星

反而ribbon 大慘死, 友抽抽不到. 一場10AP 40ribbon 左右
全換火種狗糧世種 1950, 即要50場.... 有排打
絲帶我好好彩,友抽中3張(二百幾抽)

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 12:51 PM   #25764
gingq7

絲帶好易, 完全唔駛用腦打
我昨晚一邊睇其他野一邊爆了兩粒果打左大半了
舊 11-18-16, 12:56 PM   #25765
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
抽左15萬友抽...齊5張~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 01:17 PM   #25766
蛋撻王子
功德完滿

引用:
絲帶好易, 完全唔駛用腦打
我昨晚一邊睇其他野一邊爆了兩粒果打左大半了
師兄多唔多禮裝去刷既?
咁簡單?

仲有之前見你講過下50ap
係咪依家唔好刷襪住? 係咪我誤會d乜野?

舊 11-18-16, 01:31 PM   #25767
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
師兄多唔多禮裝去刷既?
咁簡單?

50ap關好似得1日時間打

歡迎pm查詢、預約
舊 11-18-16, 01:57 PM   #25768
gingq7

引用:
師兄多唔多禮裝去刷既?
咁簡單?

我得2張3星禮裝, 加埋大腿張突滿3星禮裝, 一場AP 10大約50絲帶, 一條體大約650絲帶,
總數2000絲帶好快夠數

AP50要過晒故事先開, 而家睇黎得最後1-2日有得打, 一場好似180-220襪(?),
以前活動長度係兩個星期, 即係有一星期打AP50, 但而家總長度得6日, 最後1日要打20-30場有點趕,

我覺得而家帶齊貞德禮裝入去AP 40刷住先會比較穩陣
(同意樓上, 以要打8000襪為前題的話, 星亂打都會夠數, 帶唔帶加星禮裝根本無分別, 不如帶貞德禮裝打多d襪仲實在)

此篇文章於 11-18-16 02:00 PM 被 gingq7 編輯。
舊 11-18-16, 02:15 PM   #25769
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: casio 查看文章
絲帶我好好彩,友抽中3張(二百幾抽)
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
抽左15萬友抽...齊5張~
放飯抽左14萬友情點
中得1張活動3星禮

最近真係好黑

舊 11-18-16, 02:37 PM   #25770
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
放飯抽左14萬友情點
中得1張活動3星禮

最近真係好黑
25萬一隻牛牛揮手丿
有無人記得活動故事跟住仲會唔會送牛牛?

舊 11-18-16, 02:41 PM   #25771
大破人間

引用:
作者: 北条加蓮 查看文章
25萬一隻牛牛揮手丿
有無人記得活動故事跟住仲會唔會送牛牛?
唔會再送
舊 11-18-16, 02:54 PM   #25772
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

抽左12萬友抽, 叫過下抽卡癮

歡迎pm查詢、預約
舊 11-18-16, 03:00 PM   #25773
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
現在開始升定D1,2星禮裝當肥等大成功UP~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 03:05 PM   #25774
大破人間

引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
現在開始升定D1,2星禮裝當肥等大成功UP~
唔太明...有分別嗎?

唔係話強化大成功同極大成功的2倍、3倍EXP不包累積EXP?
舊 11-18-16, 06:08 PM   #25775
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
昨天戈PACK 5星活動禮突滿...
所以有冇人需要用

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:06 PM

手機版 | APP版