Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38 78 128  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol 1
zeven7 12:20 PM 01-16-17
作者: swatty:
PSV 咪做緊, 不過佢要轉ACC...
佢咁轉法, 同acc lock機無分別啦XD
阿聰 12:22 PM 01-16-17
作者: 八仙果:
你講得啱,

最怕係自己買 USF II FC 時,

有 Hori joystick 又會買埋。
所以唔好考慮著,等執死雞還好。

作者: ooldmann30:
唉,唔訂又買唔到,好似上次psvr同PS pro咁
如果唔想一出就食骨就先放棄,轉去日本搶。

Sent from my iPhone using Gaforum
lunn 12:33 PM 01-16-17
作者: 八仙果:
之前3DS果隻SF4係咪好似可以咁打呀??
N0T51B 01:13 PM 01-16-17
又緊急又奇怪嘅新聞
Immersion 啱啱同任天堂簽咗合約
允許Switch 使haptic touchscreen(觸感mon技術)

https://www.google.ca/amp/mobile.reu...?client=safari

好奇怪前日又唔講
可能三月出嗰啲NS唔會有haptic touch 都未定

有無人可以証實下發生咩事?
Eking 01:22 PM 01-16-17
作者: N0T51B:
又緊急又奇怪嘅新聞
Immersion 啱啱同任天堂簽咗合約
允許Switch 使haptic touchscreen(觸感mon技術)

https://www.google.ca/amp/mobile.reu...?client=safari

好奇怪前日又唔講
可能三月出嗰啲NS唔會有haptic touch 都未定

有無人可以証實下發生咩事?
可能因為專利問題先簽約, 唔想俾人屈
ooldmann30 01:24 PM 01-16-17
作者: 阿聰:
所以唔好考慮著,等執死雞還好。

如果唔想一出就食骨就先放棄,轉去日本搶。

Sent from my iPhone using Gaforum
食骨都照食,希望不要太過分
阿聰 01:42 PM 01-16-17
食骨都照食,希望不要太過分
希望如你所願!
ooldmann30 01:49 PM 01-16-17
希望如你所願!
Thank you ,希望大家都買到心頭好
信長 01:59 PM 01-16-17
Nintendo Switch ( NS )Nintendo Switch 第一手解析影片 揭露主機實際運作樣貌
https://gnn.gamer.com.tw/7/142487.html

Eking 02:07 PM 01-16-17
唔知MARIO KART 可唔可以拎出街雙打?
阿聰 02:08 PM 01-16-17
Thank you ,希望大家都買到心頭好
我就未必搶到,因為好似好多人都鍾意紅藍手掣版本。
不過我唔排除遲下有特別版,會買多一部NS。
作者: Eking:
唔知MARIO KART 可唔可以拎出街雙打?
可以。
https://www.nintendo.co.jp/switch/aabpa/index.html
Eking 02:10 PM 01-16-17
我就未必搶到,因為好似好多人都鍾意紅藍手掣版本。
不過我唔排除遲下有特別版,會買多一部NS。

應該可以。
如果得就唔錯, 係飛日本時係機上面同FRIEND 雙打3粒鐘好快過.....
阿聰 02:16 PM 01-16-17
作者: Eking:
如果得就唔錯, 係飛日本時係機上面同FRIEND 雙打3粒鐘好快過.....
到時我就會拎出街放毒。
JanSeiji 02:18 PM 01-16-17
其實NS有無提過voice chat係點?
阿聰 02:39 PM 01-16-17
作者: JanSeiji:
印象中老任未提及過。
sonywong 02:43 PM 01-16-17
老任有冇提過部機有藍牙?出街玩可以用藍牙headphones就正
由手機版發出
JanSeiji 02:43 PM 01-16-17
印象中老任未提及過。
咁玩孖車無得鬧人撩交打
唔夠過癮啵
阿聰 02:45 PM 01-16-17
咁玩孖車無得鬧人撩交打
唔夠過癮啵
GAFORUM係咪要攪一次版聚MK8 SWITCH大會俾你鬧人撩交打?
JanSeiji 02:55 PM 01-16-17
GAFORUM係咪要攪一次版聚MK8 SWITCH大會俾你鬧人撩交打?
講真, 孖車真係要一齊係隔離膊頭擔膊頭先好玩~
當年部NDS個十字掣左右2邊磨到lup咗

3ds, Wii同WiiU有買但少online玩了
Eking 02:58 PM 01-16-17
部機本身就係用BT連手製, WIFI連線上網/對打
阿聰 02:59 PM 01-16-17
講真, 孖車真係要一齊係隔離膊頭擔膊頭先好玩~
當年部NDS個十字掣左右2邊磨到lup咗

3ds, Wii同WiiU有買但少online玩了
絕對真!所以我D兄弟來都係開WII U而唔係PS4,
基本上WII U MK8同大亂鬥已經夠玩足一日,係咁互X先歡樂。

我都冇ONLINE玩架!面對面玩最好!
lineage19 03:02 PM 01-16-17
作者: sonywong:
老任有冇提過部機有藍牙?出街玩可以用藍牙headphones就正
由手機版發出
官網講明左有藍牙:

無線LAN(根據IEEE 802.11 a/b/g/n/ac)/Bluetooth 4.1
(只有TV模式時,可使用市面有售的有線LAN轉換器進行有線LAN連接)

http://www.nintendo.com.hk/hardware/switch/specs/#1
fami~yan 03:04 PM 01-16-17
係攪就預埋我呀~
mouseccy 03:12 PM 01-16-17
When asked why voice chat for Nintendo Switch will be tied to a mobile app, Reggie said, "we want to reinforce the capability to take your experience with you on the go.... The ability to do matchmaking, voice chat through your phone, it's a hell of a lot more convenient than having a gamer headset stuck into your backpack trying to do that. That's why we're doing it the way we are. We see the convenience, we see the ease of delivery. We think it's going to lead to a better experience."

http://www.ign.com/articles/2017/01/...ach-for-switch
mouseccy 03:19 PM 01-16-17
如果我用HEADPHONE 打緊機, 真係唔明點樣又要用電話你VOICE CHAT, 用得電話做VOICE CHAT, 又點解要用老任個APP 而唔用其他市面已有既VOICE CHAT APP.
而且睇NEWS 個APP仲要唔係即有, 要等到SUMMER 2017
標籤:Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38 78 128  ... 最後

返回主題版面