Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-24-10, 01:24 PM   #126
一一
God of Gamer
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
人地用ip4拍既片, 仲好過HK m$....
http://youtu.be/HSC9jk-Qpfk

此篇文章於 11-24-10 01:27 PM 被 一一 編輯。
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-10, 01:39 PM   #127
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
人地d洪金寶吳君如拍完引幾多人買,呢條片放上電視播的話d人一定以為播緊宣傳易d廣告...

此篇文章於 11-24-10 05:15 PM 被 Rance 編輯。
Rance 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-10, 02:40 PM   #128
無賴男
復仇勇者

XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
個廣告都幾爛下....成本問題吧, d model巧唔掂...

OK呀
計計埋埋應該都有十幾類嘅小遊戲 (實際無數過, 接近二十個應該)
個廣告真係好差下,感覺勁似賣山寨版廣告

想問買左既網友,屋企細係咪真係放棄得?

舊 11-24-10, 05:02 PM   #129
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 尾張之風雲兒 查看文章
d model姐姐唔係好得
M記有的是$$
應該請班明星姐仔
係啦,見佢之前都搵3D娜、警鐘C同Hit me珊去宣傳KINECT的。

舊 11-24-10, 05:13 PM   #130
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
攪咁多做乜,播番美日版好過,香港/中國人都係崇洋崇日

wii 果個緊係掂啦,好似係用番日本team 人拍,選角又好

搵o靚模就死得,唔識做戲,d媽咪又唔喜歡

呀,話時話,遲d 祖國出A貨B貨唔知會叫connect 定係kenect
由手機版發出
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-10, 05:58 PM   #131
風無霜
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code0404 5618 5833
XBox Live Gamertagtomoyalau
我想問下係咪一定要6呎距離先玩到?
因為我想買=o=
風無霜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-10, 07:57 PM   #132
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
最好賣既game反而係冇宣傳既Dance Evolution...

舊 11-24-10, 08:06 PM   #133
ryan2001

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDRyanCheungHK
XBox Live GamertagRyan Cheung
引用:
作者: 零式 查看文章
最好賣既game反而係冇宣傳既Dance Evolution...
who said 最好賣 ?
ryan2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-10, 09:01 PM   #134
一一
sureone

PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
作者: 風無霜 查看文章
我想問下係咪一定要6呎距離先玩到?
因為我想買=o=
尼條片有無6呎?
http://www.youtube.com/watch?v=XfItLiq9SpA
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-10, 09:06 PM   #135
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

註冊日期: Apr 2005
MC JIN段片個頭係scan唔到,全身都係再後少少好啲

近唔係唔得,不過全身scan係真係要啲空間(特別雙打)
Shinjyo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-10, 09:11 PM   #136
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 一一 查看文章
MC Jin身高幾多?

舊 11-25-10, 12:32 AM   #137
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
日本個邊點解唔好賣,因為月尾兼星期六?

舊 11-25-10, 01:06 AM   #138
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
因為係XBOX產品

舊 11-25-10, 01:43 AM   #139
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
引用:
作者: Rance 查看文章
因為係XBOX產品
不過用黎收料同設計[電腦軟件、Mac]咪又係老美

此篇文章於 11-25-10 01:46 AM 被 ben wai 編輯。
ben wai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-10, 01:49 AM   #140
Vanux

註冊日期: Jul 2004
其實除了跳舞game之外, 真係唔覺有乜game用kinect會特別好玩...
Vanux 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-10, 01:56 AM   #141
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Vanux 查看文章
其實除了跳舞game之外, 真係唔覺有乜game用kinect會特別好玩...
無話咩特別好玩,不過投入感就好唔同,我覺得kinect特別易投入.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-10, 01:59 AM   #142
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
作者: ben wai 查看文章
不過用黎收料同設計[電腦軟件、Mac]咪又係老美

咪因為Windows 又係 MS, 所以日本咪多人用Mac law..
唔通用番MSX
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-10, 04:46 AM   #143
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
我自已屋企細已經玩唔到,同埋我冇女唔想自已一個係個聽un下un下成個痴線佬咁,同埋怕玩耐左會好累,放工放學重要我咁大動作打機真係唔得我死,綜合咁多條件睇黎我都係同呢個產品冇緣

同埋我覺得d game貴左d,隻隻都二字尾.....我唔好比多幾廿蚊買隻正正常常既大作玩下

http://www.gamerankings.com/

DLC=DISK LOCKED CONTENT
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-10, 07:54 AM   #144
Vanux

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: AiStudio 查看文章
無話咩特別好玩,不過投入感就好唔同,我覺得kinect特別易投入.
唔覺賽車無軚揸手會投入過用G27囉
Vanux 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-10, 09:34 AM   #145
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

想問下Fighters Uncaged係原地打~定係可以前後左右移動架~?
同埋你地係豐澤/百老匯/反斗城/hmv個d買~定係街舖買架~?

p.s.決定買kincet~睇下買埋乜野game~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散

此篇文章於 11-25-10 09:48 AM 被 (=v=)b 編輯。
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-10, 09:43 AM   #146
雙日
Game Master

註冊日期: May 2002
小弟有機會在陰暗環境下玩KINECT(駁PROJECTOR)

我仲未有機會實地測試,而自己屋企又暗極有限,但想問問KINECT响黑暗環境下玩既情況會係點?

此篇文章於 11-25-10 09:59 AM 被 雙日 編輯。
雙日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-10, 11:11 AM   #147
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

註冊日期: Apr 2005
不過運動Game投入過wii同move

因為佢唔單單雙手,有腳同身體向前後向橫都會計算

投入感係大好多。

尋晚個廳唔開燈都無問題。

此篇文章於 11-25-10 11:15 AM 被 Shinjyo 編輯。
Shinjyo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-10, 02:11 PM   #148
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
都唔知貼係邊好,總之笑左
http://jin115.com/archives/51731516.html#comments

舊 11-25-10, 02:41 PM   #149
ai.
RELEASED

引用:
唔覺賽車無軚揸手會投入過用G27囉
點同g27比?360都用唔到而且我唔鍾意用,又點會買軚盤,更可況g27.

我想如果比一班唔係hardcore賽車玩家,手制都唔識用的人玩一定投入一些,
就等於以前wii mario車初出時多左好多輕到死的軚盤,咁你覺得同真正軚盤比好唔好玩?不過當時出面都好多人買,
有一個問題係自己接唔接到kinect依類型的東西.
好似metal snake咁佢接受唔到kinect,259~29x的game都叫,咁我都了解為kinect不合適他.
就等於你叫我用g27在ps3上玩賽車game我寧願唔玩,因為我唔鍾意用軚盤.

引用:
作者: 雙日 查看文章
小弟有機會在陰暗環境下玩KINECT(駁PROJECTOR)

我仲未有機會實地測試,而自己屋企又暗極有限,但想問問KINECT响黑暗環境下玩既情況會係點?
我覺得有光和黑暗都得,但係唔夠光,亦不是完全沒光,偏向暗可能感覺差d.(不過亦有可能是我家的問題,如燈距離問題)

此篇文章於 11-25-10 02:59 PM 被 ai. 編輯。
舊 11-25-10, 02:53 PM   #150
ai.
RELEASED

引用:
作者: D-Joe 查看文章
都唔知貼係邊好,總之笑左
佢見人家無人買,幫下手~
可能佢import news時無過濾而已.

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Kinect Star Wars ahleung 電視遊戲討論版 123 07-27-12 01:49 PM
[XBLA] Diabolico Pitch (前稱Codename D | Kinect專用 | Suda 51) ahleung 電視遊戲討論版 14 04-07-12 06:43 PM

現在的時間是 04:06 PM

手機版 | APP版