Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-16-16, 11:14 PM   #3476
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
係喎,之後實會出其他版,即係今次要凸爆完再盡儲翼霸

不過100飛10抽好似有D伏,因為普通POOL個5抽好似已經幾易中
黑臉唔認同,75抽白果要講幾多次……
其實s咗90難見係特效加掉箱即使唔係friend都可以照用,到最後其實咪又係gunbuster/紅卡熱血必秒boss。
記住拎任一隻聖戰士裝女皇support都有加掉箱率。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-16, 11:18 PM   #3477
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
暫時未見過有特效SSR,D FD同唔FD都係掛番普通活動射機多,最多有NU,如果有ARX8多數會用,有DROP率大UP,好過用登霸FD

我而家個陣出左登霸加女王DROP率大UP,應該打唔到20AP,要打18AP
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-16, 11:26 PM   #3478
Crazy Gamer

引用:
暫時未見過有特效SSR,D FD同唔FD都係掛番普通活動射機多,最多有NU,如果有ARX8多數會用,有DROP率大UP,好過用登霸FD

我而家個陣出左登霸加女王DROP率大UP,應該打唔到20AP,要打18AP
登霸女皇+雀+特效掉箱隨時多3~40%齊箱,我咁砌十場有八場齊四箱,其他都三箱。
出去再揀過版會refresh非friend個list,可以刷到有為止。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 09:00 AM   #3479
clie

註冊日期: Dec 2001
今次都係得兩三個FD有特效仲成日唔浮上
主要都係LOAD到非FD出現特效為止,話晒20AP仲要多4張卷,唔好懶呢步
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 09:18 AM   #3480
ShinDou

18ap都有1加3張飛

我隻登霸又得lv20
舊 06-17-16, 10:14 AM   #3481
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
唔爆水刷係冇咁密浮上水
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 01:43 PM   #3482
yorkyork

註冊日期: May 2010
http://dengekionline.com/elem/000/001/298/1298848/

烏冬:你地5抽抽唔到真係好屎,
我仲有特效機
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 01:59 PM   #3483
J+1
望過黎呀!!!!!!

今日唔錯,暫時5抽咁抽抽到兩隻
由手機版發出
舊 06-17-16, 05:35 PM   #3484
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
100卷5抽白果
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 08:21 PM   #3485
J+1
望過黎呀!!!!!!

抽多隻+千機斬收工 果然呢排係歐洲人v
由手機版發出
舊 06-17-16, 08:43 PM   #3486
ShinDou

我千機斬+登霸LV60就凸爆

搭射00凸2刷AP20好易,頭2WAVE全程AUTO,最尾2下GUNBUSTER飛腳完

岩岩射晒55張飛白果,可能較低番

自然回得閒打下算

此篇文章於 06-17-16 09:12 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-18-16, 08:01 PM   #3487
Crazy Gamer

只差一隻, 刷多95卷OK, 而1800斬, 斬夠數一定有突收得工~~~~

此篇文章於 06-18-16 08:04 PM 被 LordofNightmare 編輯。
舊 06-19-16, 07:10 PM   #3488
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

刷到25呢先刷爆拳霸.....好似用左150萬......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-16, 08:38 PM   #3489
clie

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
刷到25呢先刷爆拳霸.....好似用左150萬......
4開始食?
舊 06-19-16, 10:06 PM   #3490
clie

所有加乘用晒,成日一個資材尾箱都開唔到
營運一邊俾嘢你,一邊減機率
舊 06-19-16, 10:07 PM   #3491
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: clie 查看文章
4開始食?
係....4上5好似8定9呢已經上左.....點知堆單要咁耐.......應該暫時最貴

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-19-16, 10:49 PM   #3492
ShinDou

引用:
所有加乘用晒,成日一個資材尾箱都開唔到
營運一邊俾嘢你,一邊減機率
我都覺得難開左箱,以前星期日打親自然回都差唔多齊晒改造箱,都估到佢冇咁好死派DROP率UP唔駛抽,原來而家裝左DROP UP反而仲難齊過未派果陣

升必殺呢D又係,應該又係靜靜雞改難左
舊 06-19-16, 11:06 PM   #3493
yorkyork

同樣今日冇一關打得齊,
冇咁啱掛
舊 06-19-16, 11:07 PM   #3494
clie

引用:
升必殺呢D又係,應該又係靜靜雞改難左
咁要講句公道話,翼霸我係LV10開始食,LV14 就4升MAX

資材擺明就係上次SEED活動送太多,今次減返11500
刷2-19-1應該仲有SO
舊 06-20-16, 03:28 AM   #3495
Crazy Gamer

引用:
咁要講句公道話,翼霸我係LV10開始食,LV14 就4升MAX

資材擺明就係上次SEED活動送太多,今次減返11500
刷2-19-1應該仲有SO
如果講資材,呢幾個星期今次係第一次齊箱到兩關以上。
之前試過打晒成日體連一關都齊唔到。

重有,雖然條例約束力唔大,但冇公佈下改機率係犯法。
不過基本上唔會夠證據去告咁解。
舊 06-20-16, 09:42 AM   #3496
yorkyork

唔關錢抽蛋事唔犯法啦,
之前玩Digimon都覺得佢跌野成日改
舊 06-20-16, 10:18 PM   #3497
ShinDou

性戰士EVENT都改低左出箱率

之前是但搭隻加DROP率既多數最少有3箱,成日4箱,今日竟然好多場得2箱甚至1箱,要用特效先多數3箱
舊 06-20-16, 11:13 PM   #3498
Crazy Gamer

我用同一SETTING未見過少過三箱.
舊 06-21-16, 11:04 PM   #3499
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

[i feel i am blue blood now]

又一石中
另外3千斬埋單結算,,,,,

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-22-16, 12:36 AM   #3500
Crazy Gamer

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
[i feel i am blue blood now]

又一石中
另外3千斬埋單結算,,,,,
咁多?突爆多張都重得

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:34 PM

手機版 | APP版