Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-04-18, 09:45 PM   #3876
日向小RAYRAY
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: J+1 查看文章
1.5 hi nu...應該係個別事件啫,為左隻夜鶯.......唔係開始炒冷飯嘅...

http://gashapon.jp/blog/?m=20180403
由手機版發出
F好快成條LINE玩完
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-18, 11:54 PM   #3877
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
1.5 hi nu...應該係個別事件啫,為左隻夜鶯.......唔係開始炒冷飯嘅...

http://gashapon.jp/blog/?m=20180403
由手機版發出
ensemble 好賣都炒緊冷飯, forte 唔好賣炒冷飯更加死快o的...

舊 04-05-18, 12:27 AM   #3878
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:

由手機版發出
聽佢語氣會吾會加隻沙撒比. 不過dash果隻其實已好好
但出番f01果堆透明武器真係心up.點解依個moment出1.5都仲跟到透明武器,新果d就吾得先
K澤,爭氣d啦唉

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-18, 01:43 PM   #3879
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
K澤blog又更新
f總算有少少新料
ensemble係咁出限定,痴線

相薄
舊 04-11-18, 07:13 PM   #3880
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
K澤blog又更新
f總算有少少新料
ensemble係咁出限定,痴線
ENSEMBLE 咁HOT 梗係食到你盡...D 人狂買好似唔洗錢咁... 不過DX 我又中 唉~~~
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-18, 11:13 AM   #3881
地獄黑仔王

引用:
作者: wai2408 查看文章
ENSEMBLE 咁HOT 梗係食到你盡...D 人狂買好似唔洗錢咁... 不過DX 我又中 唉~~~
咁 ensemble 呢個坑又真係幾深...
扭蛋就出正常機體, PB/EX 就出特別機體/配件
見 EX07 賣配件, 扭蛋就賣 UC 卒機, 睇怕 EX08 會係賣 UC 卒機o的配件武器..

舊 04-12-18, 12:38 PM   #3882
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
零食竟然都有返木馬$1673...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-18, 01:44 PM   #3883
地獄黑仔王

引用:
零食竟然都有返木馬$1673...
由手機版發出
除非 8 折同有成 $1000 coupon 無地方洗, 呢個價都唔會特登係零食買吧....

舊 04-12-18, 07:31 PM   #3884
J+1
望過黎呀!!!!!!

有錢都冇位放
同PG咁大盒...
由手機版發出
舊 04-12-18, 11:23 PM   #3885
地獄黑仔王

引用:
有錢都冇位放
同PG咁大盒...
由手機版發出
見有o的店舖有 2-3 盒, 全部要放哂上櫃頂先有位...

舊 04-12-18, 11:58 PM   #3886
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
引用:
有錢都冇位放
同PG咁大盒...
由手機版發出
PG盒......
睇黎殖民星冇人訂的話應該唔會有舖返貨......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-18, 09:48 AM   #3887
地獄黑仔王

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
PG盒......
睇黎殖民星冇人訂的話應該唔會有舖返貨......
應係厚過 PG, 無 PG 咁闊, 有o的似 GP03D, 不過細盒o的

舊 04-13-18, 03:53 PM   #3888
wai2408
Crazy Gamer

引用:
作者: martinnitram 查看文章
除非 8 折同有成 $1000 coupon 無地方洗, 呢個價都唔會特登係零食買吧....
我精品訂亞版1080 真係抵到爛 不過佢個盒真係大過頭...我返到家都即刻砌左佢掉左個盒佢...超阻訂..

引用:
咁 ensemble 呢個坑又真係幾深...
扭蛋就出正常機體, PB/EX 就出特別機體/配件
見 EX07 賣配件, 扭蛋就賣 UC 卒機, 睇怕 EX08 會係賣 UC 卒機o的配件武器..
佢配件個個話左係講笑 EX07 係DX...其實佢成日咁樣玩好易出事~~唔係人人都睇晒佢D 字架嘛...

此篇文章於 04-13-18 03:56 PM 被 wai2408 編輯。
舊 04-13-18, 04:56 PM   #3889
地獄黑仔王

引用:

佢配件個個話左係講笑 EX07 係DX...其實佢成日咁樣玩好易出事~~唔係人人都睇晒佢D 字架嘛...
google 返資料, 即係 EX07 係 Gundam DX+G-falcon
BWS, g-defenser 就普通扭蛋?

舊 04-14-18, 07:56 AM   #3890
J+1
望過黎呀!!!!!!

.....

http://hobby.dengeki.com/news/554979/
由手機版發出
舊 04-14-18, 10:50 AM   #3891
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
.....

http://hobby.dengeki.com/news/554979/
由手機版發出
笨大:為了滿足小量獵奇客戶需要⋯⋯
插個頭落去當武器⋯⋯

機械嘅嘢⋯⋯我真係唔明
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-18, 10:53 AM   #3892
大覺屋師真
The One

超無聊
幾個款變下色咁就一set
浪費地球資源出d咁嘅野

相薄
舊 04-14-18, 11:45 AM   #3893
wai2408
Crazy Gamer

引用:
google 返資料, 即係 EX07 係 Gundam DX+G-falcon
BWS, g-defenser 就普通扭蛋?
多數係了 我估 07 會係MK2 靈格C 居辣德卡 支援機 支援機 咁樣五粒蛋 定係六粒蛋呢 因為居辣德卡好似都有重武裝
舊 04-14-18, 03:58 PM   #3894
地獄黑仔王

引用:
作者: iu fu pig 查看文章
插個頭落去當武器⋯⋯

機械嘅嘢⋯⋯我真係唔明
人形蜈蚣不是夢....

舊 04-14-18, 03:59 PM   #3895
地獄黑仔王

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
超無聊
幾個款變下色咁就一set
浪費地球資源出d咁嘅野
可能當零件咁賣, 比人改機咁...

舊 04-14-18, 04:00 PM   #3896
地獄黑仔王

引用:
多數係了 我估 07 會係MK2 靈格C 居辣德卡 支援機 支援機 咁樣五粒蛋 定係六粒蛋呢 因為居辣德卡好似都有重武裝
唔好話重武裝係 DLC 或者 A/B set 就得....
笨大應該唔會佛心到支援機一粒蛋有哂吧...

舊 04-14-18, 11:37 PM   #3897
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
插個頭落去當武器⋯⋯

機械嘅嘢⋯⋯我真係唔明
引用:
人形蜈蚣不是夢....
睇死到時實有人砌無限拳......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-18, 04:50 PM   #3898
J+1
望過黎呀!!!!!!

http://p-bandai.jp/item/item-1000125096
由手機版發出
舊 04-17-18, 05:58 PM   #3899
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
買返HG 1/100 砌下無咁嬲....

舊 04-17-18, 06:58 PM   #3900
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: Rance 查看文章
買返HG 1/100 砌下無咁嬲....
唔明有咩好嬲..

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 03:24 AM

手機版 | APP版