Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-23-18, 01:44 PM   #40726
psidef
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
有,
第一年水著活動果2個池係極難射斜

(第二年有單獨pick up,但pick up率明顯變回正常~50%)
引用:
作者: Sar8 查看文章
你都識講極難
即係冇啦
(我係指要個"召喚詳細"直頭寫明只出果指定果幾隻)
我夠可以話第二年水著pick up易中過第一年水著pick up......

冇意思嘅.

舊 01-23-18, 05:17 PM   #40727
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
地隔離棚打完古戰場一堆野落袋

依度爬完200層得幾張符同平時其他EVENT都換到既素材

你刷埋我個份啦炎川

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-18, 06:13 PM   #40728
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: psidef 查看文章
我夠可以話第二年水著pick up易中過第一年水著pick up......

冇意思嘅.
唔係我話, 係客觀事實,
不過你唔信我亦唔會嘗試說服你, 因為觀乎第二年有單獨pick up,應該以後都再無機會會set高個pick up率

------------------

剛剛拎堆all金肥去變綠方, 實在太有罪惡感了, 以前無數次ap 1/2時爆左唔少金果去農金肥, 而家要拎去賣
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-18, 06:24 PM   #40729
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
換領「《Fate/ Grand Order》x《Fate/ stay night Heaven’s Feel》劇場版概念禮裝」方法

1. 必需持有《Fate/ stay night Heaven’s Feel I. Presage Flower》的戲票票尾正本
(如使用網上購票者,請在入場前到相關戲院票房換取戲票正本;QR電子戲票恕不受理)
2. 使用手機拍攝戲票
3.透過Whatsapp將照片傳送到以下電話號碼【53344461】或以Facebook messenger將照片傳送到Neofilms Facebook inbox
4.成功登記者會於2個工作天內收到確認訊息及序號
跑車服應該總有人會想齊禮裝但不想入4次場
話唔定可以換到幾蚊?
唔知台灣個邊條CODE咩價位

引用:
不過你唔信我亦唔會嘗試說服你, 因為觀乎第二年有單獨pick up,應該以後都再無機會會set高個pick up率

------------------

剛剛拎堆all金肥去變綠方, 實在太有罪惡感了, 以前無數次ap 1/2時爆左唔少金果去農金肥, 而家要拎去賣
我覺得無論16定17水著個PU率, 只要係ALL池, 四星個PU都幾有FEEL
不過五星無咩感覺, 我覺得都係5成左右射錯

我呢幾日都賣左幾千金肥
搞成咁都係抽唔到新4,5星.

新3星成年出得1, 2隻
又完全無新1,2星

此篇文章於 01-23-18 06:29 PM 被 大破人間 編輯。
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-18, 06:41 PM   #40730
細路翔
The One

炎川:窮人玩什麼遊戲?記得無2GB RAM以上既聽日好去換機啦

我真係睇唔出依隻GAME點解會用得到2GB,我實在太膚淺

英國說大家抱團死

此篇文章於 01-23-18 06:45 PM 被 細路翔 編輯。
舊 01-23-18, 07:00 PM   #40731
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
除非個客觀事實係全server有人抽中5*咁去統計......

冇計, 總會有人企喺好運嘅對面. 你試下問撻爺第一次出黑貞時pickup率高唔高咁.

舊 01-23-18, 07:16 PM   #40732
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
https://www.dropbox.com/s/6bxzdj97fg...20PM.jpeg?dl=0

中完即彈app 現在都入唔番

會唔會當唔中

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-18, 07:23 PM   #40733
細路翔
The One

唔會,你係中左的話其實個十連演出都只係比你睇,實際一早入左你個箱

有兩隻梅林,你到時都係著返產星+BUSTER超強化件衫直接用黑貞車爆條柱算啦

英國說大家抱團死

此篇文章於 01-23-18 07:25 PM 被 細路翔 編輯。
舊 01-23-18, 08:01 PM   #40734
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
一個事到如今既問題

乜QP有上限架?

見上面講水著中柱

其實我都覺2017版易中柱過2016⋯

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 01-23-18 08:03 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-18, 08:04 PM   #40735
pet3
The One

引用:
作者: 細路翔 查看文章
唔會,你係中左的話其實個十連演出都只係比你睇,實際一早入左你個箱

有兩隻梅林,你到時都係著返產星+BUSTER超強化件衫直接用黑貞車爆條柱算啦
THX

我現在能一回合殺巴巴了

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 01-23-18, 08:13 PM   #40736
細路翔
The One

引用:
作者: GN00508771 查看文章
一個事到如今既問題

乜QP有上限架?

見上面講水著中柱

其實我都覺2017版易中柱過2016⋯
2016復刻我用200石就出晒咁多隻

2017我射左700石,頭兩隻係企鵝同陳小姐,之後先開始出堆泳裝

英國說大家抱團死
舊 01-23-18, 08:28 PM   #40737
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

2016當年係
300石 2槍狐 、600石5弓王⋯

2017就係
700石 5術尼 、700石 2黑騎⋯

舊 01-23-18, 08:36 PM   #40738
pet3
The One

大陸服支爆了

只殺了十條就進不到
但好像已經死了70萬隻 (安桌40 ios30)

FGO 目標預算
舊 01-23-18, 08:40 PM   #40739
細路翔
The One

引用:
2016當年係
300石 2槍狐 、600石5弓王⋯

2017就係
700石 5術尼 、700石 2黑騎⋯
然後今年一池出沖田,二池出黑貞(妄想

英國說大家抱團死
舊 01-23-18, 10:39 PM   #40740
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
果陣未打過
巴巴趺咩....?

舊 01-23-18, 10:39 PM   #40741
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Sar8 查看文章
果陣未打過
巴巴趺咩....?
書頁 心臟 齒輪
教我如何不殺他
もっと寄越せ!バルバトス!

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-18, 11:04 PM   #40742
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
一個事到如今既問題

乜QP有上限架?
有, 好耐之前呢度有人講過有上限,
好似就係近排消失了的撻爺講的....
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-18, 11:17 PM   #40743
Sar8
The One

有,9條9

我而家開到卡素材D錢唔知點洗好

舊 01-23-18, 11:21 PM   #40744
Sar8
The One

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
書頁 心臟 齒輪
教我如何不殺他
もっと寄越せ!バルバトス!
破滅魔劍 x 人類惡

舊 01-24-18, 02:50 AM   #40745
細路翔
The One

勵志系列

英國說大家抱團死
舊 01-24-18, 12:40 PM   #40746
細路翔
The One

人理燒卻(停止服務

英國說大家抱團死
舊 01-24-18, 05:28 PM   #40747
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
好準時開Server... 不過個Server又嚟料
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-18, 05:44 PM   #40748
細路翔
The One

迫你出3隻上場,頭10層既怪最高已經有60000幾血

糞event預感

英國說大家抱團死
舊 01-24-18, 05:53 PM   #40749
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

Ser死死地
時限一星期
第10層已經兩行血+打降臨者

都幾蝦人玩⋯⋯呢個活動事前真係過到所謂既型月準則?

舊 01-24-18, 05:57 PM   #40750
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
Ser死死地
時限一星期
第10層已經兩行血+打降臨者

都幾蝦人玩⋯⋯呢個活動事前真係過到所謂既型月準則?
換個角度諗, 開服一小時已經過左十層
如果中途唔需要等故事開個D, 兩三日爆機應該唔難
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:51 AM

手機版 | APP版