Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 674 1174 1574 1624 1664 1668 1669 1670 1671 1672 1673 1674 1675 1676 1677 1678 1679 1680 1684 1724 1774  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
~小鬼~ 03:03 PM 06-13-18
上一上水先,沖田Alter真係等左好耐,冇理由唔抽
gingq7 03:42 PM 06-13-18
作者: ~小鬼~:
上一上水先,沖田Alter真係等左好耐,冇理由唔抽
等睇大大寶5
Sar8 03:50 PM 06-13-18
作者: ~小鬼~:
上一上水先,沖田Alter真係等左好耐,冇理由唔抽到寶5
打漏左啦你
細路翔 04:21 PM 06-13-18
<---為左唔比炎川讀心已經預先發動左無想轉生(再插旗
gingq7 04:58 PM 06-13-18
竟然準時開倒server
Sar8 05:08 PM 06-13-18
上啦,月豬們
newb 05:13 PM 06-13-18
路過上黎吸下仙氣
今晚先慢慢抽
細路翔 05:15 PM 06-13-18
第40連就出左...
Sar8 05:20 PM 06-13-18
有自叉NP,寶具dmg UP同紅綠魔放 shocked
digiharuka 05:22 PM 06-13-18
沒有跑狗
Data更新4xxM

掉10抽: 空氣
2券: 後腳跟?!
細路翔 05:48 PM 06-13-18
唔知點解我覺得隻黑肉沖田D語氣同阿提拉寶寶一樣(?
~小鬼~ 05:56 PM 06-13-18
抽完,到其他人表演
細路翔 05:58 PM 06-13-18
一覺訓醒就黑化,連解釋都懶得做....
鈴蘭 06:12 PM 06-13-18
兩單
1拉2
2魔人
6以藏
5星農具5張
收工/

好似勁到痴線
AQQ打24星 回28NP
細路翔 06:25 PM 06-13-18
點解寶具名都唔記得仲可以照射出黎...
GN00508771 06:27 PM 06-13-18
寶4 全10技放左係ALL位

歡迎各位試用然後一齊抽個痛快
鈴蘭 06:31 PM 06-13-18
紅髮既係以藏無誤
鈴蘭 06:31 PM 06-13-18
.......呢位少將先生 我覺得佢係光秀既機率都唔細sosad

天海っていうお坊さんが明智光秀なんじゃないかっていう説を元にして天海(てんかい)→あまみ→奄美 でマジで奄美少将が光秀だったら隠す気が無さすぎて本当に笑う
casio 06:35 PM 06-13-18
3符中咗
gingq7 06:37 PM 06-13-18
埋單71抽
紅A(第4張) > C狐(NEW) > 李書文(第2張) > 沖田Alter(NEW)
2張以藏 + 2張5星活動禮裝 + 4張4星活動禮裝(吃錯了一張) + 6張3星活動禮裝

都係先行割禾青, 寶幾呢d野好虛幻...

---
C狐是驚喜,想要好耐,每次pick up都有抽d落去,福袋亦係每次都抽四騎,但無次中
而且而家已經極少人會放C狐落support位
鈴蘭 06:39 PM 06-13-18
望清楚D 直頭有明智家家紋
100%係佢
digiharuka 06:55 PM 06-13-18
再一個10連, 52分廁所教 出貨, 以藏也到手
Hextor 06:58 PM 06-13-18
50抽1魔神2以藏1書文
仲有90石抽水著

今次好似個個都好歐咁既
~小鬼~ 07:15 PM 06-13-18
差1x 冰可以全10....
哩隻咁有運升到Lv 100先
細路翔 07:52 PM 06-13-18
要食冰咁大鑊?

我唔夠劍棋全部技卡左係lv5
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 674 1174 1574 1624 1664 1668 1669 1670 1671 1672 1673 1674 1675 1676 1677 1678 1679 1680 1684 1724 1774  ... 最後

返回主題版面